עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 53

אשכול: הורות והומואיזם

Junior Member הסמל האישי של orenmiz600
    הנה מתחילה סתימת הפיות, מזכיר משהוא.
    אגב, איך אתה יודע שאני לא אופנוען?
    הייתי חבר פורום בעבר ונרשמתי שוב לאחרונה.
    יש טופיק שחשוב ונוגע ללבי(צריך לגעת בלב כולם לדעתי), אז אני מגיב.
    כל חיי רכבתי על אופנועים(לא שזה קשור) אבל היי, אני קונספירטור בשקל, מה אני יודע.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני לא ראיתי כאן סתימת פיות.
    הצבתי כאן מראה קטנה לגבי איך זה נראה כשמישהו מעיר לאנשים על דעות שלהם שעלולות להיות לא קונפורמיות. צר לי שלא הבנת.
    ומצטער אם חשדתי ביוזר שנרשם במיוחד להגיב על נושא שלא קשור לאתר. על כך התנצלותי. לא חסרים טרולים.
    שורה תחתונה, ובהקשרלכותרת השרשור.
    אלא אם אתה מאמין שבגלל סדום ועמורה אלוהים יבוא ויעניש אותנו (כאמור, כל אחד ואמונתו), האנשים האלו לא מפריעים לך לחיות בשום צורה. מי שחושב שבנאדם "מחליט להיות טרנסג'נדר כי זה מגניב..." ובכן, אמרתי קודם, כל אחד זכאי להאמין במה שהוא רוצה.
    כל עוד שהוא לא פוגע באחר!
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 10-12-2022 בשעה 09:12.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    רוב האנשים בעולם המערבי לא רואים מטר מחוץ למעגל המשפחה והחברים ככה שלאף אחד לא איכפת על השכן שלו לובש שימלה שהוא יורד לזרוק את הזבל אבל הרוב גם לא רוצה שיגידו לו אם הבן אדם אומר שהוא חתול אז תתייחס אליו כמו חתול
    הלוואי ללטף חתלתולה כזאת
    אני בטוח שרובנו היו מלטפים אפילו הומו היה מאמץ חתלתולה כזאת.

lokimonster

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

התנצלות מתקבלת ואני מתנצל בחזרה, כמו שכתבתי הנושא קרוב ורגיש אצלי.
    האנשים האלו כן מפריעים, הם מלמדים את ילדיינו בבתי הספר שמותר ואפשר להפוף את מינך,
    ילדים רכים שמושפעים בקלות וניתנים לשטיפת מוח.
    ברור שכל אחד רשאי להאמין בכל דבר, אל, או פסל שנראה לו נכון
    (כל עוד הוא מבוגר אחראי ומסוגל לקחת אחריות על בחירותיו, ילדים בגנים ובתי ספר יסודיים ממש לא יכולים)
    העניין הוא הכפיה, הרבה מאיתנו נרעשים וצועקים על כפיה דתית אך על הכפיה של מערכת החינוך בתכנים ההזויים,
    על זה אין כמעט בכלל דיבור, כולם מקבלים את זה כמובן מאליו.
    ילדיי בבתי ספר יסודיים(אין לי ברירה, אני וזוגתי חיביים לעבוד לכלכלת הבית) ואני חושש ממה שהם נחשפים אליו בבית הספר.
    שוב מביא את דוגמאת הפייק פנדמיק,
    בשנתיים האלו מערכת החינוך שיתפה פעולה בצורה מעוררת חלחלה עם ההגבלות והכפיה,
    גם שהיה ברור שאין שום "מגיפת קץ אנושות".
    המנהלת עמדה כל בוקר בשער בית הספר מכוסה בסמרטוט עד המצח ובדקה שלכל הילדים אברי הנשימה מכוסים טוב טוב.
    ילדיי סבלו והתלוננו ללא הרף, אתה קולט שבשיעורי ספורט בחוץ הכריחו אותם לרוץ ולהתאמן עם מסכה??
    לא מנסה לכפות את דעותיי על אף אחד,
    חושב שזה רק פייר להנגיש לאנשים גם דעה אחרת ממה שמאכילים אותנו בתשקורת המסחרית.

ראשית, בוא נפריד בין הדיון על חיסונים וקורונה לבין הדיון הזה.
    ברוך השם, לא אלמן ישראל, והגולש העונה לניק נאור, פתח מספיק שרשורים בנושא.
    לגבי שטיפת מוח, והאם זה בסדר לשנות מין, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה. אני חושב שאין אף טרנסג'נדר בעולם ששינה את מינו רק כי הסביבה נתנה לזה לגיטימיציה. אני יודע בוודאות שיש המון כאלו שחיו חייםשלמים של סבל בגלל הסיבה ההפוכה.
    ואם תרשה לי לעשות דמגוגיה קטנה. מה שאתם כותבים בשרשור הזה זה בעצם שצריך לעשות טיפולי המרה, או לאשפז במוסד לחולי נפש כל מי שהוא הומו. אגב, דיעה שהיתה לגיטימית עד שנות ה80 גם בקהילה הפסיכולוגית, ועד היום במדינות מסוימות, שתומכות בעוד כמה רעיונות, ביניהם שלנשים אסור להסתובב ברחוב לא מכוסות ובלי ליווי של גבר מקרבה ראשונה.

זה לא מה שכתבתי, אתה מכניס לי מילים לפה.
    כתבתי שאדם מבוגר ואחראי להחלטותיו יכול להיות עמוד חשמל אם בא לו והוא לא פוגע באחרים, העניין הוא ההשפעה על מוחות צעירים ורכים, ילד בן 7 או 8 לא מספיק בוגר ויודע דבר או חצי דבר על מין או אם הוא רוצה להיות גבר או אישה.

