תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: מידת קסדה HJC RPHA 70

Junior Member

מידת קסדה HJC RPHA 70

היי אני מתכוון להיות שליחעל קטנוע 125 חיפשתי קסדה סגורה בטוחה ומאווררת היטב שלא אשחה בזיעה וגם משקף שמש אחלה, קיבלתי מלא הצעות ל HJC RPHA 70 והחלטתי ללכת עליה, הלכתי למדוד את הקסדה היום המדיום ישבה עליי הדוק, לא הרגשתי כאב או לחץ מוגזם בהיקף הראש רק בלחיים הרגשתי לחץ ממש חזק,כאילו אם אני מנסה לדבר אני נושך את הלחיים חוץ מזה היא ישבה עליי יחסית נוח חוץ מזה שהיא הדוקה ממש(מה שאני מאמין שאמור להיות לקסדה חדשה)לעומת זאת הלארג ישבה עליי בול, לא הרגשתי יותר מדי משחק היא הרגישה באמת ממש נוחה והלחיים היו משוחררות לגמריי, עכשיו אני מפחד לקחת את הלארג אם היא מושלמת עליי עכשיו הגיוני שהיא תתרחב ותהיה גדולה מדי לא?אבל לגבי המדיום זה באמת יתרחב וישתפר? שלא יצא מצא שזה יתחיל ללחוץ עליי ויהיה כאב ראש..
    לגבי היקף הראש בדקתי אני בערך 57-58סמ(באתר אצלהם רשום ש 57-58 זה מדיום)אשמח לעזרה ואפילו הצעות לקסדות שאתם חושבים שישרתו אותי יותר טוב כשליח מבחינת אוורור ונוחות. ואני מזמין מ FC MOTO כמובן שלא עם השחיטות בארץ...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    בעיה ידועה ברוב הHJC כריות הלחיים לוחצות.
    ב70 המידות M ו L זאת אותה קסדה שההבדל הוא בעובי הריפוד הM מקבלת ריפוד עבה יותר.
    אני גם כמעט לקחתי את את הL בגלל הריפוד בלחיים אבל כמוך גם אני הגעתי למסקנה שעוד כמה חודשים העניין יתחיל להיות רפוי מידי.

מה שאני החלטתי זה לקנות M וריפוד לחיים L וזה פתר את הבעיה אם כי שילמתי 45 יורו יותר.
    הקטע הוא שאחרי שלבשתי את הלחיים L החלטתי לחזור ולנסות חזרה את הM וזה לחץ מאד אז השארתי את הקסדה עם מלחציים ליום יומיים והמצב השתפר, אחרי חודש של רכיבה הכל יושב בול.
    אגב דגם חדש (71) הוצג בתערוכת אינטרמוט והוא בעל התקן החדש והמחמיר יותר ובגלל זה יש עכשיו מבצעים טובים על הדגם היוצא.

לגבי איורור, בגלל משקף שמש מובנה מאד קשה להזרים אוויר למצח בקסדות האלו, כעיקרון עם יש זרימת אוויר במצח כל השאר לא ממש משנה.

מנסיון עם הרבה קסדות עם משקף שמש פנימי הHJC היא היחידה שפותחים את פתח האיורור למעלה ממש מרגישים אוויר במצח באחרות יש רק הרגשת קירור בראש אחרי המצח.
    למרות הנ״ל אם משקף שמש מובנה לא חשוב לך קסדה ללא משקף פנימי תקרר את הראש טוב יותר.

זאת ההזמנה שלי מFC MOTO הצביעה לפי דעתי מהממת.
    המחיר כאן כולל המע״מ הגרמני

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בעיה ידועה ברוב הHJC כריות הלחיים לוחצות.
    ב70 המידות M ו L זאת אותה קסדה שההבדל הוא בעובי הריפוד הM מקבלת ריפוד עבה יותר.
    אני גם כמעט לקחתי את את הL בגלל הריפוד בלחיים אבל כמוך גם אני הגעתי למסקנה שעוד כמה חודשים העניין יתחיל להיות רפוי מידי.

מה שאני החלטתי זה לקנות M וריפוד לחיים L וזה פתר את הבעיה אם כי שילמתי 45 יורו יותר.
    הקטע הוא שאחרי שלבשתי את הלחיים L החלטתי לחזור ולנסות חזרה את הM וזה לחץ מאד אז השארתי את הקסדה עם מלחציים ליום יומיים והמצב השתפר, אחרי חודש של רכיבה הכל יושב בול.
    אגב דגם חדש (71) הוצג בתערוכת אינטרמוט והוא בעל התקן החדש והמחמיר יותר ובגלל זה יש עכשיו מבצעים טובים על הדגם היוצא.

אז ללכת על המדיום שלוחץ עליי ולנסות להתרגל? ואם לא יהיה הוח מקסימום אוכל להזמין ריפוד של לארג?
    אז איך הקסדה אתה חושב תתאים לי לשימוש יומיומי של משלוחים על קטנוע 125 מבחינת אוורור ונוחות?
    האמת גם חשבתי אולי על ה 11 אם אתה אומר שהמשקף חוסם אוויר אולי זה עדיף?

ציטוט נכתב במקור על ידי danixd41 צפיה בהודעה
    אז ללכת על המדיום שלוחץ עליי ולנסות להתרגל? ואם לא יהיה הוח מקסימום אוכל להזמין ריפוד של לארג?
    אז איך הקסדה אתה חושב תתאים לי לשימוש יומיומי של משלוחים על קטנוע 125 מבחינת אוורור ונוחות?
    האמת גם חשבתי אולי על ה 11 אם אתה אומר שהמשקף חוסם אוויר אולי זה עדיף?
    כן, במקרה הכי גרוע ריפוד לחיים של הלארג׳ פותר לך את הבעיה.
    הקסדה מאד נוחה לטעמי ומאד מתאימה לטיולים ארוכים אבל לשליחויות אני לא בטוח כי היא פיזית גדולה והמשקל שלה לא ממש מורגש אבל בשליחויות (שעשיתי בצעירותי) הכי טוב זה הכי קל והכי קטן פיזית.
    הייתי במקומך מחפש קסדת קרבון במשקל הכי קל שיש ושתיהיה עם Shell קטן

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    כן, במקרה הכי גרוע ריפוד לחיים של הלארג׳ פותר לך את הבעיה.
    הקסדה מאד נוחה לטעמי ומאד מתאימה לטיולים ארוכים אבל לשליחויות אני לא בטוח כי היא פיזית גדולה והמשקל שלה לא ממש מורגש אבל בשליחויות (שעשיתי בצעירותי) הכי טוב זה הכי קל והכי קטן פיזית.
    הייתי במקומך מחפש קסדת קרבון במשקל הכי קל שיש ושתיהיה עם Shell קטן
    איזה עוד אופציות יש? RPHA 70 בין הקסדות הכי קלות ממה שראיתי, אולי ה RPHA 11 תתאים יותר?