תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: אנרג'יקה אקספיריה במבחן - החשמל כאן

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

אנרג'יקה אקספיריה במבחן - החשמל כאן

האנרג'יקה אקספיריה הוא האדוונצ'ר החשמלי הראשון, אבל החשיבות הגדולה שלו היא טווחי רכיבה שימושיים וזמני טעינה קצרים מאוד בעמדות טעינה מהירה של רכב - מה שלחלוטין משנה את כללי המשחק באופנועים חשמליים והופך אותם לכלי תחבורה שימושיים; מבחן דרכים מההשקה העולמית; הווידאו בפנים.

http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%a0%d7...b%d7%90%d7%9f/

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    התקדמות אבל ממש לא ״קו פרשת המים״ בישראל אולי יותר שימושי אבל באירופה או ארצות הברית עדיין זה יהיה סיוט לצאת לטיולים על אופנוע כזה, אופנוע שנמצא בקטגוריית התיור.

40 דקות טעינה זה לא מעט בכלל בהשוואה ל5 דקות והטענה שגם ככה עוצרים לאכול אז אפשר להטעין בזמן הזה זה בתאוריה נכון אבל במציאות בטיול האחרון שלי באלפים לא היה עמדות טעינה באף מקום שעצרנו לאכול, היו עמדות טעינה פה ושם אבל כמקומות חניה בחורים שאין הרבה מה לעשות בהם חוץ מלגלוש בנייד 40 דקות

Member
    אני לא מסכים איתך = אף אחד לא רוכב 200 קמ ברצף בלי הפסקה.
    ולשימוש יום יומי בהחלט טווח מעולה - עד 450 קמ זה סוגר לך עבודה יום יומית ונסיעות רגילות בכל מצב אפשרי.
    תיקח בחשבון את העלות של דלק - ולא סופר ספורט ואדוונצר גדול שותים בקלות 1-10 למעט אם אתה רוכב על 90 קמש קבוע במישור.
    טיפולים שאין.
    ביטוח זול - נגיש לכל רוכב.
    בלאי של רפידות בלם שכמעט לא בשימוש כי אתה משתמש בבלימת מנוע כמעט תמיד, ויש לך כאן יציאה חזקה.
    לי יש רכב חשמלי אז העולם מוכר לי - ואני חושב שאם היה טיפה יותר טווח בין עירוני (טיולי שבת) נניח 250 קמ אמתי ברכיבה רציפה אז זה אופנוע שקרוב למושלם.
    מצד שני כמה אני נוסע לטיולים שהם יותר מ 300 קמ ? ויש עמדות טעינה ואפשר לעצור לטעינה + הפסקה של קפה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי kobi צפיה בהודעה
    אני לא מסכים איתך = אף אחד לא רוכב 200 קמ ברצף בלי הפסקה.
    ולשימוש יום יומי בהחלט טווח מעולה - עד 450 קמ זה סוגר לך עבודה יום יומית ונסיעות רגילות בכל מצב אפשרי.
    תיקח בחשבון את העלות של דלק - ולא סופר ספורט ואדוונצר גדול שותים בקלות 1-10 למעט אם אתה רוכב על 90 קמש קבוע במישור.
    טיפולים שאין.
    ביטוח זול - נגיש לכל רוכב.
    בלאי של רפידות בלם שכמעט לא בשימוש כי אתה משתמש בבלימת מנוע כמעט תמיד, ויש לך כאן יציאה חזקה.
    לי יש רכב חשמלי אז העולם מוכר לי - ואני חושב שאם היה טיפה יותר טווח בין עירוני (טיולי שבת) נניח 250 קמ אמתי ברכיבה רציפה אז זה אופנוע שקרוב למושלם.
    מצד שני כמה אני נוסע לטיולים שהם יותר מ 300 קמ ? ויש עמדות טעינה ואפשר לעצור לטעינה + הפסקה של קפה.
    1. אתה צריך לחשב מסלול שהעצירה תיהיה עם עמדת טעינה
    2. אני כן רוכב 200 ק״מ ללא הפסקה אבל בכל מקרה ההפסקות הם לא 40 דקות וזה אם עמדת הטעינה פנויה מהרגע שהגעת
    3. הטרייסר 900 עושה 22 ק״מ לליטר
    4. זה אופנוע תיור וככזה הוא אמור לתת מענה לרוכבים שרוצים לטייל גם בזוג וגם עמוס ציוד כמו שכתבתי בישראל בגלל הגודל זה אולי אפשרי אבל באירופה אין מצב שאני יכול להסתדר עם אופנוע כזה בטיולים שאני עושה.

בהתחשב בזה שאופנועים מהווים 0.3 אחוז מפליטת גזי החממה אין הצדקה ליצור אופנוע חשמלי מהסוג הזה, הוא מוגבל טווח, ויקר לרכישה, אגב טיפולים במוסך עדיין שנתיים ועדיין לא כלכך זולים בהשוואה למנועי בנזין