תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: טיפול קטן לrc/duke 200

טיפול קטן לrc/duke 200

אני רוצה להתחיל לעשות טיפולים קטנים בבית וטיפולים גדולים אני משאיר למוסך. ראיתי שקל מאוד להחליף פילטר אוויר, שמן ופילטר שמן בבית.. השאלה אם זה מספיק לטיפול קטן או שעושים עוד דברים?
    ומאיפה אני קונה פילטר שמן ופילטר אוויר שמתאימים לאופנוע שלי? מהארץ או מחול? לגבי שמן יש מלא מקומות בארץ אז לא בעיה. למרות שאשמח אם תרשמו איפה עדיף לקנות שמן

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אם אתה מאיזור ת"א - תנסה לקנות את החלקים שאתה צריך במוטו-דיפו:
    https://www.moto-depot.co.il
    או שתזמין מחו"ל. כמובן שמומלץ לקנות חלקים מקוריים או תחליפיים איכותיים ולא זבל סיני.

הנה למשל קיט תחליפי לטיפול גדול של HIFLO:
    https://www.ebay.com/itm/27533266068...Bk9SR-qS7uXrYA

דבר נוסף: חשוב לעבוד עם ספר המכונאי של האופנוע, וכלי עבודה איכותיים. לא לעבוד עם מפתחות סיניים בשקל וחצי, להשתמש בידית מומנט אם אין לך ניסיון ורגש בהידוק וכו'.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אם אתה מאיזור ת"א - תנסה לקנות את החלקים שאתה צריך במוטו-דיפו:
    https://www.moto-depot.co.il
    או שתזמין מחו"ל. כמובן שמומלץ לקנות חלקים מקוריים או תחליפיים איכותיים ולא זבל סיני.

הנה למשל קיט תחליפי לטיפול גדול של HIFLO:
    https://www.ebay.com/itm/27533266068...Bk9SR-qS7uXrYA

דבר נוסף: חשוב לעבוד עם ספר המכונאי של האופנוע, וכלי עבודה איכותיים. לא לעבוד עם מפתחות סיניים בשקל וחצי, להשתמש בידית מומנט אם אין לך ניסיון ורגש בהידוק וכו'.
    הבעיה שבמוסך שלי אני לא בטוח שמשתמשים?בידית מומנט לפי הספר.. עוד סיבה שאני רוצה לטפל בעצמי.. הנה למשל היום גיליתי שחסר לי בורג מהפעם האחרונה שטיפלו לי באופנוע..

ציטוט נכתב במקור על ידי almog1998002 צפיה בהודעה
    הבעיה שבמוסך שלי אני לא בטוח שמשתמשים?בידית מומנט לפי הספר.. עוד סיבה שאני רוצה לטפל בעצמי.. הנה למשל היום גיליתי שחסר לי בורג מהפעם האחרונה שטיפלו לי באופנוע..
    מכונאי מנוסה לא יהרוס את ההברגה גם בלי ידית מומנט. לכן, במוסכים לרוב משתמשים בידית מומנט רק במקומות שבהם הטולרנס קטן מאוד - כמו למשל הרכבת ראש מנוע.
    לעומת זאת, מכונאי ביתי חסר ניסיון יכול להגזים בהידוק ולקרוע את ההברגה (או לחילופין - לא לסגור חזק מספיק עקב הפחד להרוס הברגה והבורג ישתחרר).
    לגבי בורג חסר - לצערי, זה קורה הרבה. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנסוע לאותו מוסך, והפנות את תשומת ליבו לריג'קט. אם הוא בסדר, הוא ישלים לך את הבורג ואולי אפילו יפנק הנחה קטנה בטיפול הבא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    בהמשך למה שכתב קטקוב,
    כל! האופנועים שהיו לי שטופלו בבית ע"י הבעלים הקודמים, היו עם הברגות טחונות במקומות המועדים (בעיקר ברגים הקשורים להחלפת פילטר שמן, אבל ממש לא רק). מודה. באופנוע הראשון שלי גם טחנתי הברגה או שתיים.
    כמות ההליקויל שדחפתי לאופנועים, מתקרבת לכמות הברגים שפתחתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    בהמשך למה שכתב קטקוב,
    כל! האופנועים שהיו לי שטופלו בבית ע"י הבעלים הקודמים, היו עם הברגות טחונות במקומות המועדים (בעיקר ברגים הקשורים להחלפת פילטר שמן, אבל ממש לא רק). מודה. באופנוע הראשון שלי גם טחנתי הברגה או שתיים.
    כמות ההליקויל שדחפתי לאופנועים, מתקרבת לכמות הברגים שפתחתי.
    תכלס נכון אבל אם את הטיפולים הגדולים אני אשאיר למוסך אז הם יחזקו את הברגים טוב יותר מקסימום לא? ובכל מקרה אני לא מתכנן למכור את האופנוע כי הוא עם 70 אלף והוא רק 200 סמק ככה שלא נראהלי שיש לו פוטנציאל להימכר גם ככה חחח

ציטוט נכתב במקור על ידי almog1998002 צפיה בהודעה
    תכלס נכון אבל אם את הטיפולים הגדולים אני אשאיר למוסך אז הם יחזקו את הברגים טוב יותר מקסימום לא?
    לא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

טוב בשעה טובה הצלחתי הלך לי טוב פחות או יותר יחסית לפעם ראשונה אפילו שלקח לי כמעט חצי יום עם הפסקות.. תכלס לא חסכתי פה כסף כי יכלתי לעבוד בזמן הזה ולתת למוסך שיעשו תעבודה אבל בטוח בפעם הבאה יקח לי רבע מהזמן הזה