קצת קשה להמליץ בלי תקציב.
בגדול, אני לא רואה יתרון בהשקעה בקסדה של חברה יקרה, וכאן אפשר לחסוך (לא לקנות noname, אבל גם אין סיבה להתפוצץ על שואי או agv במלא כסף).
מגפיים הן עניין של נוחות. אני בזמנו רכבתי עם sidi crossfire, סופר יקרות. חלק מהסיבות היה כי האזור של האצבעות היה יחסית שטוח, ואפשר לי לרכב בשטח (עם מגף) וביומיום (נעליים) בלי לשנות את מיקום רגלית ההילוכים (אופנוע דוש). והעדפתי מגף עם ציר.
צביצב- אף פעם לא אהבתי, תמיד העדפתי חליפת לחץ. זה גם סוגר את הפינהשל מגני מרפקים שתמיד לא ישבו טוב כשהיו בנפרד. מי שממש סובל מחום אולי יעדיף צביצב (אם בכלל עוד מוכרים את הענתיקה הזאת).
ברכיים- אני אישית מעדיף ברייסים, או דמוי ברייסים, אבל הם יקרים ומפריעים לחביקה. שווה לנסות גם משהו בסגנון הזה: (לא חייבלהיות של דיינז, ובטח שלא ממטרו, התמונה רק להמחשה).
https://www.metro-all.co.il/rider-ac...hocwqsqavd_bwe
שורה תחתונה,
אם יש פריט אחד שהייתי משקיע בו, גם אם זה אומר להתפשר בשאר: מגפיים. ללכת, למדוד, להתנסות, לקרוא חוות דעת. יש לזכור שהרבה מגפיים הן קשות מאוד בהתחלה, עד כדי כך שפעם היה מקובל "לשבור אותן" כמו שהיו עושים עם נעלי צבא על פעם. בדבכ אלו עם ציר יותר מוצלחות בשלב הראשוני עד ההתרככות.