עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 53 מ 53

אשכול: הורות והומואיזם

Banned
    אונבירסיטת קיימברידג' מכירים? (מי לא?)
    אז החל מאתמול ההגדרה המילונית לגבר ואישה - כעת כוללת את "מי שמגדר.ה. עצמה.ו. ככזו.ה."

Cambridge Dictionary’s definitions for ‘man’ and ‘woman’ now include trans people

ותודה לצרת התחבורה קטסנר אשר החייתה את העברית מחדש! בוז לבן יהודה!
    https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001358606

https://www.ynet.co.il/dating/gender/article/S10GGuMWd

אותה אחת אשר עשקה תינוק מרחם עני להשכרה -

זאת שהתגפפה עם יהיר לפיד

(פאק באיזה עולם אני חי)
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 16-12-2022 בשעה 14:06.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אלא אם אתה מאמין שבגלל סדום ועמורה אלוהים יבוא ויעניש אותנו (כאמור, כל אחד ואמונתו), האנשים האלו לא מפריעים לך לחיות בשום צורה. מי שחושב שבנאדם "מחליט להיות טרנסג'נדר כי זה מגניב..." ובכן, אמרתי קודם, כל אחד זכאי להאמין במה שהוא רוצה.
    כל עוד שהוא לא פוגע באחר!
    איילזו, פישלת.
    אפשר לדבר על הנושא מבלי לצייר את המציאות כבחירה בין חבורה אמונית חשוכה מול חברת נאורות וקידמה.
    הייתי מעורב בפחות פרקטיקה דתית ממך, -בר מצווה לא עשיתי.
    הנושא הוא הומואיזם. קמפיין תקשורתי ממושך לחינוך אקטיבי שכולל עידוד והפיכת ילדים נערים ומבוגרים להומואים, קוקסינלים וכל שאר הצורות שמדע המגדריזם קבע לנו.
    1. אף אחד לא רוצה להזיק להומואים ולא לאנשים שעוברים טיפולים וניתוחים כדי להרגיש בעצמם או כדי שאחרים יזהו אותם כבני המין השני.
    2. אף אחד לא חושב להציע להזיק להם. הרוב הליברלי בציון מסכים שיעשו מה שהם רוצים כל עוד הם לא פוגעים ומזיקים לאחרים***.
    3. זה לא קשור בהכרח לתפיסה או אמונה דתית.
    אפשר להגיד שאין דבר כזה הומואיזם אבל אותו ניתן להוכיח אותו בניגוד למונח טרנסג'נדר ושלל עשרות הזהויות הנאורות.
    איך מוכיחים? כמו כל קמפיין אפשר למדוד מימון, אפיקים, חשיפה ואפקטיביות.
    בילדות שלך ושלי בתיכון ובתנועת הנוער היה אולי הומו אחד מוצהר או חשוד שכזה, בשכבה. נניח שלושה כולל אלה שבארון.
    היום בכל כיתה תמצא הומו מוצהר או משהו לא נורמלי אחר וכן, למילה נורמלי יש חשיבות בסיפור הזה.

אז בהערכת אצבע (שאתה מסכים איתה כמובן) מספר ההומואים עלה בתוך שלושים שנה ב- 1,000%. היינו באחד לאלף ועכשיו אנחנו בעשר לאלף, אחרי שמספר התכניות עם מגישים הומואים עלה ב 1,000% ומספר ההפקות שעוסקות בהומואיזם עלה ב 1,000% ותקציבי ההפקות להומואיזם גדלו ב 1,000% והתכניות לחינוך מגדרי גדלו ב 1,000% ומספר המומחים למגדריזם עלה ב 1,000% ומספר הילדים שנחשפו למושגי ההומואיזם עלה באותה תקופה בלמעלה מ- 1,000,000% (כי לא היה כלום כמעט) והחשיפה לנושא עלתה ב 10,000,0000% כנראה שיש קמפיין. השער האחורי של גל אוחבסקי התחיל את הקמפיין למי שרצה לדעת. במובן הנורמלי.

