עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: המלצה על אופנוע ראשון.

Banned

המלצה על אופנוע ראשון.

רציתי לשאול איזה אופנוע ראשון מומלץ לי לקנות ככה שלא ימאס לי ממנו מהר? אני בן 22 מגיל 16 אני על קטנועים יש לי ניסיון בכביש אבל על קטנועים. מה מומלץ לי לקנות לאופנוע ראשון? תקציב עד 30000 שח נגיד. חשוב שיהיה נוח כי אני רגיל לקטנועים מפנקים. יש לי רישיון a1 אבל אין לי בעיה לקנות משהו שפתוח לа.
    הייתה לי התלבטות בין הz650 ל400 אבל אני מפחד שה400 יהיה חלש לי מידי.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ברשותך אני ממליץ לך מהבית ולא על האופנוע ראשון.

חפש אופנוע רגוע עם אמינות מוכחת ורשת מוסכים שנותנת לו שרות, שתוכל למצוא את המוסך הנכון שאתה מתחבר אליו.
    שים לב שאופנוע זה הוצאות רבות, אז חישוב מרווחי טיפולים וזמינות חלקים טוב הוא מהותי. במיוחד אם תזמין חלפים מחו"ל.

האופנוע חייב להיות אופנוע במצב טוב מאד אחרת תשלם על נזקים של אחרים ואחד כזה שלא מושך להשתוללות מיותרת שגורמת
    סיכון ונזק לאופנוע.

חפש אופנוע עם מספר ידיים הכי נמוך שאפשר כזה שטופל במקום מסודר ולא בבית ע"י מומחה בעיניי עצמו. מס' ק"מ נמוך,
    ולא ממישהו שקרע לו את האימאימא.

תן לעצמך זמן ללמוד את השינוי ורק כשתהייה בשל מספיק תעבור לאופנוע הבא.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    מה אתם אומרים על הhonda nc750x גיר רגיל? נראה אחלה שיש לו תא מטען מבאס שהוא חלש אבל יחסית לסמק. יתאים בתור אופנוע ראשון? השימושים שלי יהיו הרוב בשביל הפנאי

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Prorider2432 צפיה בהודעה
    ... אני בן 22 מגיל 16 אני על קטנועים יש לי ניסיון בכביש אבל על קטנועים.
    ...חשוב שיהיה נוח כי אני רגיל לקטנועים מפנקים.
    מה אתם אומרים על הhonda nc750x גיר רגיל?
    נראה שמצאת לך קטנוע מפנק,
    לוקי מנהל הפורום מאד אהב אותו - http://fullgaz.co.il/forums/showthre...t=%F0%F0%F1%E9
    רק קח בחשבון שבקטנוע הזה הרגליים נרטבות כי אין מדרסים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    צ'מע

הNC זה האופנוע הכי קרוב לקטנוע שיש.

הוא סלחן אמין ויעיל.

ועדיין זה אופנוע (גם כאוטומט שגם עליו עשיתי סיבוב והוא אפילו עדיף מהידני).

אם אתה לא מחפש ערך מוסף של אדרנלין הכלי מושלם (למעט כביש 6 - שם לטעמי הכלי קצת עייף).

בכל מקרה זה אופנוע טוב

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    צ'מע

הNC זה האופנוע הכי קרוב לקטנוע שיש.

הוא סלחן אמין ויעיל.

ועדיין זה אופנוע (גם כאוטומט שגם עליו עשיתי סיבוב והוא אפילו עדיף מהידני).

אם אתה לא מחפש ערך מוסף של אדרנלין הכלי מושלם (למעט כביש 6 - שם לטעמי הכלי קצת עייף).

בכל מקרה זה אופנוע טוב

מסכים על לוקי לגבי ה NC, מהתיאור שלך נראה שאתה מחפש כלי פרקטי לא כלי לתחביב או אדרנלין.
    אם תחביב או אנדרנלין הייתי ממליץ על שטח
    אם זה כלי שהוא גם הרכב.שלך ה NC בחירה נהדרת.

לא חובב גדול של קווא ֶאז.לא יכול להמליץ על ה Z לדעתי ההונדה הורנט עדנף ורכבתי על דגמים קודמים של שניהם.

בכלל לדעתי הונדה עושה אופנועים הרבה יותר טובים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני רק אוסיף שאם הונדה הייתה מוציאה NC מוחזקת ( לא הNT) עם עד כ200 סמ"ק ובהתאמה עוד כח אני מאמין שלא היה לי שום ספק איזה אופנוע לרכוש.

אני היום רוכב על טרייסר 9 לאחרונה בקצב של NC וכאמור כאחד שמדי פעם עולה על כביש מהיר זה הדבר היחיד שהפריע לי בו.

