תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: תיקון פטרייה לאחר תיקון תולעת?

Member

Question תיקון פטרייה לאחר תיקון תולעת?

זה נכון שאי אפשר לעשות תיקון פטרייה במוסך לאחר תיקון תולעת? המוסכניק לא רצה, ככה זה כולם?
    אני מבין את ההסבר שלו, שהחור רחב יותר אחרי התיקון(למרות שאני לא חושב כי השתמשתי ב dynaplug שזה ממש דק והחור לא הרוחב בכלל וגם אם כן, לא נראה לי שבקוטר שרחב מידי.

אני לא מבין למה כולם תמיד ממליצים על זה אם זה מבטל את האפשרות לתקן אחר כך, אם הייתי יודע הייתי ישר נוסע לתקן במוסך הקרוב וזהו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    זה לא חד משמעי. זה תלוי חור.
    בגדולהחור אותו ניתן (מלשון, מותר) לתקן באופנוע קטן מזה המותר באוטו. לעתים גם בורג עבה יפסול לך את הצמיג.
    יש מכונאים יותר סלחניים וכאלה שיותר מחמירים.
    אחרי שליפת הפלאג, ואחרי שהצמיג נח קצת. הוא מדד עם קליבר, או שהוא העריך בעין?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    זה לא חד משמעי. זה תלוי חור.
    בגדולהחור אותו ניתן (מלשון, מותר) לתקן באופנוע קטן מזה המותר באוטו. לעתים גם בורג עבה יפסול לך את הצמיג.
    יש מכונאים יותר סלחניים וכאלה שיותר מחמירים.
    אחרי שליפת הפלאג, ואחרי שהצמיג נח קצת. הוא מדד עם קליבר, או שהוא העריך בעין?
    לא, הוא רק הסתכל וישר אמר שאי אפשר, לא ניסה בכלל להציא את התולעת או למדוד עם קליבר.
    אולי זה בגלל הניסיון שלו מפעמים קודמות. חבל שלא אמרתי והראתי לו שזה dynaplug שהוא הרבה יותר דק מ"התולעים" החומות שבאמת נראות רחבות יותר.

Junior Member
    גם אני הייתי בטוח שניתן לתקן עם תולעת, במיוחד שמוכרים את הקיט הזה בכל מוסך אופנועים בצמוד לאביזרי רכיבה, אחרי שעשיתי איזה תיקון המוסכניק הסכים לשים פטרייה
    אבל ציין שהוא לא מתחייב שלא תהיה בריחת אוויר בגלל הגודל, לקחתי את הסיכון... במהלך הזמן הוספתי מעט ספרי פנצ'רים רק להיות בטוח.. מאז עברו כמעט 15 אלף ק"מ..
    (אופנוע - צמיג כביש מלא- אחורי)

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני יכול להעיד שחיפשתי בנרות תולעים לאופנוע (כולל מחדר צר). בסוף מצאתי אצל אורן זייתוני.
    רוצה לומר, שכל ערכות התולעים שנמכרות באתרי האופנועים השונים בארץ, הן תולעים לרכב.
    (הסתייגות- כמובן שאני לא יכול ןהתחייב שאני דוגם בזמן רמת את כל האתרים כל הזמן, אבל בשיטוטי עוד לא נתקלתי).

Member
    דיינאפלאג זה לא תולעת, מנסיון המוסכניקים לא מכירים את זה וצריך להתעקש איתם אבל מתקנים בסוף.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    דיינאפלאג זה לא תולעת, מנסיון המוסכניקים לא מכירים את זה וצריך להתעקש איתם אבל מתקנים בסוף.
    חבל שלא התעקשתי והראתי לו עם מה תיקנתי.
    לא נורא.