ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
מסתבר שזה לא סוף הסאגה -
https://www.ynet.co.il/news/article/s176tt9nj
מקווה שהוא לא יתחלק לגמרי על השכל לפני שהוא מספיק לחתום על הערבויות. אינעל מתח.

דרזדנר, עפ"י ההיסטוריה הערבית, היתה מלחמה שהם לא ניצחו? הכובש הציוני נענש, הובס, הושפל בכל צעד ובלה בלה.
החיזבאללה טוען שניצח, מה עוד יש לו לטעון? מה נשאר להם לעשות? אם הם היו מטרפדים את הסכם הגז, העם הלבנוני היה כנראה פשוט מתהפך עליהם.

לפיד טען שהיתה הסכמה בין כל נציגי מערכות הביטחון שמדובר בהסכם טוב. או ש -
1. לפיד שיקר ואף נציג כזה לא טרח לתקן אותו.
2. כל הנציגים מכל גופי הביטחון הקריבו את ביטחון מדינת ישראל מרוב שנאתם היוקדת לבובי ושטיפת המח ע"י הפאשיסטים לפיד ובנט (בניגוד לבובי למשל, שקנה צוללת לגמרי נחוצה תמורת שום רווח אישי, ובתמורה איפשר לגרמנים למכור צוללות אטומיות למצרים).
3. הם כולם כסילים ועשו הערכה לא נכונה.
4. מדובר כנראה בהסכם טוב ביטחונית, או לכל הפחות הם העריכו שאי אפשר יהיה להשיג הסכם יותר טוב בעתיד (למשל כי המישל הזה תיכף מסיים, ולא אכפת לו בשלב זה מה דעת הקהל בשוק התקווה בחירבאבור, והוא יכול לקבל החלטה שפויה בלי להתעסק עם "מה הערבים שלי יחשבו").

נאור, 75% הצבעה, זה אומר ש-30 מנדטים מתפזרים סתם ביחס בין אלה שכן הצביעו.
אם היית מקים מפלגה נגד 5G וג'אווהסקריפט, ובעד נטילת ידיים וקמפיין תקשורת בשבדיה, כדי ששבדיות יחזרו להתנדב כאן, והיית מקבל 30 מנדטים, יכולת להזיז משהו, לא?
ההסכם טוב בטחונית לצבא פחדן, אירגון טרור איים על ישראל בהפצצת מאגר כריש שבשטח ישראל שלא היה תחת שום סיכסוך על שטח וישראל הסכימה לתת שטח רק בשביל שאותו אירגון טרור לא יעשה זאת, עכשיו תגיד לי מתי אירגון טרור עמד במילה שלו? מאגר כריש יופצץ במוקדם או במאוחר אין לי ספק בזה.

לבנון זה חיזבאלה, אין מה לעשות הם שולטים שם, עכשיו שאתה בעצמך אומר שהם במצב כלכלי רע אז למה אתה חושב שזה נכון להציל את חיזבאלה בהסכם שישקם אותו וימנע מהציבור הלבנוני לשחוט אותם?
עכשיו הלבונונים הבינו שחיזבאלה הציל אותם וכוחם עומד לגדול כמו מחסן הנשק שלהם