אין תחליף לתא מטען הקדמי של הננסי ולמרות היותו כלי תקציב איכות ההרכבה שלו מעולה כיאה לצפיות מהונדה וזאת בניגוד לטרייסר ( למי שמכיר זה כמו הבדל בין לגו מקורי לחיקוי לגו סיני).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    אני דווקא כן מחפש אופנוע יותר בתור תחביב כי אני משאיר את הקטנוע אבל דווקא נראה לי שההונדה חלש מידי ל750 סמק. איך הz650?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    כל אלה עגלות.
    אם אתה רוצה אופנוע שירגיש לך חזק למשך הרבה זמן, חפש ~900 סמ"ק.
    אם אתה מחפש אופנוע נוח שיחליף לך את הקטנוע, ובמקביל יספק קצת פאן - תנסה את הימאהה MT-07 טרייסר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    כל אלה עגלות.
    אם אתה רוצה אופנוע שירגיש לך חזק למשך הרבה זמן, חפש ~900 סמ"ק.
    אם אתה מחפש אופנוע נוח שיחליף לך את הקטנוע, ובמקביל יספק קצת פאן - תנסה את הימאהה MT-07 טרייסר.
    תאמת שמתי את העין על הgsx 750 של סוזוקי אבל זה לא חזק מידי בתור אופנוע ראשון? אני מכיר את עצמי אני יכול לנסוע כמו מטורף

תאמת שמתי את העין על הgsx 750 של סוזוקי אבל זה לא חזק מידי בתור אופנוע ראשון? אני מכיר את עצמי אני יכול לנסוע כמו מטורף
    תסע כמו מטורף, בסוף תיפצע או תמות.
    עדיף שתעשה את זה באופנוע ולא ברכב - כך גדולים יותר הסיכויים שתפגע רק בעצמך ולא באחרים.
    לחילופין, אם בא לך לעשות שטויות ולהישאר בחיים - תישאר עם הקטנוע, וקנה בנוסף אליו אופנוע שטח.
    זה יגדיל משמעותית את הסיכויים שלך להגיע בחתיכה אחת לנקודה שבה מתבגרים ומפסיקים לנסוע בכביש הציבורי "כמו מטורפים".
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    תסע כמו מטורף, בסוף תיפצע או תמות.
    עדיף שתעשה את זה באופנוע ולא ברכב - כך גדולים יותר הסיכויים שתפגע רק בעצמך ולא באחרים.
    לחילופין, אם בא לך לעשות שטויות ולהישאר בחיים - תישאר עם הקטנוע, וקנה בנוסף אליו אופנוע שטח.
    זה יגדיל משמעותית את הסיכויים שלך להגיע בחתיכה אחת לנקודה שבה מתבגרים ומפסיקים לנסוע בכביש הציבורי "כמו מטורפים".
    טוב טוב יאללה אז תבלבל לי תמוח אתה מסוג האנשים האלו... אם צריך אני גם ישתולל עם רכב. אני רוצה לראות איך אתה נוסע עם הדוקטי שלך? כמה אתה נוסע 90?

אתה אומר לי שהz650 עגלה וללכת על הz900 כי הוא חזק יותר... למה? בשביל לנסוע לאט? אז בוא תקנה 125 וזהו מה אתה מתייפיף ומבלבל את השכל.
    אתה זה שאמרת שאתה רוצה אופנוע שלא ישעמם, לא?
    חששת ש-Z400 ישעמם אותך.
    Z650 הוא אופנוע משעמם בפני עצמו.

כמו שאמר פעם אחד מהחברים שלי: "זה לא עניין של לנסוע מהר. זה עניין של כמה מהר אתה מגיע למהר". שם ההבדל העיקרי בין 600 לליטר.
    גם אופנוע עגלה מגיע ל-180-200.
    מספיק חצי מזה + מעקה או רכב מזדמן, כדי למות. לכן גם אופנוע "משעמם" יהרוג אותך, אם לא תרכב בצורה בטוחה, מחושבת וזהירה.
    לכן, אם אתה חושב שלקנות אופנוע שנחשב מתון ו"לנסוע עליו כמו מטורף" זה דבר הגיוני לעשות - המשמעות היא שאין לך אפילו הבנה בסיסית של הסיכונים.

