הכותרת נערכה
לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם מה ההבדל בין tour ל race. שכן ה race מוריד יותר דציבלים מה tour. השאלה היא אם המחיר זהה למה שמישהו יקנה את ה tour? למי שרוצה אטמים בשביל להוריד רעשי רוח במהירות שיוט של 120 קמ"ש מה צריך לקנות? מן הסתם חשוב לי כן לשמוע את התנועה בכביש ולהוריד רק את רעשי הרוח שזה מה שהפילטר שלהם אמור לעשות...
הכותרת נערכה
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
ה TOUR מיועדים למי שמעוניין לסנן רק רעשי רוח, ה RACE מסננים טווח רחב יותר של רעשים ומסננים אותם יותר טוב.
היה לי את שניהם, תמיד העדפתי את ה TOUR, גם כשרכבתי במהירויות שה RACE מיועד אליהן כי לא הרגשתי הבדל גדול בסינון רעשי הרוח אבל הרגשתי הבדל דיי גדול בסינון קולות אחרים.
כמובן שזה אינדיבידואלי ואני מאמין שיש אנשים שמעדיפים את ה RACE.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
תודה. הזמנתי את ה tour . נשמע הגיוני שזה אכן ההבדל כי אחרת לא היו מייצרים אותו. ננסה
ניסיתי את ה-Tour . בסוף חזרתי לאטמי מטווחים פשוטים.
הירוקים שעולים בסופר פארם 30 שקל.
עושים את העבודה יופי. משתיקים כמעט הכל.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
במקום אטמי אוזניים מזמינים מעליאקספרס גומיות לאוזניות סטודיו 45 מ"מ. מרכיבים אותן על הרמקולים של הדיבורית ולא צריך שום אטמים. בונוס - הסאונד (בדגש על בס) משתפר משמעותית.
בשואי נאוטק 1 (מודולרית/נפתחת) זה עובד נהדר כי אין בעיה להכניס את היד ולסדר את האוזן במקרה הצורך. רב הזמן אין צורך.