הפכתם קומוניסטים קצת לא?
שההוא לא יחזיק 3 רכבים וההוא לא יסע עם הרכב לעבודה, אני רואה ששינוי התודעה במדיה עובד ובגדול.
הפכתם קומוניסטים קצת לא?
שההוא לא יחזיק 3 רכבים וההוא לא יסע עם הרכב לעבודה, אני רואה ששינוי התודעה במדיה עובד ובגדול.
אין כאן שום איסור על אף אחד. יש כאן תקווה שברגע שתחב"צ יהיה זול וזמין, אנשים לא יצטרכו את זה.
בניגוד אגב לאופנה האירופאית של לאסור ולאסור ולאסור.
(רמז, התקן מתחיל באותיות EU).
כנראה שמשעמם לכם שם באירופה אם יש לכם כל כך הרבה זמן להרהר בקונספירציות. מה הפלא, בגלל הגל הירוק אתם לא יכולים לצאת מהבית.
כל מה שיקרה באירופה יגיע לישראל ככה שגם נחמת רבים צרת טיפשים לא טופס כאן.
בזמן הקורונה המשטרה בישראל הפכה מכח שיטור במדינה דמוקרטית לכח שטאזי, זה קונספירציה?
יש לך מפכ״ל שלא מתבייש להגיד שהוא רוצה עוד כח על האזרחים.
חוקים ירוקים נוגדים את הדמוקרטיה, הסיכויי היחיד שהחוקים האלו יכנסו זה ע״י כירסום הדמוקרטיה, תהליך שקורה לנגד עיננו ומי שלא רואה עיוור
ניחא אוסטריה, איטליה וצרפת אבל בריטניה דווקא?
זו שפעם אחר פעם ״איחרה״ בהשתת חורבן, היתה הראשונה להחזיר את המדינה לשגרה מוחלטת (שגרה מוחלטת שעדיין לא קיימת, לא בלבנט ולא ברייך הצפוני) ובשום שלב לא הפעילה דרכוני חיסונים לבנטיניים, שדווקא הפכו פופולאריים מאוד בחלקים נרחבים של אירופה שממערב לאודר (אפילו יותר מאשר במדינת המקור).
בריטניה שבה אפילו חובת החיסונים של צוותים רפואיים בוטלה עוד לפני שנכנסה לתוקף?
לא דוגמא טובה...
כן, זה נורא. עדיף שירצחו אזרחים תמימים בגלל מוצא אתני כפי שפסק החלאה קרדוואי שהתפגר לא מזמן.
יש פעילי וארגוני שמאל, כולל בישראל שפעילים נגד רדיפת מתרגלי פאלון גונג ע"י המשטר הסיני.
מעניין אם מישהו מהם הרהר פעם בעובדה שבמשך אלפי שנים ואלפי מקרים באינספור מדינות, אנשים מלאום מסויים שכולנו מכירים שנרדפו עונו ונהרגו כי העדיפו לשמר את הזהות והדת שלהם.
עד כאן פוליטיקת זהויות, אתיאיזם, קומוניזם ושאר רעות חולות.
_________
ושאלה לדרזנר שציין שעבד עם מימן:
יש שימוש כיום במימן במנועים נפוצים?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בהתחלה היה שם עוצר מוחלט וארוך, אנשים נעצרו כי רק עמדו על גבול השטח הפרטי שלהם, המשטרה ביצעה מעצרים ודוחות בכמויות.
אחר כך שדברים התחילו להשתחרר באירופה עדיין חברים שלי תושבי אנגליה היו צריכים לקבל אישורים לצאת ולחזור למדינה.
בשאר המקומות גם היו חוקים זהים אבל המשטרה פחדה ליישם אותם, היה ביעבוע חזק של השטח על סף מלחמת אזרחים, בשכונות ילדים והורים היו בחוץ ביחד והממשל הבליג, גם את חוקי הרדיוס לא אכפו
לא דיברתי על החרדים בכללי אלא רק על אלה ששורפים פחים וזורקים אבנים (אני מאמין באלוקים)
לרכב עם כולם אבל בקצב שלי