האם למישהו יש המלצה ננסיון על אחד מבתי הספר לרכיבה?
אופנוען מאומן
פרו ריידינג
משה פרחי
ואולי בית ספר נוסף שאני לא מכיר.
האם למישהו יש המלצה ננסיון על אחד מבתי הספר לרכיבה?
אופנוען מאומן
פרו ריידינג
משה פרחי
ואולי בית ספר נוסף שאני לא מכיר.
פרו ריידינג, אבל לכולם יש קורסים פלוס מינוס דומים (לפחות הבסיסיים).
עשיתי שלושה קורסים כמה חודשים אחרי הכלי הראשון ונתן הרבה יותר ביטחון עם התפעול, השליטה והתכנון. צריך האמת לעשות שוב עם המשאית...
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
אני יכול להמליץ על פרוריידינג ועל אופנוען מאומן.
לא כי האחרים לא טובים,
אלא פשוט כי עוד לא יצא לי לעשות אצלם.
חושב שכל כמה שנים שווה לעשות קורס, ולגוון.
אמנם מדברים על אותם עקרונות, טבל תמיד יש איזה חידוש, או משהו שלא למדת בקורס הקודם/אצל החברה השניה.
אני עשיתי קורסים אצל משה פרחי וחן אביוב ("חן גז").
כל אחד בסגנון שלו עם הדגשים שלו. אחרי כל קורס אתה מבין כמה יש לך עוד ללמוד.
בשורה התחתונה לשאלתך המקורית התשובה היא: "מכל מלמדיי השכלתי"
בהצלחה (ותהנה, זה ממכר)
תראה, אני יכול להגיד למה אני בחרתי "בקטנים"
אצל משה יש קבוצות מאוד קטנות (בין 2 ל5 רוכבים), כך שהיחס מאוד אישי (המחיר מן הסתם גבוה יותר).
אצל חן זה שיעור פרטי, אתה והוא, אחד על אחד
קשה לי לומר אם יש מקום שהוא הכי טוב, בטוח שכל בחירה תהיה טובה, העיקר שהבת שלך תיקח קורס אצל אחד מהמקומות שצוינו כאן
עשיתי 2 ימי קורס + 2 ימים אימון באופנוען מאומן.
יום קורס בפרוריידינג ״פרו 2 סליידר״ בשטח עם אופנועי שטח. קורס שמיועד לרוכבי כביש לדעתי.
כמה שעות הדרכה עם מוטי מוטו שר.
מכולם קיבלתי משהו, כולם טובים ולכל אחד שיטות ההדרכה שלו.
ממליץ פשוט לגוון אני בטוח שכולם יתרמו ליכולות.
משה פרחי, הוא הכי גמיש בתכנים, כל השאר הקורסים מובנים, ניתן לתפור אצל משה קורס אישי, היתרון שהוא מאתר את הבעיות של הרוכב ועובד עליהם וניתן לעשות איתו את השיעורים על פי קצב ההתקדמות של הרוכב, אחד על אחד, המגוון אצלו עצום.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני חושב שמדובר בהכרח לרכיבת מסלול כביש ציבורי ושטח ולכן עשיתי כמה:
קורס רכיבה מתקדמת באופנוען מאומן (יומיים +אימונים) וגם קורס רכיבת אדוונצ'ר. ממליץ עליהם בחום.
הקורסים שלהם מבחינת עלות \ תועלת היו מאוד אפקטיביים ואותי זה הרשים.
עשיתי יום הדרכה לרכיבת שטח עם גיא רדר. היינו קבוצת חברים קטנה והיה טוב.
יום מסלול של הונדה בהובלת פרורייד. לא בדיוק הדרכה אלא יותר הובלה, נראו בסדר.
בקרוב שני קורסים של רכיבת שטח מתקדמת. אדווח איך היה.
מאז הקורסים בכל רכיבה אני מתרגל משהו אחד לפחות. מדברים עיקריים כמו מבט ועד אופן אחיזת המצערת.
עוד שנקל'ס:
כולם וזה כולל את המדריכים ביוטיוב מלמדים פחות או יותר את אותה תורה (איך לעשות דברים ולמה) אבל רמת ההדרכה והתרגול שונים.
הקורסים כמעט חסרי תועלת מיידית. אתה לא יוצא רוכב יותר טוב כי השתתפת אלא בעיקר מבולבל- אם הלימוד היה משמעותי.
זה חיווט מחדש לתפיסה ופעולות שנעשה במוח. למעשה מלמדים אותך להתאמן ולתרגל לבד ויש שיפור רק אם מתרגלים.
יש רוכבים שלא מתרגלים ויש כאלה שכן ורואים את זה.
קורס מוצלח נמדד גם בהרס הרגלי רכיבה שגויים שנצברו מניסיון ממושך. לדעתי זה האתגר האמיתי לרוכבים מנוסים והסיבה שרבים מהם מוותרים על הקורסים. צריך להגיע עם נכונות לסבול ולשנות הרגלים וגם להיות סבלני לעצמך. כדי לבטל הרגל שנצבר במשך שנים צריך לתרגל את הדבר החדש והרבה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021