אמנם אני ממיטיבי הלסת וסוחב כרס של 30 קילו מיותרים (בעיקר על אופניים) אבל יודעי דבר המליצו לי על מרל מואב
אז אני מחזיק זוג כזה בכספת
אני יוצא למים לים מישהו יכול להמליץ על נעלים שישרדו הרבה זמן (משקל של 15-17 קילו על הגב תודה)
אמנם אני ממיטיבי הלסת וסוחב כרס של 30 קילו מיותרים (בעיקר על אופניים) אבל יודעי דבר המליצו לי על מרל מואב
אז אני מחזיק זוג כזה בכספת
אני גם עם מרל מואב כי הן נותנות אחלה וליו לשקל. אבל אם צריך לסחוב משקלים, הן לא יודעות לתמוך ברגל כמו שצריך. הן ברמת הסוליה והן ברמת הגפה. זה ההבדל בין נעלי הייקינג לנעלי טרקינג.
מכיוון שפעם אחרונה שעשיתי טרקינג היתה בתקופה שלשושני עוד היה שיער על הראש, אני באמת לא יודע לתת שם שאקטואלי היום.
לי יש נסיון טוב עם lowa ranagade.
מאוד נוחות ולא מצריכות תקופת הסתגלות בניגוד לסולומון למשל. ואני עם קרסוליים דפוקים.
כמה שזה נשמע מצחיק, שים לב לקנות נעליים טריות (הדגם הקודם עם סוליית ויברם שבמתאר הליכה על אבנים רטובות מאוד מחליק).
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
לא יודע מאיפה אתה בארץ - יש בירושלים חנות ״סברס״, קניתי מהם lowa ב 800₪, לא סגור בדיוק על הדגם, מצרף תמונה.
מאוד מרוצה.
יש גם כל מיני קבוצות רכישה כאלה לפי קטגוריות, תוכל לחפש ברשת, ויש שם מחירים טובים לרוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אני מרוצה מאוד מנעליים של קולומביה, כבר כמעט עשור. לפני כן היו לי שני זוגות של סלומון, בשבילי הן היו דרעק שבדרעק.
בסוף קניתי נעליGARMONT DRAGONTAIL HIKE II ב900 שקל מרגישות פצצה
נעל.jpg
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 08-08-2022 בשעה 22:00.
לרכב עם כולם אבל בקצב שלי
חנות למטייל בדיזינגוף בקש לדבר עם זיו, תגיד לו שאני שלחתי אותך והוא ידאג לך למה שאתה צריך בדיוק.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!