אתן לך נקודת מבט נוספת לעניין.
    מנסיוני, אין קשר חד משמעי בין יכולת של אופנוע ספציפי להיות מהיר, לבין היותו משעמם/מעניין לרכיבה.
    האופנוע הנוכחי שלי, למרות ה-1100 סמ"ק, בקושי מגיע ל-215 קמ"ש ומרגיש מאוד, מאוד לא בנוח בכל מהירות מעל 180 קמ"ש.
    האופנוע שהיה לפניו גירד את ה-260 על השעון, והיה יציב כמו קטר צפונית ל-200.
    ועדיין, האופנוע הנוכחי מהנה ומעניין יותר לרכיבה במגוון תנאים, וממשיך להעלות לי חיוך על הפנים בכל רכיבה - גם אחרי 7 שנים ו-100 אלף ק"מ ביחד.

וטיפ קטן לחיים: כשאתה מבקש עצה מאנשים שהיו במקום שלך לפני עשור+, כדאי לך ללמוד להקשיב לתשובות ולנסות להבין מה המסר שניסו להעביר לך, לפני שאתה קופץ ומתחיל לדבר לא יפה.
    אחרת, תגמור ככה:
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

טוב טוב יאללה אז תבלבל לי תמוח אתה מסוג האנשים האלו... אם צריך אני גם ישתולל עם רכב. אני רוצה לראות איך אתה נוסע עם הדוקטי שלך? כמה אתה נוסע 90?
    אני נוסע כמה שבטוח לנסוע במגבלות התנועה, האופנוע ויכולת הרכיבה שלי.
    ואתה מדבר כמו ילד חצוף ומתלהב.
    מציע לך לעצור כאן ולהתנצל אם אתה מתכוון להמשיך לדבר איתי. אחרת סע ברכה באיזה אופנוע שתבחר, ונקווה שכשיבוא היום, רק אתה תשלם את מחיר היוהרה שלך ולא אחרים, שבסך הכל רצו להגיע מנקודה לנקודה על אותו כביש איתך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    אתה זה שאמרת שאתה רוצה אופנוע שלא ישעמם, לא?
    חששת ש-Z400 ישעמם אותך.
    Z650 הוא אופנוע משעמם בפני עצמו.

כמו שאמר פעם אחד מהחברים שלי: "זה לא עניין של לנסוע מהר. זה עניין של כמה מהר אתה מגיע למהר". שם ההבדל העיקרי בין 600 לליטר.
    גם אופנוע עגלה מגיע ל-180-200.
    מספיק חצי מזה + מעקה או רכב מזדמן, כדי למות. לכן גם אופנוע "משעמם" יהרוג אותך, אם לא תרכב בצורה בטוחה, מחושבת וזהירה.
    לכן, אם אתה חושב שלקנות אופנוע שנחשב מתון ו"לנסוע עליו כמו מטורף" זה דבר הגיוני לעשות - המשמעות היא שאין לך אפילו הבנה בסיסית של הסיכונים.

אתן לך נקודת מבט נוספת לעניין.
    מנסיוני, אין קשר חד משמעי בין יכולת של אופנוע ספציפי להיות מהיר, לבין היותו משעמם/מעניין לרכיבה.
    האופנוע הנוכחי שלי, למרות ה-1100 סמ"ק, בקושי מגיע ל-215 קמ"ש ומרגיש מאוד, מאוד לא בנוח בכל מהירות מעל 180 קמ"ש.
    האופנוע שהיה לפניו גירד את ה-260 על השעון, והיה יציב כמו קטר צפונית ל-200.
    ועדיין, האופנוע הנוכחי מהנה ומעניין יותר לרכיבה במגוון תנאים, וממשיך להעלות לי חיוך על הפנים בכל רכיבה - גם אחרי 7 שנים ו-100 אלף ק"מ ביחד.

וטיפ קטן לחיים: כשאתה מבקש עצה מאנשים שהיו במקום שלך לפני עשור+, כדאי לך ללמוד להקשיב לתשובות ולנסות להבין מה המסר שניסו להעביר לך, לפני שאתה קופץ ומתחיל לדבר לא יפה.
    אחרת, תגמור ככה:
    אתה תגמור ככה.. עזוב אתה לא 100% לפי התגובות שלך איזה מגילה אתה רושם לי... אתה יודע בכלל למה התכוונתי שאני אומר לנסוע כמו "מטורף"? אז אתה גם נוסע כמו מטורף אם אתה נוסע מהר... הכל עניין של מה זה מטורף בשבילך. ודבר שני לא ביקשתי שום עצה או דעה של מישהו אחר איך אני נוסע ביקשתי עצה על אופנוע ואתה סטיטת 360 מעלות מהנושא זה עניין שלי איך אני נוסע אל תדאג לי אני יכול גם ללמד אותך כמה נוסעי בטיחות
    נערך לאחרונה על ידי Prorider2432; 16-06-2022 בשעה 13:13.