בגלל שאני כבר לא יכול לערוך - אני גר באיזור המרכז (ר"ג \ ב"ב \ גב"ש)
היי,
נפצעתי ביד (לא עקב תאונה ובלי קשר לכלי) וחשבתי שההחלמה תהיה זריזה - אבל זה לא המצב והאופנוע שוכב מספר חודשים בחניה ללא תזוזה.
מדובר בדיוק 390 די חדש, יש עליו כולה 6~ ק"מ והוא מ-2021, וכל זמן שהוא עומד ככה זה מיותר.
אני צריך להחליף לו צמיגים, שמנים + פילטרים (ט. קטן, הוא לא הגיע בכלל לזמן של טיפול גדול אלא סתם כי עברה שנה) ולהעביר אותו טסט בשביל למכור.
יש לי מצבר נייד להניע אותו - והוא מניע, יש לי גם משאבה חשמלית לנפח את הצמיגים, אבל אני לא כזה סומך טווח התנועה המוגבל שיש לי ביד בכל הקשור ללרכב איתו הלוך חזור למוסך ולטסט, ואין לי אף מכר שיכול לרכב בשבילי.
האם יש עסק מומלץ באיזור המרכז שניתן לשלם לו על טיפול והעברת טסט - בעדיפות לאחד שגם יכול לגרור הלוך וחזור?
ובמידה וכן, מה עלי לעשות בכל הקשור לנזקים פוטנציאליים שיכולים לקרות לכלי, במידה ויפילו אותו וכו', מכיוון שהכלי במצב חדש-דנדש. האם תמונות יספיקו?
בגלל שאני כבר לא יכול לערוך - אני גר באיזור המרכז (ר"ג \ ב"ב \ גב"ש)
כל מוסך אופנועים.
פנה אליהם, תסביר את הבעיה. יש כאלו שנותנים את השירות הזה, ואלה שלא, אני מאמין שיהיו מוכנים לחרוג מהרגלם (תמורת תשלום) במקרה המיוחד שלך.
למוסך יש גם ביטוח כללי (אאל"ט) אז גם לא צריך לגרור את האופנוע. מספיק שבחורצ'יק יקפוץ אליך לקחת אותו.
אם זה סתם חבר תצטרך לבטח אותו ולתת ייפוי כח.
לגבי נזקים אין לי מושג.