זה הזמן לחזור לכביש. התגעגענו
כוסית.
"מה לא בא לך? יבוא לך"הוציאו לי את החשק
לפעמים הפסקה עושה טוב.
אני מאמין שאתה תחזור עם כוחות מחודשים
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מה שעוד יותר מדהים שלא מדובר במשאבה. המשאבה בסדר. מדובר בגומיה מחומר לא מתאים שעולה...15 סנט. רוב חברי הקבוצה בישראל התקינו את הגומיה ומנעו את הבעיה. לפני כמה זמן יצא ריקול מהחברה והחליפו משאבות. מטומטם ברמות על חלל. הבעיה עם הרדיאטור שמתפנצ'ר באותה נקודה כנ"ל -המפעל יכל למנוע בעלות מגוחכת. בק.ט.מ החדש חלק פלסטיק שנסדק לכלים ספורים. תאמין או לא אבל מלבד שתי התקלות האלה לא שמעתי על תקלה שחוזרת על עצמה ומדובר בקבוצה שמייצרת מעל 200 הודעות ביום ולחלק מהאנשים היכרות מכאנית עמוקה עם הכלי. בשורה התחתונה עדיין לא מפחד לקנות הסקוורנה ולא ק.ט.מ בגלל אמינות הכלים. אני מפחד או יותר נכון מבועת מרמת שירות וזה בהחלט משהו שיקבל משקל אם וכאשר. אפילו אפריקה טווין חלף כאופציה בזכות השירות של הונדה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
זה יהיה מטומטם מצידי לקנות אופנוע לטיולי כביש אחרי שסיפקתי לעצמי טענות ועובדות שאי אפשר להתווכח איתם. אפילו דרך אלון שחרשנו לא פעם יחד כבר לא בטוחה והשוודים בדרום, והנורבגים בצפון נוהגים כמו.... אללה יוסתור. אממה, אם הקוף ירצה הוא יקנה הרבה כ"ס ויסביר לי אח"כ שזו בחירה הגיונית. מתלבט בין רויאל אנפילד למכונת מסלול.
KTM 790 Adventure S 2021
מה הבעיה עם דרך אלון?! אנחנו עדיין רוכבים שם על בסיס קבוע, רק השבוע היינו שם.
בגילך אופנוע שטח מסוכן לא פחות, אולי סטטיסטית יש לך פחות סיכוי להיפגע בצורה משמעותית אבל יש לך סיכוי גבוה יותר להיפצע בקטנה ולשבור משהו.
הפתרון שלך זה אופנוע אספנות יעיל, יש איסור על רכיבה בימי חו"ל בין 0700-0900 בימי א-ה אבל מעבר לכך ביטוח זול פאן אדיר ברכיבה
על כלי מעניין ורק טיולי סוף שבוע בשביל הפאן. מכיר המון כאלה שעושים את זה.
דוקאטי סקרמבלר: (חדש-משומש יש במחירים טובים) חזק מהנה ואתה רוכב סולו אז בכלל...
שינוי כיוון:
BMW-R80 G/S
הארלי - מפנק תחת
טריומף 650 - האמת יש להם דגם רטרו לא פחות ממשגע וחדש.
![]()
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 18-08-2022 בשעה 06:58.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
900 סמ"ק של הנאה צרופה אולד-סקול![]()
ואחרון אחרון חביב אם עדיין בא לך לאכול חול:
![]()
אם כבר בקטע של להציא לו אופנועים אז טנרה 700 ישאיר אותו בשטח (עם קצת פשרות) ויהיה חוויה מתקנת.
אולי הדשא של מטרו לא ירוק יותר אבל הסיכוי של טנרה לראות מוסך חוץ מטיפולים כמעט אפס
אני לא רוצה להסיט את הדיון מכאבו (המוצדק) של קיזודו,
אבל, תגיד אתה צוחק? אתה משווה את הסיכון ברכיבת כביש לשטח?
כאחד שעשה את המעבר בגיל המופלג של 46 ורוכב שנתיים וקצת בהתחלה על 4 פע' ואחרי שנפל האסימון על דו"פ, אין בכלל מה להשוות.
אם אתה בן אדם אקטיבי לך לשטח, הכביש הוא סכנת נפשות.
WhatsApp Image 2022-08-01 at 8.04.48 PM.jpg
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
זה לא בדיוק כאב שניסיתי להעביר או שאני לא מודע אליו. יותר תסכול משיט שאין לך השפעה עליו וצריך להשלים איתו.
השטח מבחינתי הוא הבחירה השפויה אבל זה מורכב:
רוב רוכבי ה 701 690 מעדיפים חוויות אינדורו ורכיבת שבילים לבנים ב 80 -100. זה לא אני.
לקנות צרצר זה הכי שפוי כי אני חצי דקה מכניסה לשטח אבל צרצר לשבילים זה כמו F15 לריסוס שדות...וכנראה שארכב לבד בלבד וזה לא הכוונה.
רויאל אנפילד. שבילים בקלות, זול, חברותי וכנראה שאוכל לתקן ולטפל לבד אבל בשביל מה לרכוב על רבע טון כשאין אפשרות לכביש מהיר?
(לא רוצה לרכב בימין על 110 -מפחיד אותי )
אז אדוונצ'נריזם? רוב החברים שלי לרכיבה על אדוונצ'רים. יש כביש ואפשא לטייל בשבילים עד רמה 2 זה די הגיוני.
אבל אהבתי את הממזריות של ה 701 שאפשרה לי לבדוק כל שביל ברמה 3 או 4 ברכיבת סולו בלי לחשוש מנפילה. לא מתאים, חוזרים.
נופל? מרימים וממשיכים.
ה 701 \ 690 באמת פתרו את המשוואה מעל. אבל אני לא יכול לספוג שיט כזה שוב.
בקיצור, מחכה להחלטה שתגיע.
KTM 790 Adventure S 2021
ראשית,
הנוסחה הכי טובה היא להיות זנב של אריה בין שועלים.
כלומר, לטייל על אופנוע קרבי עם רוכבים שרוכבים על כבדים יותר (שזה בערך מה שעשית עד כה).
שנית,
מהרגע שאיבדת אמון באופנוע, נגמר הסיפור.
הייתי ממליץ על dr650, אבל אתה תרגיש עליו כמו על עגלה רופסת ונחותה. תהיה חייב לשדרג מתלים ועוד... ובנוסף- זה עוד כלי של אבניר. (אם כי כל אחד יודע לטפל בו, לא צריך מחשב. פאק איט, אפילו הזרקה אין שם).
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 19-08-2022 בשעה 10:00.