מה קורה חברים הזמנתי את הקסדה HJC RPHA 90S Carbon Large קסדה נפתחת, היא הגיעה אליי ויש לי כמה תסביכים....
קודם כל אני עדיין בתהליך הוצאת רישיון קניתי את הקסדה בהנחה מאתר בחו"ל המידה לארג אמורה לשבת עליי בול (HJC RPHA 11 / 70 מדדתי בלארג בארץ והם היו הכי נוחים בפער יותר מ SHOEI / ARAI / BELL)
לא היה בארץ את ה 90 ממה שראיתי אז הזמנתי גם לארג, לפי ההמלצה שלהם לארג זה 58-59 ס"מ של הראש אני מדדתי את עצמי והייתי 58.
יש לי כמה תסביכים מכיוון שאין לי שמץ איך קסדה אמורה להרגיש מה נורמלי ומה לא אשמח לעזרה....
קודם כל הבעיה המרכזית זה שיש רווח ממש קטן בין הסנטר שלי לדופן הקסדה (פלסטיק) יש בכללי רווח של אצבע ביניהם אבל אם אני מנסה להזיז את הסנטר / לדבר אני כן מרגיש שהסנטר טיפה נוגע בקסדה מבפנים... ואם אני דוחף את הקסדה מבחוץ אליי אז זה כן נוגע בסנטר..
בנוסף משקף השמש טיפה נוגע בקצה של האף שלי (זה תלוי באיזה פוזיציה שמתי את הקסדה... אם אדחוף את הקסדה כלפיי מעלה אז זה לא יגע על הקשקש)
זה נורמלי.? אני יהודי אחרי הכל אז האף מפרגן אבל לא משהו מוגזם סטנדרטי סה"כ והסנטר גם טיפה בולט החוצה "Giga chad"...
בכללי הקסדה לדעתי במידה שלי בול, היא קצת לוחצת אבל אני לא יודע אם זה מוגזם, היא לא רופפת עליי לפי כל סרטוני היוטיוב שראיתי היא המידה שלי בול בנוגע לכתר הראש מרגיש מצוין יושב טוב כמו שצריך אבל במצח אני כן טיפה מרגיש לחץ שיוצר קצת כאב ראש אבל כן יש רווח של אצבע בין לבין.
אשמח לכמה חידודים... רצוי לציין שאני פרפקציוניסט ותסביכן רצח וגם אין לי שמץ על מה אני מדבר כי זו הקסדה הראשונה שלי...
תודה מראש![]()