מצד שני, אחד מהמונחים שהנחילו לילדינו בקמפיין ההומואיזם הוא טרנסג'נדר.
    הבעיה שאף אחד מהמשתתפים אקטיבית בקמפיין ההומואיזם לא יכול למצוא טרנסג'נדר אחד שהביא לעולם ילד. מעבר מין ללא תוצר המין. כמויונז, כזה כאילו.
    אז כל הטרנס וכל הג'נדר של המונח בקמפיין הזה לא יכול להינות אפילו מאצטלה מדעית ותקוע בשלולית לוגית רדודה.

*ולכן מנהיגי קמפיין ההומואיזם דוגלים במצעדים דווקא במקומות שבהם הומואים סובלים כמו אום אל פאחם, טייבה ורהט וכמובן בשטחי יהודה ושומרון. אצל היהודים לא צריך מצעדים כי הם ליברלים ואין שם דתיים שנפגעים.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 26-12-2022 בשעה 01:35.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מעלה תהייה
    אולי תמיד היו מלא הומואים. הם פשוט לא העיזו להודות בזה.
    ואני אומר שוב. הומואים לא אמורים להפריע לך. הם משלמים מסים בדיוק כמו כל מגזר אחר.
    אני אפילו בעד שרוב האוכלוסיה יהיו הומואים.
    בהנחה ואש וגופרית לא יפלו מהשמיים בגלל זה,
    יש בהם רק יתרונות.
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    מעלה תהייה
    אולי תמיד היו מלא הומואים. הם פשוט לא העיזו להודות בזה.
    ואני אומר שוב. הומואים לא אמורים להפריע לך. הם משלמים מסים בדיוק כמו כל מגזר אחר.
    אני אפילו בעד שרוב האוכלוסיה יהיו הומואים.
    בהנחה ואש וגופרית לא יפלו מהשמיים בגלל זה,
    יש בהם רק יתרונות.

יאפ

https://www.ynet.co.il/news/article/h1jnifsko#autoplay

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    חסימת איילון זאת הדרך לאבד את תמיכת הציבור, ככה היה עם הנכים והציונות הדתית שהפגינה נגד ההתנתקות.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    חסימת איילון זאת הדרך לאבד את תמיכת הציבור, ככה היה עם הנכים והציונות הדתית שהפגינה נגד ההתנתקות.
    נלוז מצידך להשוות יהודים אשר נעקרו מאדמתם ובתיהם - לעדר צווחניות.ם. בדיספוריה אקוטית של אונות מוחן.ם. אשר חוסמים כבישים במחאה על משהו מדומיין שלא קיים (אפלייה) -
    אם שני גברים רוצים לחיות כזוג ולהיות הורים - בבקשה שיפרו אחד את השני ויתעברו! אני מנעתי מהם??
    או שמא הם רוצים שאממן להם רחם להשכרה (זונת רחם במילים פשוטות ו"פונדקאית" במכובסות) מכספי המיסים שלי?
    מה פתאום חלילה וחס הכל הולך לישיבות!

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אני משווה את התוצאה הסופית ולא את הלגיטימיות של המאבק, חסימת צירים ראשיים לא עוזרת למאבק.
    לפי דעתי לא משנה מי נמצא שם על הכביש המשטרה צריכה להפעיל כח להעיף אותם.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אני משווה את התוצאה הסופית ולא את הלגיטימיות של המאבק, חסימת צירים ראשיים לא עוזרת למאבק.
    לפי דעתי לא משנה מי נמצא שם על הכביש המשטרה צריכה להפעיל כח להעיף אותם.
    יודע מה יש משהו בדבריך. בוא ניקח את זה צעד קדימה.
    בהפגנת האופנועים בכיכר המדינה כשתפסנו חניות אני אישית הייתי מוכן להתעמת פיזית עם טנדר של גברברים שיפוצניקים,
    עד שמיצו בא והאיר את עיניי שאלו פשוט אנשים שבאו להרוויח את לחמם. הם לא האוייבים שלנו.
    הזזתי את העגלה שלי למקום אחר.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO