תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: מחפש מחליף לf700gs

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    בפיין טיונניג שבבחירה בין טרייסר לוורסיס, צריך לבדוק את סגנון ומסלול הרכיבה. הטרייסר קל משמעותית ומרגיש יותר ספורטיבי, מצד שני הוורסיס גדול יותר, עם מושב רחב יותר לטובת רכיבה בזוג. השושנים לא רוכב בפקקים ורוב הנסועה שלו מתבצעת בכבישים ריקים של שבת בבוקר, ובהרכבה. לכן אם במסלול שלך יש מעבר בתנועה עירונית או פקקים לטרייסר יש כמה נקודות זכות. בכל מקרה שניהם יהיו בחירה מצוינת.
    לא מדויק, ה-SE החדש נבחר במיוחד בשביל הטיול הגדול באירופה וצויד בהתאם, תוספת המשקל והארגזים אכן מורגשת
    בפקקים אל מול הורסיס הרגיל (2017) שזה פחות או יותר הדגם שפותח השרשור יכול לקנות בתקציב.

רוכב מודע יכול להסתדר עם תוספת המשקל לדגם האלקטרוני עוד כמה ק"מ אל מול דגם ה-S העירום מה גם שכרוכב
    אני נמנע ככל האפשר להשתחל בין מכוניות "על המילימטר" מה שאני מפסיד בדוחק אני מרוויח אח"כ ביכולת.

הרצון של יכולת ספורט לא הייתה חלק מהדרישות של פותח השרשור שחיפש אמינות, לורסיס אין מתחרים בזה, חיפש
    נוחות, להערכתי מהניסיון שלי הורסיס יותר נוח מול הויסטרום, אבל זה עניין של הרגל והעלה הרהורים לגבי האפריקה
    שנחות מהורסיס בכל הפרמטרים למעט יכולת שטח שלא הועלתה כדרישה ראשונית.

ה-KTM מהנה מאד לרכיבה כלי פאן טהור עם יכולת שטח מרשימות אבל נופל חזק בנושא אמינות ושמירת ערך שוק.
    יהיו הרבה שיגידו שלא אבל מספיקה שיחה עם מביני עניין בתחום בכדי להבין שמדובר בגרעין קשה ושונה מרוכבים
    אחרים. והוא לא מומלך כאופנוע ראשון או לאחד שהוא חסר ניסיון בתחום.

בהנחה שפותח השרשור לא מתכוון להתאבד על עצמו במהירות של מעל 200 קמ"ש בכביש 6 ומחפש חבילה בשלה
    יותר ופחות תזזיתית אז הבחירה הטבעית היא ורסיס והוא לא ירגיש נחות בשום צורה מול אף אחד.

אם תיפרץ מסגרת האשראי והנ"ל יהיה מוכן לקנות את החבילה הבווארית להשקיע המון בכיסא נוחות ומידע על
    אמינות מעורפלת אז אין ספק שהבחירה משתנה...אבל אנחנו לא בפרק הזה.
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 03-02-2023 בשעה 07:43.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!