כן, ויצאת בזול.
זה לא קורה תמיד, אבל זה קורה. אצלי הסטטיסטיקה בינתיים על 50% תפיסה (הזמנתי 2 דברים).
אז לקטנוע קניתי מאיביי רצועה BANDO שעלה לי $145 כולל משלוח. מכס מבקש $100 נוסף על מיסים.
מבין שיש להם תשלומים שיהיה להם לקנות פלאלפל לכל הצוות אבל לא חשבתי יהיה יותר מ30% כולל 17% של מעמ
איזה רמאות
גם מנסה לערער על הסכום אז אין טלפון, ושאני מנסה לשלוח דרך האתר, אומר לי שלא עובד אם דפדפן FIREFOX
היה למישהו עניין כזה?
כן, ויצאת בזול.
זה לא קורה תמיד, אבל זה קורה. אצלי הסטטיסטיקה בינתיים על 50% תפיסה (הזמנתי 2 דברים).
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
תודה רבה ללינק!
אז אם לא בא לי לשלם את הסכום הזו, יהיה אפשר לשלוח את זה חזרה להחזר כסף או אני חייב לקבל באחורה ולחייך?
ממה שהבנתי, הם לא שולחים חזרה וזורקים לפח. זה נכון?
ואיך לעזאזל יוצא 70% מיסים לרצועה בכלל. בשביל $250 עדיף להחזיר ולקנות אפילו 2 רצועות סיניות (ב$50 כל אחד) ולהחליף כל 10000קמ ושיהיה ראש שקט
הייתי בטוח חלקי חילוף לקטנוע 17% והתוספות הרמאות שלהם (junk fees) וזה אבל 70%..נו באמת
תודה שוב
איך יחיו על חשבוננו אם לא נשלם מיסים?
תבדוק במקום ממנו רכשת, הם בד"כ דואגים לציין שהם לא מטפלים בסוגיות מכס והשאחריות היא על הלקוח בלבד. מס הכנסה בטוח לא ידאג לטפל בהחזרת הציוד. מכאן יוצא שיספרו לך שזה הולך לפח אם לא תסדיר תשלום, בפועל לך תדע לאן זה הולך.