חייב לשתף, פדאקס פשוט גזלנים !!! בקבוצת הוואטסאפ של הרויאל אנפילד פורסמה קסדה של רויאל אנפילד שמצאה חן בעיני, חיפשתי ומצאתי באיבי קסדה שמצאה חן בעיני בעלות של 430 ש"ח, לא הייתי רוכב עם קסדה כזו אבל לתצוגה החלטתי להזמין.
מכיוון שנפגעתי בעבר מחברות שילוח ומפדאקס בפרט, תמיד אני בודק לפני ההזמנה שהשילוח בדואר רגיל, כנראה שההודי שמננו הזמנתי החליט להיות נחמד ושלח דרך פדאקס, לקח המון זמן עד שיצר איתי קשר נציג של פדקס ואמר שהגיעו מראות (לא היתה לי סיבה לחשוד מכיוון שבאמת הזמנתי מראות אבל התבאסתי כשהבנתי שהמוצר נשלח דרך פדאקס), הנציג שלח טפסים וביקש שאמלא טופס יבוא, שאציין שזה מראות ושאשלח את הרשיונות של האופנוע, שבועיים אחרי התקשר שוב הנציג ואמר שהחזירו את ההצהרה מכיוון שזה בכלל קסדה וביקש שאמלא שוב את הטפסים. כעבור עוד תקופה מגיע אלי שליח.הביתה ודורש תשלום של 805 ₪, לא מבין באיזה יקום הגזלנים האלו חושבים שאפשר לגבות 200% מעלות המוצר?
דמי אחסנה- פאק שלהם שהם לא יודעים לקרוא מה המוצר.
עמילות מכס- יקר ( ems. דרשו 180) ולא נתנו לי את האפשרות לטפל לבד.
דמי ניטול- מאיפה בכלל הביאו את המושג הזה. עמלת אישור תחבורה ובדיקה פיזית- בems שהם גם לא צדיקים גדולים את את ההמצאה הזו. ולא נשכח גם את מס השקר אגרת מחשב.
חייב לציין שקסדה ב 3000₪ שהוזמנה דרך ems שולם עליה מיסים ובנוסף 180₪ עמילות ועוד מס הזוי של עמלת שורה 20 ₪ אבל נתנו לי את האופציה לטפל לבד.
פדאקס פשוט גזלנים ולא מבין איך אף אחד לא עושה כלום מול חברות השילוח האלו.
כמובן שסרבתי לקבל את הקסדה.fedex.jpg