תשאר במשפחה, MT10 אופנוע מעולה, הקרוס פליין של ימאהה זה מה שמביא להם לקחות לפי דעתי רק קח בחשבון שיש לו צריכת דלק מטורפת בהשוואה ל09
אהלן חברים.
מחפש להחליף את ה mt09 2022 במשהו יותר חזק שגם יכול להיות נוח לרכיבה באיילון הפקוק.
ה mt עושה עבודה לא רעה בפקקים במיוחד עם זווית הרכיבה, לעומת זאת לפני ה mt הייתי עם הדיוק 790 והיה פשוט זוועה.
לצערי אין אפשרות לעשות נסיעת מבחן על הכלים שאני מעוניין למעט על ה בימר s1000r, בנוסף אני פוזל על ה mt10 חדש/ישן ועל האפריליה טואנו v4 חדש/ישן.
אשמח לדעת את ניסיונותיכם עם הכלים הנ״ל, והאם יש כלים נוספים שלא לקחתי בחשבון ?
אני לא מעוניין בק.ט.מ והדוקאטי סטריטפייטר v4 מעט יקר לי.
תודה
תשאר במשפחה, MT10 אופנוע מעולה, הקרוס פליין של ימאהה זה מה שמביא להם לקחות לפי דעתי רק קח בחשבון שיש לו צריכת דלק מטורפת בהשוואה ל09
אפשר לדעת מה היה זוועה ב 790? יותר מידי תקלות?
מהרשימה שלך היה לי רק רכיבת מבחן על ה s1000r מבחינתי הוא לא מתאים לפקקים. יותר מידי חם והקלאץ הרג אותי.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
יש לטריומף כמה לא רעים בכלל:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הספיד טריפל כבר לא מה שהיה פעם, רוב הנייקדים בקטגוריה נראים טוב יותר ממנו והוא במקרה הזה יותר יפה בתמונות מבמציאות.
לעומת זאת הRR סיפור אחר לגמרי
![]()
לפות"ש, היה לי את ה-MT09 וה-MT10 הדור הראשון שלהם. נהנתי משניהם ואם מה שמעניין אותך זה לשייט עם הכלי וליסוע איתו באיילון אז ללא ספק ה-MT10 יתאים למשימה. אופנוע שהוא דיי קליל לרכיבה בייחס לשאר אופנועי הקטגוריה שלו, תנוחת ישיבה יותר 'כיסאי' מאשר הMT09 מה שנותן גישה יותר מהירה להורדת רגליים בזמן פקקים עצבניים. הכידון ביחס למושב ממוקם יותר נמוך, יותר בכיוון של גובה המרפקים באופן טבעי.
הMT10 הוא אופנוע יותר קליל ממה שמצפים אחרי שמתרגלים אליו. אחרי שנה החלפתי אותו כי הוא אישית היה לי יותר מידיי קליל וידידותי.
אם כבר החלטת שאתה רוצה ללכת על ה-MT10 ממליץ לך לחפש את גרסאת ה-SP שלו עם שידרוגים משמעותיים ככה שיהיה לך צידוק טוב להישאר איתו לטווח ארוך.
מתלבט קשות בין האפריליה טואנו v4 לבין ה mt10 sp.
לשניהם אגב יש שוק בעייתי מאוד במכירה לפי מה ששמתי לב בזמן הקצר שאני מחפש
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא