ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
הייתי אומר שאתה צריך הונדה CB500X (שהרבה יותר זול מ-NC מוגבל, ויעשה לך את אותה עבודה באותה מידה של הצלחה) אבל רשמת "לא שטח בכלל" - ולא הבנתי האם התכוונת לעובדה שלא תרכב בשטח, או לעניין האסטטי - שאופנועי אדוונצ'ר/קרוסאובר (אופנוע כביש שנראה כאילו הוא יכול לרדת קצת לשטח) הם מחוץ לתחום.
כאמור, פרט ל-NC אין באופנועים אפשרות לאכסן משהו יותר גדול מקופסת סיגריות "מתחת למושב".
אם מה שאתה מחפש זה אחד מהכלים האלה שבו המושב נפתח למעלה או הצידה, ושמים שם את הקסדה או קניות מהסופר - זה נקרא "קטנוע" ולא "אופנוע".

אז בשביל שתהיה אפשרות לעזור לך, תסביר בבקשה מה אתה מחפש.
קטנוע או אופנוע.
אופנוע רטרו/נייקד/אדוונצ'ר כביש/קאסטום - מה הסגנון המועדף? האם יש סגנון שאתה לא מעוניין אפילו לשקול?
על איזה כלים חשבת עד עכשיו? איזה דגמים מצאו חן בעיניך?

קקטוב תגובה משובחת ומוערכת מאוד.
גרמת לי לקרוא לא מעט ולהיחשף לכלים ונתונים חדשים
ההונדה CB500X נראה בהחלט מועמד ראוי והוא אחד הדגמים שקראתי מחיפושים של אנשים עם דרישות זהות שאכן מומלץ לרכוש
איך האופנוע מבחינת תחזוקה ואמינות ?

הכוונה ב "לא שטח בכלל" הייתה שאני לא מתכנן לרכב אתו בשטח ( יש לי ג'יפ 4X4 בשביל זה )
נתוני אופנועי קרוסאובר לא נראים שעונים לדרישות שלי
נתוני אופנועי אדוונצ'ר הם עונים לדרישה שלי כי מרביתם באים עם תנוחה זקופה - כידון רחב וגבוה - מיכל דלק נדיב - מרווח גחון נאה ( מדרכות , תעלות, במפרים ושיבושים עירוניים למניהם)
מחפש אופנוע - לא קטנוע

אני בגובה 1.8 מטר
ושוקל 90 קילו

דגמי הרטרו שקראתי וראיתי מרביתם נראים קטנים עם הספקים קטנים
דגמי נייקד שקראתי נראים לא יציבים , עם לכלוך שמצטבר מהר מאוד ותחזוקה מאוד תכופה , נראה שהם לא אמינים , ללא שוק של הוספת מגיני רוח , גם המיכל דלק צמוד לרגליים וכולנו מסכימים שרוב הזמן קיץ פה
כמו שרשמתי למעלה אופנועי אדוונצ'ר מעניינים אותי - אשמח לשמוע על דגמים אמינים נוספים מלבד ה NC & CB500X
אופנועי קאסטום לדעתי זה בשלב מתקדם בתחום רוכשים
חלפים - תחזוקה - ניסיון רכיבה , צריך להיות בקיע ועם ידע ברכישה של אחד כזה, לדעתי.
למרות שדגם VULCAN S של קאוואסקי היה נראה מעניין
האופנועים שעניינו אותי

קאוואסאקי Z300
דוקאטי סקרמבלר 400
סוזוקי GSX-R600
הונדה CB500X
דעתכם ?
אשמח להצעות דגמים שווי ערך להם - בעולם האופנועים לכל יצרן יש 30 ומעלה דגמים ויש מעל 30 יצרנים ואני רק נכנסתי לתחום

נ.ב
אני יודע שאפשר לפרק את זה אבל מעדיף בלי מגן רוח גבוהה בחזית של האופנוע - אם זה משהו עדין מתקבל

תודה קקטוב ולנוספים שאגיב בהמשך