עמוד 5 מתוך 12 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 172

אשכול: מישהו רוצה גיחה לירושלים?

Senior Member
    צ'יקו ודיקו התאחדו, סוף סוף יש מי שיגן על עם ישראל! בניגוד ללפיד הג'ובניק, הם אפילו עשו שירות שימושי לצה"ל*

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    בוא לים נשב בחול ונתגושש בנוסח הפרלמנט
    ביום הבחירות
    יאללה, אני אביא קשיו מסופר יודה, הם מקבלים 10ביס.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    כשאשתי והמשפחה שלה (ושלי) באים אלי בטענות דומות של "הכי גרוע לא להצביע", אני מספר להם למי באמת הייתי מצביע אם לא הייתי חושש לשלום בית.

עכשיו אתה חייב לגלות.

* בזה שלא התגייסו

Senior Member
    גנציאל התחיל להופיע על תחנות אוטובוס, נראה כאילו ניצח את מלחמת השחרור במבצע יחיד.

אם הייתי הקמפיינר שלו הייתי נמנע מתמונות יחיד, ושם כמה שיותר תמונות של הצוות, שיראו שהוא team player, להבדיל.

Banned
    נו. לפחות דבר טוב אחד בנתיים יוצא מהבחירות האלה.
    על גשר הולץ מצאתי ברזנט 2X4 מקושקש בכחול לבן - אחלה צל והגנה מגשם לתלות בחצר!

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    גנציאל התחיל להופיע על תחנות אוטובוס, נראה כאילו ניצח את מלחמת השחרור במבצע יחיד.

אם הייתי הקמפיינר שלו הייתי נמנע מתמונות יחיד, ושם כמה שיותר תמונות של הצוות, שיראו שהוא team player, להבדיל.
    צודק, מול ביבי אחד מול אחד הוא מפסיד אבל הצוות של ביבי בעייתי וכאן הוא יכול לנצל את זה לטובתו על ידי הצגת צוות מקצועי אבל גנץ למרות שהיה רמטכ״ל אף פעם לא היה העיפרון הכי חד בקלמר

Banned

Senior Member
    מה זה אין לו תעודת הסמכה מהתיכון, איך הוא מדבר אנגלית?

Banned
    יאיר ארבע האבות לפיד?

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    מה זה אין לו תעודת הסמכה מהתיכון, איך הוא מדבר אנגלית?
    איך הוא מדבר אנגלית? מהטלפרומנטר, וככה זה נראה בטלפרומנטר שלו ״אונלי הנדרד אוף ג׳וז וואר ליבינג...״
    יאיר לפיד זה אדם ללא אידיאולוגיות וללא דרך, פוליטקאי בשביל הפוליטיקה.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    איך הוא מדבר אנגלית? מהטלפרומנטר, וככה זה נראה בטלפרומנטר שלו ״אונלי הנדרד אוף ג׳וז וואר ליבינג...״
    יאיר לפיד זה אדם ללא אידיאולוגיות וללא דרך, פוליטקאי בשביל הפוליטיקה.
    ואיזה אידאולוגיה יש ל:

מירי רגב
    מיקי זוהר
    דודי אמסלם
    מכלוף דרעי - שותף טבעי
    אמיר אוחנה
    שלמה קרעי
    דוד ביטן
    אופיר אקוניס
    בועז ביסמוט
    גילה גמליאל

להמשיך....?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מישהו רוצה גיחה לירושלים?

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ואיזה אידאולוגיה יש ל:

מירי רגב
    מיקי זוהר
    דודי אמסלם
    מכלוף דרעי - שותף טבעי
    אמיר אוחנה
    שלמה קרעי
    דוד ביטן
    אופיר אקוניס
    בועז ביסמוט
    גילה גמליאל

להמשיך....?
    לחלקם יש אידאולוגיה ולפחות קו מנחה, הכמות שקרים של יאיר לפיד עברה כל רף שישראל ראתה בפוליטיקה.
    למרות שאני לא מסכים עם הרבה מהרשימה שלך אני מעריך אנשים כמו דרעי , דודי אמסלם ובן גביר, הם שנים אומרים את אותו הדבר פחות או יותר ובטח שיותר עיקביים מיאיר לפיד.

רק לא ביבי עדיין לא הצדקה לבחור בבובה

לחלקם יש אידאולוגיה ולפחות קו מנחה, הכמות שקרים של יאיר לפיד עברה כל רף שישראל ראתה בפוליטיקה.
    למרות שאני לא מסכים עם הרבה מהרשימה שלך אני מעריך אנשים כמו דרעי , דודי אמסלם ובן גביר, הם שנים אומרים את אותו הדבר פחות או יותר ובטח שיותר עיקביים מיאיר לפיד.

רק לא ביבי עדיין לא הצדקה לבחור בבובה
    קו מנחה? שילכו לשחק קלאס... הקו המנחה היחידי שלהם זה לשרת את עצמם ולהיות קרובים לצלחת אם לדבר על אידאולוגיה צריך
    לחזור בזמן ולהכיר את ההיסטוריה:
    מפלגת העבודה-ברל כצנלסון ותנועת העבודה- הקיבוצים, החקלאות, ההסתדרות, העליות מאירופה שהקימו את המדינה.
    הליכוד-זבוטינסקי בגין ,אצ"ל, לח"י, אנשי הצווארון הכחול המפעלים העיירות והעולים החדשים.

לכל אחד מהם הייתה אידאולוגיה, תפיסת עולם והם היו מוכנים למות עליה. לכל אחת מהם היו היתרונות והחסרונות וזוהי ההיסטוריה
    לטוב ולרע.

אבל הם היו המרכז זו לימין וזו לשמאל, סביבן היו מפלגות קטנות אזוטריות עם אידאולוגיה יותר קיצונית אבל הם היו השולים מייצגים את
    הציבור שלהן.

היום אין כלום שם המשחק הוא להרכיב רוב שלא מתבסס על כלום פוליטיקה בלבד ללא תוכן או מעשה שרידות קומבינות ובזבוז משאבים
    אין לקיחת אחריות, אין טובת המדינה אין הקרבה אישית.

לגיטימי להיות עלוקות על חשבון המדינה, לגיטימי לגנוב, לשחד ולעשוק ואנחנו הולכים לפוצץ את יוקר המחייה הרבה מעל כולם. למה
    כי זה הכי קל להכניס את היד לכיס של אלה שהולכים עם החוק ולא מול הבעייתיים באמת.

בעוד עשור הרוב השפוי והנושא בנטל האמתי של המדינה יהיה המיעוט, יהיו פה יותר ערבים וחרדים מאשר אנשי הליבה, מי שיוכל יברח
    מהרבה סיבות פרנסה יותר טובה, מקלט מס, חיים נוחים יותר, ומי שיהיה פה לא יכול כבר לעשות כלום. אימפריות נפלו מאותן הסיבות
    בדיוק.

להכניס את הרשימה עם הקו המנחה לברזים ולמרכזי השלטון בשם הכסף כוח והכבוד זה לירות לעצמינו בבטן, לצרף אליהם את הקיצוניים
    מימין ואת החרדים זו כבר התאבדות ובשם מה?

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    קו מנחה? שילכו לשחק קלאס... הקו המנחה היחידי שלהם זה לשרת את עצמם ולהיות קרובים לצלחת אם לדבר על אידאולוגיה צריך
    לחזור בזמן ולהכיר את ההיסטוריה:
    מפלגת העבודה-ברל כצנלסון ותנועת העבודה- הקיבוצים, החקלאות, ההסתדרות, העליות מאירופה שהקימו את המדינה.
    הליכוד-זבוטינסקי בגין ,אצ"ל, לח"י, אנשי הצווארון הכחול המפעלים העיירות והעולים החדשים.

לכל אחד מהם הייתה אידאולוגיה, תפיסת עולם והם היו מוכנים למות עליה. לכל אחת מהם היו היתרונות והחסרונות וזוהי ההיסטוריה
    לטוב ולרע.

אבל הם היו המרכז זו לימין וזו לשמאל, סביבן היו מפלגות קטנות אזוטריות עם אידאולוגיה יותר קיצונית אבל הם היו השולים מייצגים את
    הציבור שלהן.

היום אין כלום שם המשחק הוא להרכיב רוב שלא מתבסס על כלום פוליטיקה בלבד ללא תוכן או מעשה שרידות קומבינות ובזבוז משאבים
    אין לקיחת אחריות, אין טובת המדינה אין הקרבה אישית.

לגיטימי להיות עלוקות על חשבון המדינה, לגיטימי לגנוב, לשחד ולעשוק ואנחנו הולכים לפוצץ את יוקר המחייה הרבה מעל כולם. למה
    כי זה הכי קל להכניס את היד לכיס של אלה שהולכים עם החוק ולא מול הבעייתיים באמת.

בעוד עשור הרוב השפוי והנושא בנטל האמתי של המדינה יהיה המיעוט, יהיו פה יותר ערבים וחרדים מאשר אנשי הליבה, מי שיוכל יברח
    מהרבה סיבות פרנסה יותר טובה, מקלט מס, חיים נוחים יותר, ומי שיהיה פה לא יכול כבר לעשות כלום. אימפריות נפלו מאותן הסיבות
    בדיוק.

להכניס את הרשימה עם הקו המנחה לברזים ולמרכזי השלטון בשם הכסף כוח והכבוד זה לירות לעצמינו בבטן, לצרף אליהם את הקיצוניים
    מימין ואת החרדים זו כבר התאבדות ובשם מה?
    לא הבנתי את הקשר בין המניפסט שלך ליאיר לפיד, בתכלס אתה ורוב האזרחים אפילו לא יודעים אם הוא ימין שמאל או מרכז, הקו המנחה שלך זה רק לא ביבי ולפיד הוא היחיד שמסוגל לסכל את ביבי, הוא אמר בעצמו שהוא היחיד שיכול למנוע 61 מביבי במקום להגיד שהוא היחיד שיכול להרכיב ממשלה הוא רץ עם הסיסמא, אני היחיד שיכול למנוע אותה, כמה דפוק זה יכול עוד להיות?

