יש ברשותי מעיל 4 עונות של חברת Spidi שמשרת אותי נאמנה. ואני מתכנן להמשיך להשתמש איתו בחורף.
לגבי הקיץ, יש לו אוורור אבל הוא קצת מגושם ויכול להיות מאוורר יותר.
אשמח להמלצה למעיל קיץ נושם, אבל שלא מתפשר על בטיחות. תקציב עד 2K. יש המלצות?
יש ברשותי מעיל 4 עונות של חברת Spidi שמשרת אותי נאמנה. ואני מתכנן להמשיך להשתמש איתו בחורף.
לגבי הקיץ, יש לו אוורור אבל הוא קצת מגושם ויכול להיות מאוורר יותר.
אשמח להמלצה למעיל קיץ נושם, אבל שלא מתפשר על בטיחות. תקציב עד 2K. יש המלצות?
רוייט אקליפס, סופר מאוורר ואיכותי בעלות של 120 יורו בחו״ל (מבצעי סוף הקיץ) צריך להוסיף מגן גב איכותי.
כבר 3 שנים איתו, בשימוש רק מעל 28 מעלות בערך ויצא לי לרכב איתו גם ב38 מעלות, רק צריך קצת תנועה והאוויר עובר דרך המעיל
אני משתמש ב Rev'it airwave 3. אחלה מעיל קיץ.
יש לי את המעיל של KLIM, יקר אבל נהדר, איכות טובה, הגנות מעולות, נוח ומאוורר.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אחרי שנים רבות עם ספידי אני רכשתי פוריגן מחנות ירושלמית בשם APEXMOTORS (יש גם אתר ).
לעניות דעתי תמורה מצויינת למחיר וממוגן כהלכה.
אני כבר עונה שלישית עם מעיל החורף ועונה שנייה עם מעיל קיץ מהתוצרת הנ"ל.
ממליץ בחום (וגם בקור)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הכי מאוורר שהיה לי (וזול) Cat2Moto - מבנה של רשת עם מיגונים ו"שילדת אריג מחוזק" בנקודות הקריטיות. סה"כ החזיק יפה, ספק לגבי עמידות במקרה החלקה (לא בדקתי), מחיר מצויין (גירסת הקיץ בלבד ממש זולה, יש גם אפשרות לבטנה מחממת ובטנה נגד מים) . השתמשתי שנתיים ברצף בשימוש יום יומי בעונה, ועדיין נראה טוב והכל תקין.
הכי מרשים - Klim Baja S4 יקר, איכותי, ממוגן ומאוורר מאד באופן מרשים ומפתיע. משתמש בו בחדשים האחרונים, וחוץ מהמחיר - כל מה שאפשר לבקש ממעיל קיץ קצת מעל התקציב שלך (2600 בארץ אחרי הנחה, 2200 מחו"ל אחרי משלוח ומיסים)
Revit - לא ישב עלי טוב, מתאים לרוכבים בגזרה חטובה משלי, הרגיש פחות מאוורר
Knox Urban - מזכיר את ה Cat2Moto בקונספט, מתאים לרוכבים שדופים