איזה קצירה? בפעם הראשונה שיורים על חיילים ישראלים באופן מסיבי שהם נכנסים לעשות מעצרים זה בהחלט מגמה חדשה אבל בכל מקרה אתה צריך ללמוד שאין הלכה למעשה רק ״עם״ פלסטיני אחד יש לפחות 2 עמים מומצאים, הגדה ורצועת עזה, מנצור עבאס זה האחים המוסלמים שזה חמאס, הגדה פחות מעניינת אותו וגם הגא״פ.
מנצור עבאס מעולם לא הסתיר את זה שאם ישראל תלחם בחמאס הוא יפרק את הממשלה ואכן ישראל הבליגה לחמאס על כמה תקריות שקרו בזמן ממשלת בנט.
עכשיו עושים משא ומתן להפסקת אש ואת מה שישראל תתן תמורה לשקט אנחנו לא נדע.
לפי הכותרות בynet שוב צה״ל התחיל משהוא שהדרג המדיני לא יתן לו לסיים, אפילו אירגון קטן פלסטיני קובע את סדר היום לישראל, זיכרונות מבינת ג׳בל בידינו
צ'מע מבחינתי כל עוד יש לי מופעים פירוטכנים* (קרי זיקוקים נחמדים ותו לא) אני לא מחוייב לפדל למשרד - שימשיך ככה.
* חתן פרס ביטחון ישראל, ד"ר מוטי שפר, טוען שהטילים נגד טילים "כיפת ברזל", "שרביט קסמים" ו"חץ 2" הם רמאות ישראלית יקרה מאוד
מה שהכי מצחיק אותי, שאת כיפת ברזל הוציא לפועל אמיר פרץ שר בטחון "ללא עבר צבאי" ולא מבין.
ואת המבצע הכי מוצלח בשנים האחרונות, זכר לצה"ל הגדול של מבצע אנטבה ואחרים, הוציא עורך במחנה
ולא מר ביטחון.
ההרתעה הוחזרה, העולם קיבל, המפלגות הערבית נבחו והשיירה המשיכה, והזבלים הגדולים של המבצע היו
ערביי יפו, ואחמד טיבי.
ככה זה שאתה יושב ומקשיב לשר הביטחון לרמטכ"ל ליועצים הצבאיים ולא מערב החלטות פוליטיות ונותן לצה"ל
לעשות את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב.
אגב לא שמעתי דברי רהב, יציאות דרמטיות לשידור, עדכון הציבור ואני ואני...יאללה שרל'ה הולכים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הבעייה של דאולת איל איזרעיל זו מדיניות הפנים
איזרעיל זה לא אמריקה.
כשאתה נותן לאנשים שמזוהים עם האוייב זכויות כגון חופש בחירה תוך זמן לא ידוע הוא יממש אותן ותקבל את היטלר נוסח דע"ש.
אבל מה איכפת לי זו בטח תהיה הבעייה של הנינים שלי.
שתי מדינות לעם אחד מומצא (המצאה) אחד.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מבצע ללא צורך מלחתחילה שהסתיים בתנאים שלא ידועים לנו ולא משנה את התמונה בכלל, הייתי אומר שזה בכלל מבצע בחירות לאור התוצאות, חמאס ישב על הגדר מהסיבה שצה״ל עשה בשבילו קצת ניקוי בית וכנראה כי הוא מעדיף ממשלה חדשה כמו זאת היוצאת שממנת את האחים המוסלמים.
הפרפוגנדה הישראלית אומרת שפיקוד הגא״פ חוסל בזמן שחוסלו רק 2 מפקדים שגם אחרי שחוסלו שוגרו מאות טילים לישראל אז אם מי עשו הפסקת אש?
בקיצור, הרצועה עדיין מאיימת על ישראל עם עשרות אלפי טילים וכנראה גם מנהרות וצה״ל עדיין נכה שמבצע פעולות עם עורך דין צמוד.
להתראות בסבב הבא.
שושני, התנוונת והונדסת. אתה צורך תעמולה ולא מידע, מדובר באחד המבצעים, הכושלים, המטופשים וחסרי ההיגיון במאה האחרונה.
המחבל שבגללו התחלת את המבצע, הולך להשתחרר כי עיתונאי במחנה התחנן לגא"פ לאפשר הפסקת אש, כי הוא לא ידע איך ממשיכים. מה נשקרא שעשוע קל, ושלא נדבר על כך שבכלל מדובר על מבצע שובו מנדטים, בגלל הסקרים הבעייתיים. אז בוא, לא מבצע ולא מוצלח.
אני באמת. אבל באמת לא מצליח להבין למה לטמון את הידיים בסחלה הזה.
למה להתפרשן ולהתפלפל כמו יודעי דבר מטעם עצמם באולפן שישי??
הרי מסרנו את עזה במתנה, לא? מה זה ענייננו אם קוראים לחרא התורן אבו מה זה משנה והוא מהחמאס הג'יהד או סתם שילשול אחר?
הים אותו ים.
אלא אם אנחנו מתערבים ומטפחים את אחד הצדדים ... אבל זו כבר קונספירציה הזויה שישראל הקימה את החמאס...
מצחיק שאתם מתווכחים אם המבצע היה טוב או רע.
הוא היה בדיוק כמו מבצעים רבים לפניו, כשמה שמשנה אם הוא היה "מוצלח" או, לא זאת בסה"כ הפריזמה דרכה אתם צורכים את החדשות שלכם.