עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 81

אשכול: מול מה אנחנו בעצם עומדים אחרי ה 7 לאוקטובר?

Senior Member

מול מה אנחנו בעצם עומדים אחרי ה 7 לאוקטובר?

1. אנטישמיות של מוסלנאצים בעלי יכולות. כיום הביטוי הזה מוסלנאצים ברור לרבים מאנשי השמאל.
    2. הרצון של דוד סם למלא את חזונו אל אובמה ולהקים מדינה של מוסלנאצים ביהודה ושומרון ולשמור על איראן חזקה כמעצמה אזורית.
    3. אנשי כאוס ופילוג שעדיין פועלים למען הדוד סם. רוב כלי התקשורת והאנשים שקוראים עכשיו להיכנס רגלית לעזה ולשחרר את החטופים כאילו שמישהו מהחטופים יישאר בחיים לאחר פריצה שלא לדבר על כמות החללים ואולי חטופים נוספים מקרב חיילנו. חלקם בעלי תפקידים בכירים במערכות הביטחון.

שקמה ברסלר מחקה את כל הציוצים שלה מטוויטר לפני ה 10 לאוקטובר
    זה האחרון
    https://twitter.com/ShikmaBressler/s...26011506004353
    ישי הדס רוצה מדינה פלסטינית
    08:40 בבוקר הטבח
    https://www.facebook.com/ishay.hadas...W9dagUfmQaf1hl

גונן שגב רוצה שנתניהו יתאבד ב 08:15 בבוקר הטבח
    https://twitter.com/GONENB1/status/1710523382611988720

השפיות הציונות והצדק עומדים לצידנו.
    בנוסף יש לנו יותר חיילים, יותר אמצעי לחימה, יותר אמצעי הגנה והכי חשוב מוטיבציה להילחם.

את החשבונות והבירורים נדחה לאחר שהעניין הזה ייגמר.
    אין לי מושג לאן זה הולך רק יודע שאנחנו נחושים יותר וחזקים יותר.
    מקווה שהקברניטים יבחרו בפתרון המדיני הבטחוני הנכון: מצור, גירוש התושבים ושריפת העיר עזה עד אפר.
    #דרזדן
    על זה המוסלנאצים ידברו עוד עשרות שנים.
    אנחנו חזקים בהרבה ממה שנדמה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    קידוזו, אסור להשתמש בסיסמאות של 12345.
    עכשיו הפרסים השתלטו לך על החשבון והם כותבים במקומך הודעות הסתה חפיפניקיות מאיזה משרד מודיעין מעופש באיספהאן.
    תיצור קשר עם המנהלים כדי שיחזירו לך את השליטה על החשבון ותשתדל להשתמש בסיסמאות יותר מסובכות.

Senior Member
    בניגוד לאנשי שמאל שקוראים עכשיו להשמיד את עזה אני עקבי ועמדתי לא השתנתה לפני ואחרי המלחמה.
    https://twitter.com/jbytej/status/1715701901713383925
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ממליץ לעשות סדר.

את עזה אולי אנחנו יכולים למחוק באמצעים קובנצינאליים
    אבל את שאר המדינות לא ממש.

מערכה עם חיזבאללה תעלה לנו בחיי אזרחים תשתיות ונזק כבד.

זה קל להתלהם אבל לעניות דעתי ההכרזה צריכה להיות שאם חיזבאללה ממשיך במעשיו ( הן מהגבול הלבנוני והן מהגבול הסורי) אנו נשתמש בטקסטיל ומרככי כביסה.

אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד את התשתיות שקיימות אצלנו ולשם הם יכוונו ויצליחו לפגוע.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    למי שעוד לא הבין לא מדובר בסכסוך אזורי ביננו לבין.....מדובר במלחמת דת וג'יהאד עולמי.

למי שלא הבין 2 - לא הייתי סומך על הממשלה הזאת בקבלת שום החלטה כשהם עושקים/עוסקים תוך כדאי לחימה בוועדת החקירה העתידית.
    (ספוילר כולם אשמים ולא ראויים).

למי שלא הבין 3. כמו שאמרתי תמיד בימים הראשונים למשבר (כל משבר) בקנה מידה כזה, כל אחד לעצמו ולסביבה הקרובה כי אף
    אחד לא יעשה את זה אחרת.

מי שממנה חברים חסרי כישורים ויכולת לתפקידי מפתח במדינה שלא יהיה מופתע שבשעת משבר אין עם מי לדבר.

