היי
מחפש דיבורית שאפשר לשמוע בצורה סבירה גם בכביש מהיר, נראה שאלך על cardo. לא צריך אינטרקום, רוכב לבד.
כרגע מתלבט בין קארדו פריקום לבין ספיריט אשמח לשמוע על ההבדלים ביניהם.
תודה!
היי
מחפש דיבורית שאפשר לשמוע בצורה סבירה גם בכביש מהיר, נראה שאלך על cardo. לא צריך אינטרקום, רוכב לבד.
כרגע מתלבט בין קארדו פריקום לבין ספיריט אשמח לשמוע על ההבדלים ביניהם.
תודה!
אני ו3 חברים עם קארדו פריקום. 3 עם 4+ ואחד עם 2.
הדיבורית הבאה לא תהייה קארדו. גם היום אני רוצה לזרוק אותה לפח.
הייתה לנו הQ3 שהייתה דיבורית מעולה, הפריקום היא גרועה.
טווח תקשורת ביזיון. איכות האינטרקום גרועה. הפעלה קולית(?), תשכחו מזה. לפעמים מפסיק את המוזיקה מעצמו ללא סיבה. אי אפשר ניווט בזמן אינטרקום.
חיבור בין משתמשים מסובך בפעם הראשונה.
גם כשמחוברים, לפעמים לא מקשר כי "busy", למרות שלא.
תפעול עם כפפות לא הכי נוח.
חיבור לטלפון (אחרי שהם מקושרים) לוקח הרבה זמן ולפעמים צריך להכנס להגדרות בטלפון ולקשר ידנית.
לפעמים בחיבור זה מחבר רק שיחות, ואז צריך להכנס להגדרות ולהפעיל audio.
הקטעים של אינטרקום לא מעניינים אותך, כפי שכתבת, אבל יש פה נושאים שקשורים לדיבורית עצמה.
זה לא רק אצלי, מה שכתבתי קורה לכולנו. עדכוני תוכנה לא עזרו, אפילו יכול להיות הרסו.
בקיצור, לא ממליץ על קארדו
לי דווקה יש חוויה חיובית לגמרי עם הקארדו ( פריקום Q1 בת יותר מעשר שנים - הוחלפו זוג אוזניות שנרכשו ב300 שקל ומיקרופון שהיה בערכה המקורית ) ופריקום 2 ולילד פריקום 1.
הדיבוריות אצלנו מאריכות ימים .
השמע מצויין
חייב לציין שמעולם לא ערכתי שום עדכוני גרסה או חיברתי אף אחת מהן למחשב.
התקשורת עם הילד (פריקום 1) או אישתי מצויינת (Q1 כאמור עובדת כבר המון שנים).
לגבי תקשורת עם רוכבים אחרים לא ניסיתי.
בכל מקרה לעניות דעתי הקארדו מוצר מצויין.
בנוסף בקסדת השואי ניאוטק 2 מותקנת סנה SRL.
למעט הנדסת האנוש היא עובדת ללא דופי כבר 4 שנים.
היתרון של הקארדו הוא ביכולת להחליף את הרכיבים השונים ללא צורך במעבדה ( חיבור מהיר לא זוכר את שמו)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני עם פריקום 4. הדיבורית עובדת כמו שצריך. באינטרקום אני משתמש לתקשורת עם המורכב. לא ניסיתי להשתמש בהפעלה הקולית.
חסרונות - בזמן שימוש באינטרקום אני לא מצליח לשמוע מוזיקה או לקבל התראות מוייז.
אני רוכב עם דיבורית מעליאקספרס שהיא גם מצלמת דרך.
האמת?
מפתיעה מאוד. שיהיה ברור, זה לא האיכות סאונד של קארדו, אבל מי שמחפש דיבורית שעושה את העבודה, וגם מצלמת קסדה- שווה כל שקל.
יתרונות:
שיחות ברורות,
ווליום גבוה (מאוד. אני רוכב עם אטמים, ובקיץ עם קסדה מאוד רועשת).
מצלמת וידאו+סטילס (ניתן להדליק גם בלי להדליק את הבלוטות').
אפליקציה בה ניתן לראות סרטונים בפלא, וגם שידור לייב.
סוללה מחזיקה מעמד כמה ימים (נסיעות של חצי שעה לכל כיוון כל יום). אני מטעין כל יומיים כדי להיות בטוח.
חסרונות:
אין הגברת ווליום אוטומטית.
ברדיו אין תחנות קבועות, רק סריקה.
בשמירת חירום, המצלמה לעתים שומרת גם בגלל מערבולות חזקות במיוחד, או סגירה של קסדה נפתחת. גם כשמכוונים לרגישות הכי נמוכה.
האשה הסינית שמדברת איתך באזניות חייבת ללמוד אנגלית יותר טוב. (גם בהדלקה וגם בכיבוי המצלמה היא אומרת wideo ov שזה video off, בהפעלת רדיו: fm mood או bluetooth mood, במקום mode, ועוד מילים משעשעות. בעצם אולי זה יתרון...).
https://www.aliexpress.com/item/4001298445512.html
אם כל העניין זה שמיעה של מוזיקה אז עדיף ללכת על אוזניות in ear ולא על דיבורית.
האיכות הרבה יותר טובה, המחיר יותר זול, שלא לדבר על זה שאפשר למצוא גם אוזניות מנטרלות רעשים שהופכות את הרכיבה להרבה יותר נעימה.
(היתה לי פריקום 4 כמה שנים והיום רוכב בעיקר עם linkbuds s)