אני בעד
מדינת ישראל מתכוונת לחתום על הסכם עם ה-WHO (ארגון "הבריאות" העולמי) בו היא למעשה נותנת לארגון שליטה מלאה על כל עינייני הרפואה בארץ.
הארגון יוכל להכריז על מגיפה מתי שימצא לנכון, יוכל לכפות זריקות וסגרים כראות עינייו, ואפילו להכניס את חיליי האום במידה והמדינה לא תבצע את הוראותיו.
ארגון זה הוא ארגון הנשלט ברובו עלידי ביל גייטס (הוא התורם הגדול ביותר), הוא לא נבחר מעולם לייצג את העולם והוא איננו רופא או בעל תעודה כל שהיא בתחום הרפואי, הוא גם מוטה מכיוון שהוא מושקע ומשקיע לצורך עסקיו בזריקות ותרופות.
לארגון יש עבר מפוקפק לאחר שביצע ניסויים על ילדים עם זריקות בהודו ובאפריקה בהם נפגעו ונרצחו מאות אם לא אלפי ילדים, ושלא נדבר על התנהלותו במגיפת השקר שקורונה.
בנוסף ארגון זה הוא אנטי ישראלי וטוען שישראל מפלה את הפלשתינאים בתחום הרפואה (זאת למרות שכמו שכולנו יודעים הפלשתינאים מקבלים טיפול נרחב בבתי החולים בישראל), הארגון גם מתייחס לרמת הגולן כשטח סורי כבוש, ולמזרח ירושלים כשטח פלשתינאי כבוש.
מה דעתכם?
לי זה נשמע הזוי ומסוכן ביותר.
אני לא רוצה להעליב,
אבל זה נראה כאילו שמישהו מאכיל אותך דמגוגיה בכפית,
או שאתה מנסה לעשות את זה בעצמך.
בשני המקרים זה מצחיק אותי.
תתנחם בכך שיש כאן לא מעט חברים שתיכף יתנו לך רוח גבית.
נ.ב.
כל אירוע הקורונה היתה אחד הדברים הטובים שקרו לי.
https://youtu.be/sMRXXYKjO6w
זו לא קונספירציה, מסמכים מהכנס שלהם.
אולי כולם אותו דבר נאור אבל תמיד מעדיף להתמודד עם שוטרים ישראלים מאשר עם חיליי האום, בכל מקרה מה נעשה? נעצום עיניים? חייבים להתנגד לזה לדעתי.
ולמנהל אם אתה לא רואה שעושים עלינו סיבוב אתה או עיור או משת'פ🤐
גלינה מותק כמעט התנפלתי עליה בחיבוק כשעברתי מולה בשוקה כרמל.
יודע מה אורן? על הבוקר החלטתי לא להקיא וללנקק.
בוא. אני מקשיב. תסביר לי אתה מה זה אומר "להתנגד"
תפרוט לי לפרוטות
עריכה:
סליחה לא התאפקתי.
היא מדברת על ירושלים בקישור.
אם אתה רוצה לדעת כמה עמוקה מחילת הארנב חפש הרב דניאל עשור וקבר דוד
שמעון שרץ מסר את הכל לוותיקן
ובכלל ... לירושלים יש מלך מה לא ידעת ?
https://www.globes.co.il/news/articl...did=1000071428
"המלך הספרדי נחשב למלך ירושלים"
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 04-06-2023 בשעה 07:04.
בלהתנגד אני מתכוון:
1. לאי ציות.
2.להציף את הנושא שכולם ידעו שזה אמיתי ועומד לקרות.
3. להתכונן עם תוכנית מסודרת במידה וזה כן קורה.
4.ליצור קהילות וקשרים בין אנשים המודעים לבעיה ורוצים לשנות.
יש מה לעשות, הכוח בידיים שלנו, אנחנו הרוב, הם מיעוט, הבעיה היא שרוב האנשים שטופי מח (ראה ערך מנהל), הטמבלויזיה כבשה את מוחם, לכן חשוב להביא את זה קדימה ולהציג.
זה קישקוש אחד גדול.
מחר גם השקרניקים יבואו לכבוש את הארץ וכולנו נתאחד עם הרובוטריקים להילחם בהם.
או שאולי בכלל המשיח יבוא והעולם מתכונן להתקפת זומבים ערלים נושאי מגבעת?
ישראל מדינה ריבונית ולמעט שיתוף פעולה מסויים עם העולם כפי שנעשה בקורונה או בתרחישים אחרים ( שאולי חלקם ידועים ואחרים אינם) שום דבר לא יקרה עד שנכבש על ידי האוייבים מבית שמזוהים עם הפיקציה הפלישתית.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
האו"ם וארגון ההוא מפחידים אותי פחות מגוגל ופייסבוק. לאלה יש שליטה על המידע.
המידע של כל העולם ואישתו.
כמות כוח גדולה מעוצמת צבא ארה"ב על חילותיו השונים.
כי גם צבא ארה"ב חי ונושם מידע.
הנה בארץ, תפוס אדם אחד שמתנגד לרפורמה ותשאל אותו מה בדיוק מפריע לו וברוב המקרים הוא לא מסוגל לנמק כלום מעבר לחששות עתידיים מופרכים.
אני מדבר גם על אנשים אינטלגנטים וכל זה בזכות השליטה של ההם במידע.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בסוף הם כפופים למשטר שכפוף להסכמים בינלאומיים.
למשל מהימים האחרונים:
https://twitter.com/JamesMelville/st...69237926457345
גם בארץ, יש אנשים אינטיליגנטיים שבטוחים לחלוטין שהדברים שצוקי מתייחס אליהם כאן הם ״פייק ניוז״ בגלל השליטה המוחלטת של הביבים וההורביצים במערך התעמולה המקומי.