וכל זה למרות שעשה ביטוח חובה מוזל עם השתתפות עצמית.
כמה שווה יד של הייטקיסט? ובכן, בית המשפט קבע לאחרונה פיצוי של כמעט 8 מיליון ש"ח לעובד הייטק שאיבד את ידו בתאונת דרכים; הסיפור בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a1%d7...9%d7%a1%d7%98/
וכל זה למרות שעשה ביטוח חובה מוזל עם השתתפות עצמית.
יש, והיה כאן באתר מסע הפחדה מטורף נגד החובה המוזל עם השתתפות עצמית גבוהה, ואני מציע לכל מי שלא בקיא במה בדיוק זה אומר שיחפש את השרשורים ההם ויקרא לעומק מה בדיוק זה אומר. כי זה מוצר ביטוחי שדווקא מתאים ללא מעט רוכבים.
זה מאוד פשוט.
1000 וקצת שקל בשנה אל מול 25,000 בכל תאונה טיפה רצינית.
מכאן שכל אחד יעשה את החישוב שלו מה הוא מעדיף.
זה פחות עניין של עשיר ועני ויותר עניין של להבין שהסיסטם הוא האוייב שלך.
לפני אי אילו שנים כשהחלקתי פניתי למוסד לקיפוח לאומי - אלו עשו בירור ומצאו שעשר שנים לפני כן העברתי חוג בקיטנה שבוע ועיקלו לי משכורת
(בזמן שאני יושב עם זעזוע מוח בבית כן?)
אתה קולט את האבסורד בגופים כמו ליבנת פורן? על משהו שמגיע לך מלכתחילה???
תשמע אנחנו כנראה לא חיים באותה מדינה
כמה טפשות במשפט אחד.
מי זה "הופכים"? מישהו הכריח אותך לא לבטח את עצמך בביטוח חובה? בעוד הוא דאג שאותו רוכב חסר מזל יבוטח כי הם חברת הביטוח חברים שלו?
מישהו הכריח אותך להיות פחות כשרוני ויצירתי מאותו בחור בלי יד ולכן המשכורת שלו גבוהה יותר?
אתה מעדיף לחיות בחברה קומוניסטית בהם לא הכשרון והיצירתיות קובעים כמה אתה מרוויח אלא הקרבה למוקדי הכח ולמקבלי ההחלטות?
זה היופי בחברה אינדיווינדואליסטית בהם הכשרון והיכולת של כל אחד ואחת קובעים את היכולת שלו להשתכר, שזה מדד לכמה החברה מעריכה אותו.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
ראשית אין שום סיבה לכתוב את המילה טיפשות אם מישהו כותב משהו שלא מתיישר עם הראיה שלך.
שנית,
אתה שמת לב שהוא הגיב לתגובה של נאור ולא לכתבה, נכון?
חחחח, זכית בתגובה המוגזמת של השנה.
אני גם מבוטח וגם הייטקיסט, ככה שנראה לי אני אהיה בסדר.
יחד עם זאת, הרבה שנים רכבתי בלי ביטוח כמו עוד בערך 30-60% מהרוכבים בארץ.
לא בגלל שלא בא לנו להוציא. בגלל שאין. וכן, אני יודע שאפשר לנסוע באוטובוס ובלה בלה בלה..
סופו של יום, אין מליונרים שנוסעים בלי ביטוח. יש הרבה אנשים שאין להם שקל על התחת שנוסעים בלי ביטוח.
וכן הם נהיים יותר עניים מכל תאונה בעוד אלה שעם הביטוח נהיים יותר עשירים מכל תאונה.
עניין של מתמטיקה.
חלק מהעניין זה תמיכה סביבתית.
אם אתה חי במקום שמצפים ממך ללכת לעבודה מגיל 15 בשביל לסייע לכלכלת הבית, אין לך את הזמן והכסף ללמוד באוניברסיטה, אתה לא תהיה כשרוני או יצירתי או הייטקיסטי.
אם אתה חי במקום שאתה יכול ללמוד באוניברסיטה או במכללה תכנות, ולהיכנס עם כמה חברים לחברת הייטק גם אם אתה לא הכי מוכשר והכי כשרוני אלא בעיקר בגלל שצריכים אנשים, אז אתה תהיה הייטקיסטי ויהיה לך כסף.
אף אחד לא מכריח אף אחד להיום עני. אנשים לא קמים בבוקר ואומרים לעצמם "בא לי ממחר לחיות מהיד לפה".
לא צריך לחיות בחברה קומוניסטית בשביל שתהיה תמיכה סביבתית לאנשים אשר גדלים במקום קשה, שיוכלו לצאת מהסביבה הקשה, ולהישאר בלימודים, לפתח קריירה, ולהתקדם ולצאת מהמעגל.
החהברה שאתה חי בא היא לא פרטנית. אתה לא חי לבד. האופנוע שלך לא נוצר מעצמו ע"י אלוהים, והאוכל שלך לא גדל בצלחת.
אתה נשמע כמו מישהו שגדל עם כפית כסף בפה, ואין לו מושג מה קורה מסביבו.
ואכן, יש הרבה אנשים אשר רוצים אופנוע (או רכב), קונים אופנוע/קטנוע להתנייד, ולא יכולים להרשות לעצמם ביטוח חובה. ויש את השליחים אשר רוכבים ללא ביטוח מתאים בכלל כי בטוח עסקי עולה הון וחצי על קטנוע שעולה שקל וחצי.
יש כמובן גם כאלו שקונים אופנוע לסופשבוע ולא רוצים לשלם על ביטוח בכלל גם אם הם יכולים להרשות לעצמם.
העולם לא שחור ולבן.
המלצה מזקן שמגיע מרקע לא מוצלח(כפית בפה LOL)
תצא כמה שיותר מהר מהגישה של הקורבן, טוב לא יצא לך מזה, גם אם החיים חרא כרגע היכולת שלך לשנות את הסטטוס החברתי שלך במדינת ישראל עולה עשרות מונים מאשר במדינה אחרת,
אז מספיק עם המסכנות זה גישה של פרוגרסיבים מתחסדים ( תחפש CRT) ואת ההתנגדות לכך.