ושאלה אחרונה, איך שרת המודיעין, אמסלם השר לכלום, ביטן קרעי ושאר השופרות עדיין מקבלים משכורת?

ושאף אחד לא יגיד לי שעכשיו נלחמים, כי אם אין גיבוי ממשלתי תקין ללחימה, זה לשלוח ברווזים למטווח!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    בניגוד לאנשי שמאל שקוראים עכשיו להשמיד את עזה אני עקבי ועמדתי לא השתנתה לפני ואחרי המלחמה.
    https://twitter.com/jbytej/status/1715701901713383925
    גם כל השיבוטים של ביבי מהצד השני של המפה הפוליטית עקביים וזה ברור לחלוטין שגם אתה וגם הם לא נותנים למציאות להפריע לכם ולא מסוגלים לעשות חשבון נפש.
    הם פגעו מאוד בבטחון המדינה וביבי ממש הפקיר את בטחון המדינה (מכיר ביבי? יש לו איזה אחריות על הג׳נוסייד בעוטף עזה? כי בפוסט הקודם שלך נראה שאין לך מושג מי זה או שאתה מתייחס אל הקרימינל הפתולוגי הזה כאילו מדובר בשכינה).

צריך לקחת את כל ה"basket of deplorables״ הזה ולשלוח אותם ״לשתות ממי הים של עזה״.

אני לא מתומכי ביבי

אבל

נרדמנו בשמירה.

מדיניות ההבלגה (למעט כמה הברקות בהן נעשתה חצי עבודה) יהיה בסדר וישראל חזקה היא כבר 20 שנה לפחות.
    הטמטום אצלנו נשפך מהאוזניים ראה ערך גל הירש והנאום שלא היה קשור לכלום.

למרות שאנו באמת זקוקים לארה"ב אבל הסיוע לעזה אמור היה להכנס תמורת חטופים או לפחות מידע דרך הצלב האדום.

אגב החזרת הילדים למסגרת דבר מטומטם מאין כמוהו

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    מה הסיכוי שיקשיבו לו הפעם?

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    למי שרוצה לנסות להבין מה גרם לכשל הנוראי של השבת השחורה מוזמן לקרוא את הכתבה של רונן ברגמן ואיתי אילנאי. רצ"ב קישור לכתבה

https://www.ynet.co.il/news/article/...content=Header

Senior Member
    הפחד באדם שנס על נפשו בסרטי זומבים נובע מההכרה שהם רואים בו אדם. זה כל פשעו והוא לא יוכל לשנות זאת לעולם. את אותו פחד שנובע מזיהוי מרגישים יהודים כבר אלפי שנים. כי האנטישמים רואים בנו בראש ובראשונה יהודים וזה לא משנה אם אתה גיי, לוחם בסיירת, צמחונית, כהניסט, גבר, אישה קשיש או עני. זאת האמת בעולם שבו אנטישמיות ערבית ומערבית משגשגת.

את הפחד הזה השרישו בנו גם פוליטיקאים מחנכים ואנשי ביטחון שסירבו להבין את המסקנה היחידה. אסור לנו לפחד.
    אסור לנו לפחד לטייל בכביש 10 או בדרך אלון. אסור לנו לפחד לטייל בהר דב, להסתובב בדרום תל אביב או באום אל פאחם או טול כרם, יפו, לוד ובאף מקום בארץ ישראל. אסור לנו לפחד - הם אלה שצריכים לפחד מאיתנו.
    הם צריכים לפחד כשיהודי עובר בגלל שהם אלה שסובלים מאנטישמיות.
    הם חיות האדם שתומכים בהרג של תינוקות.
    הם אלה שחולמים כמעט 100 שנה לחסל את הבעיה היהודית.
    אינספור פעמים שהם ניסו להרוג יהודים.
    הם אלה שמשלמים לרוצחי יהודים והופכים אותם לגיבורים.
    הם אלה שעיוותו את האמת ומהללים שקרים בשם האנטישמיות.
    כל עוד הבטחוניסטים לא מבינים את מה שהבינו האנשים שהקימו כאן את המדינה לא נחיה כאן בביטחה.
    יהודי צריך להסתובב כאן בגב זקוף ומבט ישיר- אף פעם לא מושפל.
    הפחד צריך להיות מנת חלקם של האנטישמים.
    איך יוצרים את הפחד?
    לא צריך להכניס חיילים כדי להוכיח גבורה
    פשוט לשרוף את עזה עד אפר
    #דרזדן
    שתפו ותיהנו
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

צה"ל ינצח את המלחמה הזאת זה בטוח כי אין לנו אפשרות אחרת, איך תיראה המלחמה ומה יקרה בה זה כבר אסטרטגיה ממשלתית ופוליטיקה.

הקטע שהמחדל הממשלתי של ממשלה לא מתפקדת כבר שבועיים אחרי הלחימה ושרי ממשלה שמפחדים לצאת החוצה בגלל תגובות העם מהדהד
    והנרטיב ומכונת הרעל כבר מחפשת את מי להאשים, ככה זה עובד.

לכל מי שמעז להציג ביקורת נאמר "זה לא הזמן, קודם ננצח ואח"כ נבדוק" ובינתיים כבר נמצאו האשמים במחדל:

1. הצבא שלא התריע - רק שהם שכחו שיש שרת מודיעין שר ביטחון וקבינט שלא כונס שמונה חודשים לפני המלחמה ותפיסה שהגדר לא חדירה.
    2. ההפגנות וה-"משתמטים" - אבל 157 אחוזי גיוס לא מבלבלים אותם, והעובדה שכל מערך קפלן גוייס בשעות הראשונות לטובת המלחמה זה כלום.
    3. התקשורת - שסכסכה והעזה לעלות על כל המחדלים של הממשלה ולהציג את ערוותה הפוליטית כפי שהיא...בוגדים!

כל תעמולת הרעל נשלחת עכשיו לצבוע את את האשמים ולהשחיר אותם תוך כדאי לחימה אף אחד לא לקח אחריות, זה מה שקורה עכשיו.

ראש שב"כ, ראש מוסד, ראש אמ"ן, אלוף פיקוד דרום, מח"א, רמטכ"ל, נטורי קפלן וחסידי ברסלר. הם האחראים לאירוע הנקודתי כיום. בואו לא נשכח את אנשי אוסלו, ואת אנשי הגירוש מהרצועה ואת כוכבי הבריחה מלבנון. בואו נזכור שד"ר בן ארי, נפסל מלהבחר לכנסת והוא נאשם בכך שחזה בדיוק את מה שקרה. הטמטום של השמאל, ותסלח לי שושני, אתה שבוי בתוך בועה, בתוך קונספציה הרסנית.
    אני עם קידוזו, חייבים למחוק את עזה מהמפה, וליישב אותה מחדש ביהודים. חייבים להחליף דיסקט, עם ישראל חייב לנקום, ונקמה במזרח התיכון היא לא מילה גסה, היא מה שמחזיק אותנו בחיים. אצל הערבים, אנחנו נחשבים "ילדי המוות", כלומר כאלה שאף אחד לא ינקום את שחיטתם, הגיע הזמן לשנות את זה. מקווה שזה מה שיקרה מעתה והלאה.

עם נאצים אתה לא מפתח דיונים, לא מאפשר מסדרונות הומניטריים, אתה חייב להשמיד. ואיך אמר יחזקאלי, בעזה אין חפים מפשע, יש מחפים על פשע. שמעתי שהוקמה יחידה לאיתור אנשי הנוחבה שביצעו את השואה, לדעתי צריך לחסל גם את המשפחות שלהם. מחזיק אצבעות להנהגה המדינית והצבאית, שיהיו מספיק חכמים להבין את המציאות, וליישם בהתאם.

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    ראש שב"כ, ראש מוסד, ראש אמ"ן, אלוף פיקוד דרום, מח"א, רמטכ"ל, נטורי קפלן וחסידי ברסלר. הם האחראים לאירוע הנקודתי כיום. בואו לא נשכח את אנשי אוסלו, ואת אנשי הגירוש מהרצועה ואת כוכבי הבריחה מלבנון. בואו נזכור שד"ר בן ארי, נפסל מלהבחר לכנסת והוא נאשם בכך שחזה בדיוק את מה שקרה. הטמטום של השמאל, ותסלח לי שושני, אתה שבוי בתוך בועה, בתוך קונספציה הרסנית.
    אני עם קידוזו, חייבים למחוק את עזה מהמפה, וליישב אותה מחדש ביהודים. חייבים להחליף דיסקט, עם ישראל חייב לנקום, ונקמה במזרח התיכון היא לא מילה גסה, היא מה שמחזיק אותנו בחיים. אצל הערבים, אנחנו נחשבים "ילדי המוות", כלומר כאלה שאף אחד לא ינקום את שחיטתם, הגיע הזמן לשנות את זה. מקווה שזה מה שיקרה מעתה והלאה.