אגב זוכר את ״הגז הוא של כולנו״ ? עכשיו מסתבר שחלק ממנו יהיה של חיזבאלה, מקווה שהממשלה הבאה תיהיה רק לא לפיד

לא הבנתי את הקשר בין המניפסט שלך ליאיר לפיד, בתכלס אתה ורוב האזרחים אפילו לא יודעים אם הוא ימין שמאל או מרכז, הקו המנחה שלך זה רק לא ביבי:

הקו המנחה שלי הוא טובת המדינה ואזרחיה לא הטובה האישית של ר"מ, ובטח לא של הנבחרת הכושלת שהוא מציג, שבעזרת הבובות על חוט הוא בעצם הופך לשליט יחיד.
    כשמירי רקב לא כואבת הבטן על הנכים וחיילי צה"ל, וגילה גמליאל מצביעה נגד הזקנים כשהיא שרה שאמורה לשמור עליהם, מישהו איבד את הצפון.
    מאז שהסגול הלך כל כך הרבה דברים חזרו לעבוד כמו שצריך ונכון לעשות שזה מרשים, צמיחה של 15%, הוראות פתיחה באש של צה"ל שונו לטובת החיילים והמשילות,
    הסכם הגרעין של אירן לא נחתם ללא רעתי שרה ואני, בריטניה מאיימת לפתוח שגרירות בירושלים, יש תקציב, יש מבצע בעזה מהסרטים שכל העולם לא מניד עפעף.
    המשטרה פועלת במגזר כאילו אין מחר, השב"כ מקבל רוח גבית וההצלחות בשטח מרקיעות שחקים. ואתה יודע מה יש רוח אחרת של עבודה לטובת המדינה.
    אז אני לא יודע עם זה לפיד בנט או המעופפ/ת מאותגרת העברית, אני לא יודע אם זה הפקידים או השרים או רוח אלוהים, אני יודע שיש שינוי ניכר בכלום זמן
    ואני יודע מי לא. החרדים בוכים בדמעות תנין שהזיזו את הגבינה שלהם, אבל מספרים לך שישמחו ללכת עם כל מי שיחזיר להם אותה.

ולפיד הוא היחיד שמסוגל לסכל את ביבי, הוא אמר בעצמו שהוא היחיד שיכול למנוע 61 מביבי במקום להגיד שהוא היחיד שיכול להרכיב ממשלה הוא רץ עם הסיסמא, אני היחיד שיכול למנוע אותה, כמה דפוק זה יכול עוד להיות?

לפיד לא היחידי, מי שעשה את זה היה דווקא בנט, שאני לא מסכים עם כל הדעות שלו אבל לפחות יש לו כאלה, זה שאפשר להרכיב ממשלה עם הקיצוניים ביותר ולתת
    להם פה וכוח. וכן הרבה מאד לא רוצים את הסגול בשלטון לא בגלל המדינאי שהוא אלה בגלל הנבחרת שלו.

אגב זוכר את ״הגז הוא של כולנו״ ? עכשיו מסתבר שחלק ממנו יהיה של חיזבאלה, מקווה שהממשלה הבאה תיהיה רק לא לפיד
    אגב הגז "לא שלנו" בגלל בעיה משפטית בין לאומית, שמבחינת ההסכם קיבלנו אחוזים רבים תמורת שקט ורווח אל מול העולם, בדיוק כמו עם מזוודות הכסף
    לחמאס, יש החלטות קשות ולא פופולריות שצריך לקבל ואני שמח לפחות שהן נובעות משיקולים אמתיים ונכונים.

ודבר אחרון, לכל משרד ממשלתי בחסות המדינה יש קריטריון לקבלה זה מתחיל ממשרת מאבטח זוטר במתקן מרוחק ועד אחרון הפקידים רישום פלילי,
    מידע מודיעיני על חשד לפלילים, ואפילו אם המועמד לא מצא חן בעיניי הוועדה פוסלת מועמד מלעבוד בשירות במדינה-חוץ משרי הכנסת...מעוות קצת
    אתה לא חושב?

אז רגע, שביבי עשה עסקה עם הטייקונים שהם אלו שלקחו את הסיכון והשקיעו את הכסף במקום שהמיסים שלך יהיו בסכנה זה היה לא בסדר אבל עסקה לתת גז לחיזבלה שהתעצם על חשבונה זה בסדר?

שביבי ומילצ׳ן נפגשו באופן חברי ואישי שיכול מאד להיות שיש כאן טעם נפגם זה לא בסדר אבל שיאיר לפיד עשה אותו הדבר זה בסדר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לפגם.
    טעם לפגם.