ב.מ.וו מציגה את ה-R 1250 RS - גרסת הספורט-תיור של הבוקסר, המתעדכנת ל-2023 בעיקר בתחום האלקטרוניקה עם פנסי LED היקפיים ומערכות בטיחות שיגיעו ללא תוספת תשלום; הפרטים והתמונות בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%...f-%d7%9c-2023/
![]()
ב.מ.וו מציגה את ה-R 1250 RS - גרסת הספורט-תיור של הבוקסר, המתעדכנת ל-2023 בעיקר בתחום האלקטרוניקה עם פנסי LED היקפיים ומערכות בטיחות שיגיעו ללא תוספת תשלום; הפרטים והתמונות בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%...f-%d7%9c-2023/
![]()
ספורטורר מפוספס, כמו כל הקטגוריה הזו בארץ.. יותר מ 14 קג"מ זה אחלה !!!
גם נראה טוב בצביעת הטריקולור הזו (דגם הספורט)![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
שני האופנועים האלה לא מפוספסים הם פשוט פחות מתאימים לשוק הישראלי מהמון סיבות.
בניגוד למה שנעשה בשוק האדוונצ'ר ותרבות העדר, ה-R1250R הוא אופנוע ניקד שמתומחר גבוה ופונה לשוק תוסס
שנשלט שוב ע"י העדר בדגמים יפניים בינוניים וזולים, זה לא שוק של קונים עם כיסים עמוקים או נישה אוונגרדית קוסמת.
ה-RS הוא טורר מצוין אבל לארץ שאתה סוגר אותה מצפון לדרום ביום רכיבה ויש לך עוד זמן לשבת לבירה, ומקומות "תיור"
שמתכנסות למספר כבישים בודדים בארץ שהם ה-"מכה" של האופנועים השקעה כזאת היא לא כדאית כלכלית. היכולות
הספורטיביות שלו בטלות בשישים אל מול הכבשים העמוסים משטרת התנועה והנהג הישראלי, למסלול יש כלים אחרים והחיים
איתו ביום יום הרבה יותר קשים מאשר עם המתחרים.
בתכלס גם אני הייתי בבעיה הזאת בשנה האחרונה כשחשבתי על המעבר לאופנוע הבא. אופנוע תיור כבד ומזווד נהדר לטיולים בזוג
אבל בפועל לא זז מהחניה אפילו לא פעם בשבועיים לצורך טיול, חלק גדול מהזמן משמש ככלי רכב להתניידות מנהלית או ליציאה לכמה
שעות קרוב לבית. - הבימר היה עושה את זה בכיף אבל המחיר הכלכלי...
אחינו באירופה יכולים לרכוב רק חלק מהימים בשנה אבל כאשר הם משחררים קלאץ...הכל פתוח בפניהם לצורך טיול אמתי כבשים נהדרים
תרבות רכיבה/נהיגה ומחירים הגיוניים לכלים ולביטוח וזה מה שעושה את ההבדל.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אחינו באירופה יכולים לרכוב רק חלק מהימים בשנה אבל כאשר הם משחררים קלאץ...הכל פתוח בפניהם לצורך טיול אמתי כבשים נהדרים
תרבות רכיבה/נהיגה ומחירים הגיוניים לכלים ולביטוח וזה מה שעושה את ההבדל.[/QUOTE]
תקן אותי אם אני טועה אבל שם בנאצילנד יש אכיפה לא ממש סלחנית אז המושג ספורטיבי על הכביש קצת בעייתי.
לגבי טורינג אכן אפשר לעשות מדרזדן לפריז ביום אחד אפילו על 50 כ"ס.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תקן אותי אם אני טועה אבל שם בנאצילנד יש אכיפה לא ממש סלחנית אז המושג ספורטיבי על הכביש קצת בעייתי.
לגבי טורינג אכן אפשר לעשות מדרזדן לפריז ביום אחד אפילו על 50 כ"ס.[/QUOTE]
תתפלא, החוקים אולי נוקשים יותר אבל נוכחות משטרתית בכביש כמעט ואין, עדיין לא קרה לי שעצרו אותי לבדיקת רשיונות וחיפוש הלבשת דו״ח כבר 22 שנה.
אפשר להיות ספורטיבי על הכביש ובכל איזור יש את סדום ערד שלו עם האנדרטאות בצד הדרך.
אפשר לעשות טיול גם על שוואלבה שמזכיר להם את צעירותם, ראיתי קבוצה כזאת גם באלפים אבל זה לא משהוא שיטיב עם גופך בגילך
![]()
בול !!! ...
וד"א ה"מכה" של הרוכבים - נס הרים למשל: בקיץ 2017 חבר שעבד במוסך דלק מוטורס הציע לי לקחת רכיבת מבחן על ה R1200R LC, כאשר התחלתי לחפש יורש ל K1200S 2007 ששירת אצלי 5 שנים כבר, אבל למרות העדיפות, לא בדיוק הייתי סגור על רק 4 בשורה בווארי (לא היה K1300S בנמצא). למה R שאלתי, לא רוצה בלי פיירינג !! זה מה יש אמר לי, אין RS למבחן כרגע. זה הרי אותו דבר רק בלי המסיכה והחצי פיירינג. אמרתי לו שיודע וזה.. לא עזר לי, והתקשר אחרי כשבוע - סגרתי לך 3 שעות בשישי סיבוב מבחן על ה R1200R.שו ?!?!.. מה?. טוב, נותנים לך תיקח.
לונד סטורי שורט - כבר ביציאה מת"א לכביש 1 הרגשתי שהתנוחה ובלי מיגון הרוח זה לא זה. גם הבוקסר מתנדנד לו בעצירות ויש חום לרגליים.
א-ב-ל, כשהגענו (הצטרף חבר שגם לקח למבחן את ה 1000XR) לנס הרים, החבר שהרבה יותר כבד על הגז, נתן לי להוביל.. אמר לי אח"כ שבחיים לא ראה אותי יורד ככה בסיבובים ובקצב הרבה יותר מהיר ממה שאני רוכב בדר"כ !!!!
אז, כן שוב - הכלים האלו מעולים לארץ. לא גדולים מדי כמו ה K1600 למשל (גם ה R1200RT דיי אוברקיל) נכון שכל כלי מעל 700 סמ"ק גדול קצת על הארץ, אבל המומנט פה העיקר בבוקסרים.
*** אחרי כחודש+ היה RS למבחן ולקחתי אותו.. אפילו יותר טוב והגיוני מבחינתי עם מיגון הרוח.. בסוף מצאתי את ה K1300S שצץ לו בלוחות, אז לבוקסרים החדשים לא היה מה להגיד ***
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
הRS הוא אופנוע לא נוח לרכיבות ארוכות, הכאילו קליפאונים שלו גורמים לרכינה קדימה ולמשקל על הידיים מה שלא קיים בGS.
הR באמת מפוספס, אופנוע נייקד מעולה ובתכלס עדיף מבחינת נוחות מהRS.
בכל מקרה לGS יש יותר נוכחות ושאנשים משלמים הרבה כסף הם גם רוצים שיראו את זה