ברור שאין לו סימנים מחשידים התקשורת השמאלנית לא חופרת לא אז מי יחפור
יש לי הרגשה שהיחידים שאין להם נגיעה במה שמוגדר היום פלילים, הם כאלו שלא מגיעים, ולא יגיעו להתמודדות על ראשות ממשלה.
אלו שכן מגיעים לטופ, הם או מספיק חכמים כדי לטשטש את עקבותיהם. או שלא מאיימים מספיק כדי שיחפרו עליהם לעומק.
פוליטיקה,היא משחק מלוכלך. פעם זה פשוט היה ברור לכולם שככה זה מתנהל מתחת לשולחן.
ברור שאין לו סימנים מחשידים התקשורת השמאלנית לא חופרת לא אז מי יחפור
לרכב עם כולם אבל בקצב שלי
אמת דיברתי - הטמבליזיה האחרונה שהיתה לי היתה שפורפרת.
מעולם לא היה לי מנוי לנטפליץ או שאר צואה.
למה לי?
בשביל לראות (אההם יאיר לפידים) כאלה ?
אתה מתנהג כמו פולניה בחושך, בלי קשר למוצא שלך.
חוק-עין תחת עין שן תחת שן?
לסקול את הנואפת?
חלוקת רכוש תנכית.
שמירת שבת כל המדינה כי מישהו החליט בשבילי לפני...
בקיצור חוק אזרחי, הפרדה מוחלטת של הדת מהמדינה.
דת זה עניין אישי לא מדיני, החלטה אישית לא מדינית ותקף למי שמאמין ולא לכולם.
זה עובד בכל מקום בעולם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
איפשהו בתחילת ספר בראשית כתוב משהו בסגנון "אל תהרוס את מה שבראתי .. כי אין מי שיתקן אחריך". ועדיין כל יום ראשון בבוקר אני רואה חלות זרוקות על החוף.
כל אחד מעם ישראל בוחר מה חשוב לו, יש למשל עדיין אנשים שמתמודדים עם הדיבר השני #העיקרהכוונה
אתה מתבאס שאנחנו מדברים עברית? אני די מבסוט, אם אליעזר בן יהודה היה חי הייתי מזמין אותו לשווארמה #שמקבלתתןביס
מה דעתך על זה?
https://www.ynet.co.il/environment-s...icle/rkoif3t6q
אם פוטילה או הממשיך שלו מחליט לפלוש גם אלינו, נראה לי שימושי שאי אפשר פשוט להוריד לכולם את השאלטר.
אתה מתבאס שאנחנו מדברים עברית? אני די מבסוט, אם אליעזר בן יהודה היה חי הייתי מזמין אותו לשווארמה #שמקבלתתןביס
מעניין איך הוא היה קורא לשווארמה
האם זה בשרגלגל???
וללאפה?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לדבר עברית זה נחמד. רק ש"מחייה" השפה הוא כופר ציוני - אז הכל הפוך בשפה הזו - מהשפה המקראית.
דוגמאות?
1. מפרשת השבוע (שעבר) - אות קין - נועדה להגן על קיין שלא יפגעו בו (על המעשה שלו). היא לא נועדה לסמן אותו כדי ש(אולי) כן יפגעו בו.
2. רוחץ בנקיון כפיו - ידיו באמת נקיות.
3. טלית שכולה תכלת - נאמרה בהתרסה ע"י קורח - היא ההיפך מלהיות טובה/כשרה.
4. מילה בסלע - משתוקא בתרין.
5. כי האדם עץ השדה? נשאל כשהתשובה ברורה - לא. (דובר על מצור על עיר אוייב, כתוב לא להשחית את העצים כי הם לא האוייב)
ועוד ועוד.
כמעט כל פסוק שני שאני קורא אני נתקל בביטויים כאלה. הפוכים מהכוונה המקורית.
"מחייה השפה" עאלק.
אתה יודע שהציונים והנאצים שיתפו פעולה?
![]()
אימצתי
לחמדק?
מצד שני יש למשל "ברחל בתך הקטנה" (שזה כמו "באמא'שך"), ורחל היא באמת אמנו!
ברחל בתך הקטנה, אתה אומר "הציונים" כאילו זו כת. בסה"כ אוסף יהודים מרחבי העולם שרצו להתאסף איפשהו ולהגן על עצמם במקום להמשיך לקבל כאפות.
הנאצים - יש מצב שרצו שתהיה מדינה יהודית, רק שנ**יין להם מהשטח.
לא בטוח שהוא היה בוחר באש-תנור
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
- היתה לי תחושה של אי שקט לפני חמישי, חשבתי שאולי איכשהו חתימת ההסכם תשתבש, שאיזה חיזבאלון יוריד את הנשיא שלהם לפני שהוא מספיק להגיע לחורבאבור ולחתום או משהו בסגנון. אבל חתמו, אפשר להתחיל #לפמפםגז
- גנצי התחיל לשים שלטים של "נגד", עם חצי כחול וחצי שחור של להצביע למחנה השני זה רע. ואללק לא הכי ממלכתי. סער לא היה צריך לחבור אליו לדעתי, במקום אלטרנטיבת "ימין" לליכוד הוא התמזג למן מפלגת מישמש שמתחרה על הסלוט של לפיד.