קורא את מה שקידוזו והסטרייקר כותבים ומתמלא תדהמה ואכזבה. איך יכול להיות שהם ממשיכים לא לראות את המציאות? טוב, אז המצאתם מונח – מוסלנאצים. יופי. מחיאות כפיים. מה פתרתם בזה? אני, אגב, מכנה אותם homo occisor (האדם הרוצח, לא להעליב את החיות בזה שקוראים להם חיות). אבל אתם שניכם הרווחתם בכבוד את התואר homo stultus.
אין לי זמן לכתוב משהו ארוך – אני מתנדב בתחום מומחיותי – אבל במקום הנה סיפור קצר.
כבר שנים שגבריאל מתקרצץ על אלוהים שזה לא בסדר. לא בסדר שלבושי שחורים טוענים, ללא כל הצדקה והסמכה, שהם נציגי האלוהים עלי אדמות ומוציאים לך שם רע. לא ייתכן שהם ושותפיהם הסרוגים משתמשים בספר שלך כדי להתעלל בני אדם שנוצרו בצלמך מכל הסוגים. מזה כחצי שנה גבריאל מתקשר שלוש פעמים ביום לאלוהים שעכשיו, כשנציגי אלוהים מטעם עצמם חברו לנציגי אלוהים מעט שונים (גם מטעם עצמם) שמילתם היא "משילות" ומעשיהם חוטאים - חייבים לעשות משהו.
ב- כ"א התשפ"ד תשרי (6 לאוקטובר 2023) לאלוהים נשבר מהקרצוצים של גבי. OK, אמר לו, תעשה משהו, אבל מכיוון שאני מכיר אותך, לבד לא תהיה חזק מספיק לעשות משהו משמעותי. אז אני מצווה עליך לשתף פעולה עם השטן. שבו על תכנית עבודה עד מחר, ואל תתחילו לפני 6:30 בבוקר.

ציטוט ההודעה בתגובה