קאז אם זה ינחם אותך יא סמולניאני לא מרגיש סיפוק מתוצאות הבחירות.
זה נבלה וזה טריפה
הפעם האחרונה שהצבעתי היה בפורים לבן גביר,
נתניהו הצטלם בלימוזינה אומר "אל תפחדו מקורונה זה הכל שטויות, לכו להצביע!" ושבוע לאחר מכן תקע לנו סגרים עד הגרון
עד עכשיו כואב לי בישבן אנשים שכחו.
אותו הדבר עם ארה"ב הברית אובמבה וטראמפ
סנודן ואסאנג' הקריבו את חייהם למען העם, איפה אובמבה למה לא חנן את סנודן לפני שהעביר לטראמפ הוא דמוקרט לא?
אגב תברר - אובמבה קיבל פרס נובל לשלום איך שהוא נבחר על מעשיו העתידיים
עולם דפוק. פלא שאני שותה ?
הבחירות היו על אוסלו 2 ככה שאם תיהיה ממשלת נתניהו זה כבר לא יקרה אז כן יש קצת הבדל, ואגב הליכוד לא באמת ימין.
נו מה עודהפם שיעור בהיסטוריה אני מרגיש כמו תקליט שבור.
מה קשור הוואקף הירדני להר הבית מי נתן לו את המפתחות?
מה יש למוסלמים לחפש במערת המכפלה?
מי מסר את סיני אבל השאיר את עזה עצם בגרון ? (בגין)
מי מסר את עזה ועל זה שילם בקומה של עשר שנים ? (ימין)
אגב אפילו הביטוי העם המומצא נגנב מהעם המומצא המקורי - הירדנים.
היתה הצהרת בלפור. אבל אז החליטו משום מקום לתת לאיזה ערבי מוקרץ מהטיז שטח ולקרוא לזה ירדן.
מדהים!
עם בן גביר לא יהיה אוסלו 2 שכמעט בטוח היה קורה בכהונה הבאה של לפיד
יסלח לי המקום אם אני מוציא לשון הרע על בן העם העברי,
אבל כבר פירסמתי פה ראיות והוכחות שהוא התחכך עם אבישי רביב השמפניה שבקס ואירגון אייל.
לא הייתי בונה עליו כמושיע. הוא חלק מהשואו.
אוסלו. ספר לי על זה. השיכור קרא לנו/להם פרופלורים.
קורבנות השלום.
זמנים פסיכים היו כבר אז![]()
השיכור קרא לשבור ידיים ורגליים והיו צילומים של חיילים הלמוטים לוקחים אבן ודופקים לערבים ביד - ורואים שהם לא מבינים מה הם עושים.
זמנים פסיכים
שהתחכך עם זהבה גלאון, לא ממש מעניין אותי אבל בהחלט הבחירות האלו עצרו מהלכים עתידיים שהיו יכולים להיות נזק בלתי הפיך.
ביבי ובן גביר ממש לא המושיעים הגדולים כאן אבל נבחרו רק בגלל שהיה יכול להיות גרוע יותר
עוד לא עבר יום מהבחירות והתקשורת בטירוף כמו בימים הטובים "ל51% אחוז מהאזרחים אין יצוג בקואליציה" מישהו לא מבין איך דמוקרטיה עובדת.
מבינים יופי, רק מנצלים את זה לרעה. מקווה שהממשלה החדשה תנהג בדיוק כמו זו היוצאת, בעניין הייצוג בוועדות, ניטרול הכנסת ומינויים פוליטיים לתפקידי אמון.
א. מרצ בחוץ זה טוב ליהודים. האבודה תתנדף בהמשך כי מרב מיכאלי וכאלה.
ב. יהודים שמצביעים לערביות שחולקות מצע אנטישמי הפכו לשמאל החדש. זה טוב כי רוב הציבור יבין את הטרלול.
ג. סמוטריץ' עשה אחלה תכנית למערכת המשפט. יש גם לחץ פנימי שאולי ישכנע את נתניהו להתחיל לפעול.
ד. משילות, נגב, עצירת ההשתלטות על שטחי C- הלוואי, אבל סיכוי נמוך.
ה. הכי קריטי- אבו מאבן עומד להחזיר ציוד ומלחמת אזרחים תפרוץ ביהודה ושומרון. ממשלה קודמת היתה מתערבת ונלחמת למען הרשות "כדי למנוע מהחמאס להשתלט על השטח". סיכוי טוב ממשלת נתניהו תיתן לעולם המערבי להבין שאין טעם להמשיך לממן את הרשות הפלסטינית ותיתן לפלסטינים להראות לכולם את תרבותם וטבעם הרצחני. זאת באמת שעה גורלית שבה אני לא רוצה את לפיד או גנץ קרובים להגה. השפוטים של מחלקת המדינה האמריקאית עשו כל מה שהדוד המניאק ביקש וזה מסוכן ליהודים.
ו. איראן -אם המלחמה באוקראינה תמשיך לגבות מחיר מהרוסים יש סיכוי שהציונים ישמידו שוב כורים של האסלאמיסטים. אני לא מאמין שהגנץ והלפיד היו פועלים שם. נתניהו יכול להיות.
ז. חשוב גם להתבונן מסביב ולהבין שרוב השמאלנים איבדו את החשק לחיות עם מה שהם תופסים כימין. הדיבור על ציונות והמשמעויות שלה התנדף מהחלון וחבל, זה הדבר היחידי שיכול להדביק אותנו יחד. השמאל לא עבר עדיין חשבון נפש והתפקיד של הימין עכשיו הוא לשתוק ולתת להפסד סיבותיו (רל"ב ואובדן הדרך) לחלחל.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אני חייב להתוודות.
רבנים אשר שתיתי בצמא הרצאות שלהם - יום לפני הבחירות קראו ללכת להצביע,
פאק, אח שלי, בשר מבשרי, (עיזבו את שאר המשפוחה המטומטמת) הכי אנטי ממסדי שיש - הלך להצביע.
אני עדיין בשוק. לא מבין מה הם שתו או הסניפו, האחים שלי.
אין לי הסבר למה שקרה