Senior Member

אני כתבתי מראש שזאת דמגוגיה.
    לגבי מה שמדברים עם ילדים, אז בגילאים הללו לא מדברים איתם על מיניות (למעט ההדרכות על "הגוף הפרטי שלי" וגם שם אין התייחסות למיניות).
    הם כן נחשפים לילדים שיש להם אמא ואמא, או אבא ואבא והשיטה של להגיד להם "זה לא קיים" גרועה אף יותר.
    אתה גם לא מסתיר מהם את העובדה שיש ילדים שהוריהם גרושים.

אף אחד לא אומר להם שזה טוב או שזה רע (תיקון,יש מקומות בהם בפירוש אומרים שזה רע, ואף חמור מכך, אב לזה לא נושא הדיון).
    אם אתה חושב שהמצב דומה או אפילו קרוב ללהיות דומה לשטיפת מוח, ובכן... זכותך.
    אני יכול להגיד לך
    (ספוילר, עוד דמגוגיה לפניכם) שאם מלמדים ילדים שאלוהים ברא את העולם בשבעה ימים, זאת שטיפת מוח הרבה יותר פרועה ושיטתית. יותר מכך, עובדתית, יותר אנשים בעולם מתו או נפגעו כתוצאה ממלחמות דת (או סתם דת), מאשר מזהות מגדרית כלשהי.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    לזה אני מתכוון, הוא מסביר את זה הרבה יותר טוב ממני

https://youtu.be/7QVuo39OwUU
    ארוך אבל פוגע, מדבר על שטיפת המוח בבתי הספר.

Banned
    רק לציין (שוב. אבל אתם יודעים רק לכתוב ולברבר) שמבחינת ההלכה אין איסור על נטייה מינית (סוטה)!
    המעשים אסורים.
    וגם זה רק אם נעשו בפרהסיה!
    וגם זה אחרי ששני עדים התריעו בפניהם (הגייז) .
    והם (הגייז) המשיכו במעשים.
    ושוב התריעו.
    ושוב המשיכו.

ורק אז. כשהיתה סנהדרין, היו מביאים אותם בפני הסנהדרין.
    וידוע למי שמעט בינה בקודקודו שהסנהדרין הכי מחמירה שהיתה דנה מיתה פעם בשבעים שנה.

אז לכל ההדיוטות עם הסיסמאות של "היהודים רוצים לזרוק אומואים מהגגות..."
    נו זה כנראה השפעה של החומוס שזללתם אצל אחיכם הישמעלים ביו"ש ובעזה.
    שם זה מאד מקובל. לכן הם (הגייז שלהם) באים אליי לחצר לבקש מקלט - ולהפגין שאני חשוך!

תדליק אור,
    לא יהיה חשוך.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

הורות והומואיזם

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ראשית, בוא נפריד בין הדיון על חיסונים וקורונה לבין הדיון הזה.
    ברוך השם, לא אלמן ישראל, והגולש העונה לניק נאור, פתח מספיק שרשורים בנושא.
    לגבי שטיפת מוח, והאם זה בסדר לשנות מין, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה. אני חושב שאין אף טרנסג'נדר בעולם ששינה את מינו רק כי הסביבה נתנה לזה לגיטימיציה. אני יודע בוודאות שיש המון כאלו שחיו חייםשלמים של סבל בגלל הסיבה ההפוכה.
    ואם תרשה לי לעשות דמגוגיה קטנה. מה שאתם כותבים בשרשור הזה זה בעצם שצריך לעשות טיפולי המרה, או לאשפז במוסד לחולי נפש כל מי שהוא הומו. אגב, דיעה שהיתה לגיטימית עד שנות ה80 גם בקהילה הפסיכולוגית, ועד היום במדינות מסוימות, שתומכות בעוד כמה רעיונות, ביניהם שלנשים אסור להסתובב ברחוב לא מכוסות ובלי ליווי של גבר מקרבה ראשונה.
    יש כבר לא מעט טרנסג׳נדרים שמודים שזאת הייתה טעות (והם גם אחרי כמה נסיונות התאבדות) והמכנה המשותף של כל אלו שההחלטה נעשתה בגיל צעיר מאד, כמו שלוקי כתב ההחלטה הזאת צריכה להעשות מעל גיל 18 ועל זה אנחנו מדברים אז אל תנסה לקחת את זה למקום אחר שיש עליו הסכמה.

לגבי הדמגוגיה שלך היא באמת מיותרת כי שוב לא על זה דיברנו הכותרת אומנם מכילה את המילה הומואיזם אבל התוכן מדבר על שינוי מין- טרנסג׳נדר, בקיצור עשית סלט ולא הבנת את מהות השירשור הזה.

בילבול מיני בגיל ההתבגרות הוא דבר נורמלי וצריך לראות לאיפה זה מתפתח ולא לתת לזה את הנרטיב שחלק ממערכות החינוך נותנות היום, זה גיל שתשומת לב זה הכל בשביל המתבגרים.

https://youtu.be/7FRUDwDmkm0

הנתונים מפחידים, דוחפים את הילדים האלו למות, זה מראה יותר מהכל שיש כאן גם רובד פסיכולוגי שתוספת ציצי או כריתת איבר מין לא תעזור ובזה התכוונתי שיש כאן בעיה נפשית שדורשת טיפול, זה לא טיפול המרה!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO