2470 ק"מ
איתורן אופנועים שירות ומה שבניהם.
את הקודם מכרתי ביחד עם האיתורן, המערכת שימשה אותי מיומו הראשון של האופנוע, הותקנה ביוני אופנועים ושימשה אותי מאז ספטמבר 17
ועד המכירה ללא בעיות, שאלתי את הבעלים החדש אם הוא מעוניין והעברנו בעלות ללא פירוק אליו. עם הענק עשיתי אותו דבר, במקביל
שרות הלקוחות של איתורן יצר איתי קשר מסרו לי שהעברה בוצעה ויש לי אחריות על המערכת למשך שלוש שנים כמדומני, לא הייתי ער מספיק
להקשיב כיוון שהניסיון שלי אמר שהמערכת אמינה.
צחוק צחוק לפני כחודש לערך קפאה תמונת המצב באפליקציה וסימנה כי האופנוע נמצא ע"י בית שמש בעוד שנינו נמנו לנו את מנוחת הצהרים בבית.
טלפון לשרות לקוחות מענה מהיר ניסיון אקטיבציה מרחוק לא פתר את הבעיה ונשלחתי לנותן השירות לבדיקה, הבחירה שלי הייתה מתוך רשימה
שסופקה לי מאיתורן ניסיתי לקבוע תור אצל המורשים וקיבלתי זמני טיפול הזויים בזמן בוא בעוד שבועיים בו בעוד שלושה שבועות ובכלל ברגע
ששמעו שמדובר באופנוע בכלל ניסו להתחמק.
להפתעתי אחרי שבוע שהמערכת קפאה היא התחילה לעבוד כרגיל בדיוק לכמה ימים, בדקתי מול המורשים אם אני יכול להגיע למתקין עצמו,
והם מסרו שאין בעיה אז רכבתי ליוני אופנועים, מסתבר שלהם יש אישור להתקין ולמכור את המערכת אבל אין להם אישור לטפל בתקלות.
למרות זאת ההתקנה נבדקה בקפידה והממצאים הורו כי הבעיה היא ב-"מוח" של המכשיר.
שוב הסאגה של תור אצל המורשה הצלחתי להפעיל קשרים והגעתי אליו, המתקין עמד מבולבל מול האופנוע, אין לו מושג ירוק מהיכן בכלל
לגשת לטיפול, המוח מותקן מתחת למיכל הדלק מה שמחייב פירוק הפלסטיקה הבנתי שאני בבעיה, טלפונים התחילו לרוץ מכאן לשם כשאני
דורש שמי שמטפל באופנוע יהיה מוסך שמתמחה באופנועים.
אני לא אמשוך אתכם יותר מדי זמן, ההחלטה הייתה שאני אקבל את המוח, ארכוב ליוני להרכבה (יוני חבר הסכים לעשות זאת בחינם) אחזיר
את המוח התקול למורשה והוא יפעיל את האקטיבציה מחדש.
שעת עבודה מלאה לקח הפירוק וההרכבה מחדש, עבודה מושלמת של הצוות שוב רכיבה למורשה שוב המתנה ורק אז הפעלה של המערכת.
עכשיו למה מראש איתורן לא מאפשר למוסך האופנועים לטפל, כי בהסכמים שלהם מול המתקנים שעת העובדה המשולמת היא זולה משעת
עבודה במוסך כיוון שהפירוק לוקח יותר זמן מאשר ברכב.
המורשים לא רוצים להתעסק עם אופנועים, והמוסכים לא רשאים לטפל בתקלות בקיצור מלכוד 22.
אז אם לא היה לי מוסך כמו יוני שקיבל אותי מיד באהבה ובלי תור הייתי צריך לשלם על פירוק והרכבה של חלק שהוא באחריות היצרן
או להמתין שתיפול הנחת על המורשה ולהסתכן בנזק יקר לאופנוע.

ציטוט ההודעה בתגובה