תוצאות 1 עד 15 מ 81

אשכול: מול מה אנחנו בעצם עומדים אחרי ה 7 לאוקטובר?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    נו הגענו לפתרון אבל רק כזה שיהיה מקובל לפרשנות שלך למושג יהודית ודמוקרטית. חוק הלאום לא דמוקרטי. שופט נאור פסל דיון עם דגל כי זה דמוקרטי. אובמה ירום הודו, מלך מלכי זוכי פרסי נובל לשלום לדורותיהם תמך באחים המוסלמים כי זה מה שהעם המצרי רוצה. אני בספק אם מישהו במחנה שלכם בכלל מבין מהי המשמעות או הערכים שיצרו את המושג דמוקרטיה. אז להשכלה כללית- האחים המוסלמים מייצגים ערכים אנטי דמוקרטים. כן, דמוקרטיה יכולה להשמיד את עצמה בגלל האסלאם והשמאל הנוכחי המטומטם מתפיסות פרוגרסיביות. מנגד, אין שום דבר ביהדות המיינסטרימית או בכנסת שעומד בסתירה לערכים דמוקרטיים.
    עשיתי את כל הסיבוב הזה רק כדי לשאול האם זכות הפלסטינאצים להצביע בבחירות גוברות על הזכות של היהודי להתקיים או במילים אחרות- דמוקרטיה יותר חשובה מהחיים עצמם?
    אני מוכן לענות על שאלות אחרי תתחיל להתייחס לשאלות שהופנו אליך.
    כאילו שזה מעניין מישהו, אנחנו יכולים להיות הכי צודקים בעולם הכי מוסריים, והכי הכי ועדיין להפסיד, כי העולם נגדנו.
    לא משנה מה תעשה יש יותר מוסלמים ומעט יהודים, השאלה עכשיו איך נערכים בצורה המיטבית ועם ממשלה שיכולה
    לתת תשובה אמתית לכל הצרכים האמתיים של המדינה ברגיעה ובמיוחד בשלום.

המטרה בפינוי האוכלוסייה הערבית לשתי מדינות, היא באמת למנוע מהם השתלטות דמוקרטית על המדינה כפי שכבר
    קורה באירופה. או השתלטות פיזית ע"י הכרזתם כמדינות אויב עד שיוחלט אחרת.

הפרד ומשול. עזה קטנטנה ומוחלשת איו"ש כמדינת אויב עם גבול מסודר, כי איום הטילים כבר לא אקטואלי בגלל גודל המדינה
    כי אם תימן מצליכה לשלוח אלינו טילים אז....

אם נבזבז משאבים חשובים במקומות שלא צריך, הפער יתגלה במוקדם או במאוחר במקומות שצריך.

אם נכלכל אוכלוסיות שלמות שלא משתתפות אתנו במשימה (וזה בפרש משימה לא קלה) אנחנו נקרוס.

