שלח תמונה של הסבל המובנה מפלסטיק
היי לכולם,למישהו יש פיאגו MEDLEY או היה?
אני רוצה להרכיב ארגז,יש לו סבל מובנה מפלסטיק.
בעצם אני יכול לקנות כל ארגז עם תושבת ולהרכיב או שחייב גם סבל?
סבל מקורי שלו עולה 700 שח אז זה לא בא בחשבון
ראיתי שבאמזון יש סבל של SHAD ב 200 שח אם אקנה אותו אוכל להרכיב גם ארגז של חברה אחרת?
היי, הנה התמונה של הסבל המובנה
MEDLEY conv.jpg
נראה שאפשר לחבר אליו. תבדוק אם הוא חזק. בכל מקרה תושבת של ארגז בדרך כלל מגיעה עם המון חורים ואופציות לחיבור ככה שרוב הסיכויים שזה יתאים לך. תבדוק את התושבת לפני שאתה קונה אבל.
אם איכפת לך מהנראות הייתי הולך על מקורי אבל לפעמים אפשר למצוא תחליפי שמתאים לאופנוע גם.
אם אתה קונה דגם של shad שמתאים לקטנוע הזה אז התושבת שמקבלים עם הארגז(אני לא זוכר אם מקבלים או צריך לקנות בנפרד, דיי בטוח שצריך לקנות בנפרד) מתאימה רק לארגזים של shad.
לקטנוע שלך הייתי קונה ארגז בגדול 29-33 ליטרים
אם התושבת מפלסטיק, לא הייתי מסתמך עליה.
אבל היי, מבחינתי 700 שקל לארגז זה לא הרבה בכלל. מבחינתי, ארגז ראוי מתחיל מ-45 ליטר, וכדאי מאוד ללכת על הכי גדולים (56 ליטר). הבעיה היא שאז רק הארגז עולה (בארץ) מעל 1500 שקלים...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לך לטוטלוס בתל אביב יש שם מחירים ממש זולים לארגזים.כולל סבלים והתקנה
תודה חבר"ה, אנסה לראות אם אוכל להסתפק בארגז שנמכר עם תושבת.
700 ש"ח זה רק הסבל בלי הארגז אם זה מקורי מעופר אבניר.
יש לך במוטדודיפו ב500 שקל 52 ליטר:
https://www.moto-depot.co.il/product...oducts_id=8824
אני אתו איזה שנה, הוא בסדר גמור, מנגנון נעילה דורש 2 ידיים שזה מעצבן, מעבר לזה אין תלונות והוא סחב...
לא שווה להוסיף עוד 1000 שקל בשביל 5 ליטר נוספים והוא עושה את העבודה.
בישביל לא לפתוח נושא חדש יש לי עוד שאלה,השמן מנוע של המדלי הוא 0W30 לא הסוג הכי סטנדרטי
אני מחפש ברשת ורואה בכל מיני חנויות שמן מהסוג הזה אבל לרוב עם כיתוב שמיועד במיוחד לרכבי פיג"ו סיטרואן וכ"ו
מבחינתי כל שמן שהצמיגות שלו 0W30 והוא סינטטי מלא וכמובן מחברה מוכרת יתאים לי? או שאני אצטרך גם תקן מסויים?
תודה
תצטרך אבל סביר להניח שהשמנים שמצאת כבר עומדים בדרישות סף של פיאג'יו.
תודה, את הדרישות סף של פיאגו אני גם לא מצליח למצוא, אם אקח חברה מוכרת אז היא כנראה תעמוד בסף דרישות כמו שאמרת.
ממתי לקטנוע יש דרישות תקן? כולה קטנוע יש לך קלאץ יבש רק שים לב לצמיגות ושים סיננטי מלא