עם נאצים אתה לא מפתח דיונים, לא מאפשר מסדרונות הומניטריים, אתה חייב להשמיד. ואיך אמר יחזקאלי, בעזה אין חפים מפשע, יש מחפים על פשע. שמעתי שהוקמה יחידה לאיתור אנשי הנוחבה שביצעו את השואה, לדעתי צריך לחסל גם את המשפחות שלהם. מחזיק אצבעות להנהגה המדינית והצבאית, שיהיו מספיק חכמים להבין את המציאות, וליישם בהתאם.
    שוב אתה נלחם בי ולא במי שהביא את האסון העובדה היא שהממשלה הזאת לא מתפקדת, כן למחוק את עזה לא למחוק את עזה אין לי בעיה עם זה אבל כשכל מערכי החרום של המדינה הזאת קרסו אין לי אמון במי שעומד בראש, וכן אני חושב שצריך לכתוש את עזה מהאוויר בלי לסכן אף אחד משלנו במשך הרבה זמן עד שנכנס לפעולה קרקעית, אגב במלחמה כוללת בכל החזיתות שוב כל אחד יהיה לעצמו כי אין שום תוכנית אופרטיבית שנותנת מענה לזה. אבל אפשר להתפלל.

Senior Member
    קורא את מה שקידוזו והסטרייקר כותבים ומתמלא תדהמה ואכזבה. איך יכול להיות שהם ממשיכים לא לראות את המציאות? טוב, אז המצאתם מונח – מוסלנאצים. יופי. מחיאות כפיים. מה פתרתם בזה? אני, אגב, מכנה אותם homo occisor (האדם הרוצח, לא להעליב את החיות בזה שקוראים להם חיות). אבל אתם שניכם הרווחתם בכבוד את התואר homo stultus.

אין לי זמן לכתוב משהו ארוך – אני מתנדב בתחום מומחיותי – אבל במקום הנה סיפור קצר.

כבר שנים שגבריאל מתקרצץ על אלוהים שזה לא בסדר. לא בסדר שלבושי שחורים טוענים, ללא כל הצדקה והסמכה, שהם נציגי האלוהים עלי אדמות ומוציאים לך שם רע. לא ייתכן שהם ושותפיהם הסרוגים משתמשים בספר שלך כדי להתעלל בני אדם שנוצרו בצלמך מכל הסוגים. מזה כחצי שנה גבריאל מתקשר שלוש פעמים ביום לאלוהים שעכשיו, כשנציגי אלוהים מטעם עצמם חברו לנציגי אלוהים מעט שונים (גם מטעם עצמם) שמילתם היא "משילות" ומעשיהם חוטאים - חייבים לעשות משהו.

ב- כ"א התשפ"ד תשרי (6 לאוקטובר 2023) לאלוהים נשבר מהקרצוצים של גבי. OK, אמר לו, תעשה משהו, אבל מכיוון שאני מכיר אותך, לבד לא תהיה חזק מספיק לעשות משהו משמעותי. אז אני מצווה עליך לשתף פעולה עם השטן. שבו על תכנית עבודה עד מחר, ואל תתחילו לפני 6:30 בבוקר.

[QUOTE=א הזקן;198013]קורא את מה שקידוזו והסטרייקר כותבים ומתמלא תדהמה ואכזבה. איך יכול להיות שהם ממשיכים לא לראות את המציאות? טוב, אז המצאתם מונח – מוסלנאצים. יופי. מחיאות כפיים. מה פתרתם בזה? אני, אגב, מכנה אותם homo occisor (האדם הרוצח, לא להעליב את החיות בזה שקוראים להם חיות). אבל אתם שניכם הרווחתם בכבוד את התואר homo stultus.

תיאורטית המלחמה הזאת הצילה אותנו מעצמנו.

אבל בפועל אחרי שזה יסתיים (בהנחה שנשרוד את זה כי אני לא יכול לקרוא לזה נצחון) אנו נתחיל "לערוף" את הראשים אחד של השני.

יש פה מלחמה אידיאולוגית על אופיה של המדינה.

זה כבר לא ביבי או מר"צ או שטחים כבושים או לא אלא מאבק אם זו תהיה מדינה יהודית כשרה או מדינה יהודית פלורליסטית.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI