גנציאל התחיל להופיע על תחנות אוטובוס, נראה כאילו ניצח את מלחמת השחרור במבצע יחיד.
אם הייתי הקמפיינר שלו הייתי נמנע מתמונות יחיד, ושם כמה שיותר תמונות של הצוות, שיראו שהוא team player, להבדיל.
גנציאל התחיל להופיע על תחנות אוטובוס, נראה כאילו ניצח את מלחמת השחרור במבצע יחיד.
אם הייתי הקמפיינר שלו הייתי נמנע מתמונות יחיד, ושם כמה שיותר תמונות של הצוות, שיראו שהוא team player, להבדיל.
נו. לפחות דבר טוב אחד בנתיים יוצא מהבחירות האלה.
על גשר הולץ מצאתי ברזנט 2X4 מקושקש בכחול לבן - אחלה צל והגנה מגשם לתלות בחצר!
מה זה אין לו תעודת הסמכה מהתיכון, איך הוא מדבר אנגלית?
יאיר ארבע האבות לפיד?
לחלקם יש אידאולוגיה ולפחות קו מנחה, הכמות שקרים של יאיר לפיד עברה כל רף שישראל ראתה בפוליטיקה.
למרות שאני לא מסכים עם הרבה מהרשימה שלך אני מעריך אנשים כמו דרעי , דודי אמסלם ובן גביר, הם שנים אומרים את אותו הדבר פחות או יותר ובטח שיותר עיקביים מיאיר לפיד.
רק לא ביבי עדיין לא הצדקה לבחור בבובה
קו מנחה? שילכו לשחק קלאס... הקו המנחה היחידי שלהם זה לשרת את עצמם ולהיות קרובים לצלחת אם לדבר על אידאולוגיה צריך
לחזור בזמן ולהכיר את ההיסטוריה:
מפלגת העבודה-ברל כצנלסון ותנועת העבודה- הקיבוצים, החקלאות, ההסתדרות, העליות מאירופה שהקימו את המדינה.
הליכוד-זבוטינסקי בגין ,אצ"ל, לח"י, אנשי הצווארון הכחול המפעלים העיירות והעולים החדשים.
לכל אחד מהם הייתה אידאולוגיה, תפיסת עולם והם היו מוכנים למות עליה. לכל אחת מהם היו היתרונות והחסרונות וזוהי ההיסטוריה
לטוב ולרע.
אבל הם היו המרכז זו לימין וזו לשמאל, סביבן היו מפלגות קטנות אזוטריות עם אידאולוגיה יותר קיצונית אבל הם היו השולים מייצגים את
הציבור שלהן.
היום אין כלום שם המשחק הוא להרכיב רוב שלא מתבסס על כלום פוליטיקה בלבד ללא תוכן או מעשה שרידות קומבינות ובזבוז משאבים
אין לקיחת אחריות, אין טובת המדינה אין הקרבה אישית.
לגיטימי להיות עלוקות על חשבון המדינה, לגיטימי לגנוב, לשחד ולעשוק ואנחנו הולכים לפוצץ את יוקר המחייה הרבה מעל כולם. למה
כי זה הכי קל להכניס את היד לכיס של אלה שהולכים עם החוק ולא מול הבעייתיים באמת.
בעוד עשור הרוב השפוי והנושא בנטל האמתי של המדינה יהיה המיעוט, יהיו פה יותר ערבים וחרדים מאשר אנשי הליבה, מי שיוכל יברח
מהרבה סיבות פרנסה יותר טובה, מקלט מס, חיים נוחים יותר, ומי שיהיה פה לא יכול כבר לעשות כלום. אימפריות נפלו מאותן הסיבות
בדיוק.
להכניס את הרשימה עם הקו המנחה לברזים ולמרכזי השלטון בשם הכסף כוח והכבוד זה לירות לעצמינו בבטן, לצרף אליהם את הקיצוניים
מימין ואת החרדים זו כבר התאבדות ובשם מה?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא הבנתי את הקשר בין המניפסט שלך ליאיר לפיד, בתכלס אתה ורוב האזרחים אפילו לא יודעים אם הוא ימין שמאל או מרכז, הקו המנחה שלך זה רק לא ביבי ולפיד הוא היחיד שמסוגל לסכל את ביבי, הוא אמר בעצמו שהוא היחיד שיכול למנוע 61 מביבי במקום להגיד שהוא היחיד שיכול להרכיב ממשלה הוא רץ עם הסיסמא, אני היחיד שיכול למנוע אותה, כמה דפוק זה יכול עוד להיות?
אגב זוכר את ״הגז הוא של כולנו״ ? עכשיו מסתבר שחלק ממנו יהיה של חיזבאלה, מקווה שהממשלה הבאה תיהיה רק לא לפיד
אגב הגז "לא שלנו" בגלל בעיה משפטית בין לאומית, שמבחינת ההסכם קיבלנו אחוזים רבים תמורת שקט ורווח אל מול העולם, בדיוק כמו עם מזוודות הכסף
לחמאס, יש החלטות קשות ולא פופולריות שצריך לקבל ואני שמח לפחות שהן נובעות משיקולים אמתיים ונכונים.
ודבר אחרון, לכל משרד ממשלתי בחסות המדינה יש קריטריון לקבלה זה מתחיל ממשרת מאבטח זוטר במתקן מרוחק ועד אחרון הפקידים רישום פלילי,
מידע מודיעיני על חשד לפלילים, ואפילו אם המועמד לא מצא חן בעיניי הוועדה פוסלת מועמד מלעבוד בשירות במדינה-חוץ משרי הכנסת...מעוות קצת
אתה לא חושב?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אז רגע, שביבי עשה עסקה עם הטייקונים שהם אלו שלקחו את הסיכון והשקיעו את הכסף במקום שהמיסים שלך יהיו בסכנה זה היה לא בסדר אבל עסקה לתת גז לחיזבלה שהתעצם על חשבונה זה בסדר?
שביבי ומילצ׳ן נפגשו באופן חברי ואישי שיכול מאד להיות שיש כאן טעם נפגם זה לא בסדר אבל שיאיר לפיד עשה אותו הדבר זה בסדר.