ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
השקר של השמאל לגבי פתרון שתי מדינות לשני עמים נורא פשוט להבנה. זה עניין של עובדות. לערבים שמזדהים כפלסטינים יש כבר עכשיו 4 מדינות:
מדינה ביהודה ושומרון - לא שמעתי הצעה מה עושים איתם גם ככה הם סגורים בתוך מובלעת בעוד חמישים שנה הם ייגמרו את עתודות ויהיה פצצה.
מדינה בעזה - שוב אותו הדבר אבל אם לשניהן תהיה ברך יציאה לירדן או מצרים תהיה הגירה מחוסר בררה.
אזרחות בישראל - רק למי שכבר יש תעודת זהות עם הגבלה שלא ניתן לאזרח כאלה שלא גם לא בחתונה בתמורה למדינה.
אזרחות ורוב בירדן - רק שאין להם דרך להגר לשם וירדן לא רוצה אותם.
ליהודים יש מדינה אחת עם ערבים.
אז מה נשאר מהסלוגן השקרי?
1. ארבע מדינות לשני עמים. ירדן ומצרים הם מדינות, אז מה אכפת לי איך קוראים לעזה או ערביי הגדה ממילא אתה לא נכנס לשם.
2. אף אחד לא יעשה טרנספר לערביי ישראל והם בטח שלא יעברו מרצון לאף מדינה ערבית. יעני, אין התכנות וחלאס עם השקר הזה.
בדיוק אז מה הפתרון שאתה מציע לגייר אותם?

אני לא מבין, אתה רוצה להשוות בין חלקן היחסי של אוכלוסיות לאחוז הנופלים והמשרתים? הדתיים ציונים ואני מעדיף אותם מהפרוגרסיבים שהשתלטו על התקשורת מערכת המשפט והצבא. כשראש אמ"ן מדבר על איום האקלים וחיילים ב 8200 מקצים משאבים למגדריזם ומשחקים בכדאיות של פאנלים סולאריים ומנגד סוגרים מחלקה שאספה מודיעין גלוי אני מעדיף את המיושן הגברי והלואו טק. שופטים שמקבלים בחילה מדגל ישראל וחברי כנסת שתומכים בטרור הם שורש הבעיה שלי ושלך. החרדים כפי שאמרתי תמיד לא יישארו בסטאטוס קוו הנוכחי מאלף ואחת סיבות. ממה שאני רואה, הטבח גרם לשינוי תודעתי ורבים התגייסו ותורמים למאמץ גם בלי סטיקרים של חרדים לנשק. החרדים הם אחים. האוייב שלך מדבר ערבית ונושם אנטישמיות.
שוב ברגע שאתה מגדיר פתרון כשמאל אתה נהייה עיוור ומסרב להקשיב את השופט צריך לבעוט מכל המדרגות, את רגשות הקיפוח להעלים
ולא להסתכל על מה שהיה אלה לחפש פתרון בהווה למען העתיד.

המוסלמים לעולם לא יהיו חלק מהמדינה היהודית ולא יתערו בתוכנו כי זה פשוט לא אפשרי, ומעניין מה תגיד אם הנכדה שלך תביא הביתה
מוחמד או ג'יהד נחמד לחתונה כי הם בתוכנו.

תכלס אין לך פתרון לא לעזה ולא לתושבי הגדה אלה רק לשלוט על ערביי מחמד שאיפשהו בדמיון ישארו כנועים וצייתנים....לא יהיה!