650 , בסדר
650
נפל הפור v storm 660 כחול
רוכב ישן חדש (ישן ממש, חוזר אחרי המון , המון {המון} שנים )
כביש החוף כל יום. בסופשים טיולם
אז מה צריך ?
מגן מנוע?
פנסי ערפל ?
פאפוום חזק (צופר)?
ארגזים ?
איזה טרקר gpsי עם סים ?
מה ? מי ? איך ?
והכי חשוב, מהיכן ?
הרבה תודה
650 , בסדר
650
בוקר טוב,
שני הסנט שלי: לפני שאתה מאבזר את האופנוע תאבזר את הרוכב.
צא לקורסים, תוריד חלודה ותרכב כמה שיותר.
השאר יגיע תוך כדי תנועה לפי הצורך.
על כל פריט ברשימה שלך מלמעלה היו ויהיו דיונים על נחיצות, דגמים ואופציות....
אלדד
הדבר היחיד שבאמת נחוץ בעיניי זה ארגז עליון הכי גדול שאפשר (52 ליטר לפחות, 58 עוד יותר טוב, כל המרבה - הרי זה משובח) של חברה איכותית (ג'יוי/קאפה/שאד/הפקו-בקר). לא ארגזים סינים זולים שעלולים לקרוס בשימוש אינטסיבי (ADLO ודומיהם. מבין הסינים, COOCASE קצת יותר בסדר). מאיפה? אפשר מהאינטרנט, אפשר לבדוק מחיר בחנויות ציוד.
מגיני צד מומלצים מאוד - בתאונה, הם יכולים להמיר טוטאל-לוס בנזק של כמה אלפי שקלים, הם שומרים על השלדה, המנוע והפלסטיקה. אפשר להזמין מהאינטרנט ולהתקין עצמאית/במוסך, אפשר לבדוק את המחיר בארץ (אביזריון ומטרו בטח מביאים).
משם, מה שהדימיון, הטעם האישי והתקציב שלך מאפשרים:
רגלית אמצע - מקלה על שימון שרשרת/החלפת צמיג אחורי. תוספת מעולה ומומלצת.
משקף גבוה - אם תראה שאתה סובל ממערבולות ורעשי רוח בקסדה, אפשר להחליף משקף. אם הכל טוב לך, אל תיגע - ראיתי כמה מקרים שבהם משקפים גבוהים ייצרו שריקות מטרידות, ופגעו בנוחות הרכיבה.
פנסי ערפל - לא רואה צורך, אלא אם אתה מתכוון לרכב בשבילים בלילה.
צופר חזק - אני נגד. בעיניי זה מטרד למשתמשי הדרך האחרים, ואתה אמור ללמוד לתכנן את הנסיעה כך שלא יהיה צורך להשתמש בצופר. אני גם מבין שבעולם הריאלי זה לא תמיד אפשרי).
ארגזי צד - לא נחוץ אלא אם אתה יוצא לטיולים של כמה ימים בזוג. לנסיעות לעבודה זה לא נדרש, לטיולים זוגיים ארוכים (יומיים ומעלה) זה מקל על החיים ומספק המון שטח אכסון.
כמובן, שאם האופנוע נרכש כחדש - אתה יכול לבדוק את העלות של כל התוספות שרלוונטיות עבורך מול נציג המכירות ולבקש שיעשה מחיר.
רק שים לב שעופר-אבניר נוטים להתקין ארגזים סינים מחורבנים על כלים כבדים (ראה שרשרור מוטוגוצי של א_הזקן), לא ברור לי למה![]()
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 08-12-2022 בשעה 10:13.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
ועוד הערה קטנה - רוב אופנועי היורו-שקר המודרניים שקטים מדי, ודוד פליטה פתוח יותר (אך עדיין בעל תו תקן) בעיני יכול להיות תוספת נחמדה מאוד, שתתרום לחווית הרכיבה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רכבתי כמה שנים טובות על ויסטרום 650, לדעתי הדברים שיעשו לך את החיים יותר נוחים עליו
1. משקף מתכוונן Givi air flow
2. קיט הנמכה לרגליות,ממש עזר לי ואני יותר נמוך ממך
3. מגיני מנוע
דברים nice to have:
רגליות רחבות ואוחזות יותר (לי היו pivot pegz)
קפיצים מותאמים למשקל שלך במזלג הקדמי
fork Brace
חלק מהנ"ל אתה יכול לקנות כאן: https://www.cosmo-accessories.com/pr...0-v-strom-2017
חנות מומלצת!
אני מסכים ומוסיף, שבהרבה מקרים, צפירה באה על חשבון שליטה בכלי. במיוחד בהונדה שממקמים את הצופר במיקום שרומז לך שהם נגד (כנ"ל לגבי הבהוב רגעי).
יתרה מכך, ברוב המקרים אין לך זמן לצפור, או שאם היה לך זמן לצפור, יכולת כנראה גם להתחמק. משמע, הצופר הוא יותר כדי "לחנך" נהגים, או כדי לפרוק תסכול. שני דברים שאני מעדיף לא לעשות אלא להתעסק ברכיבה.
הי , תודה רבה , כאשר אתה כותב שאפשר להזמין מהרשת , יש חנויות אינטרנטיות מומלצות ?
מה עובר בהזמנות מחול ?
ארגזים? סבל ? מגן מנוע ?
או שהם ישלחו אותי למעבדות רכב ?
חן ×2
אתה מתפזר! אז תוריד קצת גז ותתחיל לתעדף את הצרכים, תתקבע על סוג (מותג) הציוד ועל הסגנון (לגיווי לדוגמא יש עשרות אגזים שונים).
לשלב הראשון מגני מנוע וארגז-תבדוק מה מצעים לך תראה שהצורה של הארגזים מתאימים לך ותבדוק מה הזמינות שלהם.
קח בחשבון שלכל חברה שמייצרת ארגזים מנשאים משלה אז גם לצורת המנשא יש חשיבות לגיווי יש את מירב האופציות על אותם
תושבות שזה מקל על העניינים.
יש לך כמה אפשרויות-זמן שווה כסף ועסקה טובה שווה זהב.
מהסוכנות - בדרך כלל בכפוף למו"מ מקבלים דיל טוב על ציוד נלווה אל תקפוץ על ההצעה הראשונה שנותנים לך תבדוק ותלחץ כל
הלילה לשיפור ההצעה.
מחו"ל - פרוצדורה מעייפת שאתה משלם בזמן וכאבי ראש על מחיר מעולה, וצריך להיות חד ובעל ידע להזמין את הציוד המתאים.
שוק יד 2 - לפעמים יש מציאות נהדרות וחיסכון במחיר של הרכבה על האופנוע שלך והציוד לא "חדש מהניילון".
תכין רשימה של כל מה שאתה רוצה תשקיע קודם בדברים ההכרחיים ביותר (הגנות גוף ואופנוע) נוחות (ארגז תקים) ואז כשאתה
כבר על הכביש רוכב תתחיל לחפש את שאר הדברים שתרצה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תודה רבה
בהחלט יש רשימה , והיא אכן הולכת מהגנות גוף להגנות אופנוע לארגז.
אני בדיוק בנושא של מגן מנוע וארגז וכאן החלה התהיה על חול או מהארץ (מכיר מתחומים אחרים שיבוא זה כאב ראש , בטח שהמילה רכב מופיע עליו)
מיכאן עלתה השאלה