לא יודע.. אולי זה רק אני... אני פשוט רוכב בכולם וזהו כבר כמה שנים טובות וטפו טפו טפו, לא קיבלתי דוחות אף פעם. ן¿½ן¿½
אבל סבבה, משהו סוף סוף לטובתנו זה תמיד ברכה.
משרד התחבורה מרחיב את השימוש של דו-גלגלי בנתיבי תחבורה ציבורית - רשויות מקומיות יוכלו לאפשר לרוכבי דו-גלגלי לרכוב בנת"צים על-פי מספר קריטריונים; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a7%d7...6%d7%99%d7%9d/
לא יודע.. אולי זה רק אני... אני פשוט רוכב בכולם וזהו כבר כמה שנים טובות וטפו טפו טפו, לא קיבלתי דוחות אף פעם. ן¿½ן¿½
אבל סבבה, משהו סוף סוף לטובתנו זה תמיד ברכה.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 30-03-2023 בשעה 13:00.
יש חשיבות לחוקיות הרכיבה בנת"צ, מעבר לאי אכיפה.
במקרה של תאונה (חס וחלילה), העובדה שלמעשה ביצעת עבירת תנועה תעמוד נגדך.
אי אפשר פשוט לאשר רכיבה בנת"ץ?
הרי יקח זמן וכסף להוסיף את האופנוע לשלטים האלו. ואיפה יהיה אישור ואיפה אין אישור, ולא בכל כניסה לנת"ץ יש שלט...
מה פספסתי?
על-מנת לאשר רכיבת אופנועים וקטנועים בנתיב שנבחר, על הרשות המקומית לבצע בדיקה של צירי התנועה עם הנת"צים ותסקירי בטיחות שונים (תחנות אוטובוס, הולכי רגל, נתיבי נסיעה של אופניים), להכין מסמך מסכם ולהגישו לאישור ההסדר. כשזה יאושר, על הרשות להחליף את התמרורים 501 ו-502 למעודכנים – אלו המציגים שמותר לרוכבי דו-גלגלי לרכוב בנת"צ המאושר.
פספסת שעל פי הרשויות והמחקרים, לא כל נת"צ מתאים. (אלו עם הרמפות זה די ברור, אבל כרגע גם אלו שהם בצד שמאל ובין עירוניים, ובוא נוסיף גם כאלו שלצידם אין שול לברוח אליו).
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
גם לנזקי רכוש זה לא משנה (בהנחה ויש לך ביטוח).
אפילו אם ביצעת עברה גסה וחד משמעית, כמו להכנס לצומת ברמזור אדום.
אלא אם יוכח שעשית תאונה בכוונה.
זה לא נכון.
אם אין לך ביטוח כלל נזקי רכוש במידה ועברת עבירה או שיוטלו רק עליך או שחלק גדול יותר בגרימת התאונה יוטל עליך.
במידה ויש לך ביטוח צד ג' בלבד - נזקי הרכוש שלך יחולקו בצורה כבדה יותר עליך או בצורה מלאה עליך
במידה ויש לך מקיף - ההשתתפות העצמית במקרה של אשמה היא עליך, במקרה של אשמה חלקית היא שוב עליך. ההשתתפות העצמית בימנו היא לא קטנה.
תאונה בכוונה זאת לא תאונה.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51