אם לא יהיה מאמץ מאוחד של כולם, אל מול שאר העולם, אז בעוד דור או שתיים הטרגדיה של השבת השחורה
    תחזור על עצמה פי כמה, כפי שהשואה כבר לא מסתמנת כשבר הגדול ביותר של העם היהודי.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    המטרה בפינוי האוכלוסייה הערבית לשתי מדינות, היא באמת למנוע מהם השתלטות דמוקרטית על המדינה כפי שכבר
    קורה באירופה. או השתלטות פיזית ע"י הכרזתם כמדינות אויב עד שיוחלט אחרת.
    השקר של השמאל לגבי פתרון שתי מדינות לשני עמים נורא פשוט להבנה. זה עניין של עובדות. לערבים שמזדהים כפלסטינים יש כבר עכשיו 4 מדינות:
    מדינה ביהודה ושומרון
    מדינה בעזה
    אזרחות בישראל
    אזרחות ורוב בירדן
    ליהודים יש מדינה אחת עם ערבים.
    אז מה נשאר מהסלוגן השקרי?
    1. ארבע מדינות לשני עמים.
    2. אף אחד לא יעשה טרנספר לערביי ישראל והם בטח שלא יעברו מרצון לאף מדינה ערבית. יעני, אין התכנות וחלאס עם השקר הזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ...
    אם נכלכל אוכלוסיות שלמות שלא משתתפות אתנו במשימה (וזה בפרש משימה לא קלה) אנחנו נקרוס.
    ...
    אם לא יהיה מאמץ מאוחד של כולם, אל מול שאר העולם, אז בעוד דור או שתיים הטרגדיה של השבת השחורה
    תחזור על עצמה פי כמה, כפי שהשואה כבר לא מסתמנת כשבר הגדול ביותר של העם היהודי.
    אני לא מבין, אתה רוצה להשוות בין חלקן היחסי של אוכלוסיות לאחוז הנופלים והמשרתים? הדתיים ציונים ואני מעדיף אותם מהפרוגרסיבים שהשתלטו על התקשורת מערכת המשפט והצבא. כשראש אמ"ן מדבר על איום האקלים וחיילים ב 8200 מקצים משאבים למגדריזם ומשחקים בכדאיות של פאנלים סולאריים ומנגד סוגרים מחלקה שאספה מודיעין גלוי אני מעדיף את המיושן הגברי והלואו טק. שופטים שמקבלים בחילה מדגל ישראל וחברי כנסת שתומכים בטרור הם שורש הבעיה שלי ושלך. החרדים כפי שאמרתי תמיד לא יישארו בסטאטוס קוו הנוכחי מאלף ואחת סיבות. ממה שאני רואה, הטבח גרם לשינוי תודעתי ורבים התגייסו ותורמים למאמץ גם בלי סטיקרים של חרדים לנשק. החרדים הם אחים. האוייב שלך מדבר ערבית ונושם אנטישמיות.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    השקר של השמאל לגבי פתרון שתי מדינות לשני עמים נורא פשוט להבנה. זה עניין של עובדות. לערבים שמזדהים כפלסטינים יש כבר עכשיו 4 מדינות:
    מדינה ביהודה ושומרון - לא שמעתי הצעה מה עושים איתם גם ככה הם סגורים בתוך מובלעת בעוד חמישים שנה הם ייגמרו את עתודות ויהיה פצצה.
    מדינה בעזה - שוב אותו הדבר אבל אם לשניהן תהיה ברך יציאה לירדן או מצרים תהיה הגירה מחוסר בררה.
    אזרחות בישראל - רק למי שכבר יש תעודת זהות עם הגבלה שלא ניתן לאזרח כאלה שלא גם לא בחתונה בתמורה למדינה.
    אזרחות ורוב בירדן - רק שאין להם דרך להגר לשם וירדן לא רוצה אותם.
    ליהודים יש מדינה אחת עם ערבים.
    אז מה נשאר מהסלוגן השקרי?
    1. ארבע מדינות לשני עמים. ירדן ומצרים הם מדינות, אז מה אכפת לי איך קוראים לעזה או ערביי הגדה ממילא אתה לא נכנס לשם.
    2. אף אחד לא יעשה טרנספר לערביי ישראל והם בטח שלא יעברו מרצון לאף מדינה ערבית. יעני, אין התכנות וחלאס עם השקר הזה.
    בדיוק אז מה הפתרון שאתה מציע לגייר אותם?

אני לא מבין, אתה רוצה להשוות בין חלקן היחסי של אוכלוסיות לאחוז הנופלים והמשרתים? הדתיים ציונים ואני מעדיף אותם מהפרוגרסיבים שהשתלטו על התקשורת מערכת המשפט והצבא. כשראש אמ"ן מדבר על איום האקלים וחיילים ב 8200 מקצים משאבים למגדריזם ומשחקים בכדאיות של פאנלים סולאריים ומנגד סוגרים מחלקה שאספה מודיעין גלוי אני מעדיף את המיושן הגברי והלואו טק. שופטים שמקבלים בחילה מדגל ישראל וחברי כנסת שתומכים בטרור הם שורש הבעיה שלי ושלך. החרדים כפי שאמרתי תמיד לא יישארו בסטאטוס קוו הנוכחי מאלף ואחת סיבות. ממה שאני רואה, הטבח גרם לשינוי תודעתי ורבים התגייסו ותורמים למאמץ גם בלי סטיקרים של חרדים לנשק. החרדים הם אחים. האוייב שלך מדבר ערבית ונושם אנטישמיות.
    שוב ברגע שאתה מגדיר פתרון כשמאל אתה נהייה עיוור ומסרב להקשיב את השופט צריך לבעוט מכל המדרגות, את רגשות הקיפוח להעלים
    ולא להסתכל על מה שהיה אלה לחפש פתרון בהווה למען העתיד.

המוסלמים לעולם לא יהיו חלק מהמדינה היהודית ולא יתערו בתוכנו כי זה פשוט לא אפשרי, ומעניין מה תגיד אם הנכדה שלך תביא הביתה
    מוחמד או ג'יהד נחמד לחתונה כי הם בתוכנו.

תכלס אין לך פתרון לא לעזה ולא לתושבי הגדה אלה רק לשלוט על ערביי מחמד שאיפשהו בדמיון ישארו כנועים וצייתנים....לא יהיה!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!