יכול להיות שלא הבנתי את תמהיל השימוש שלך?
אני בעל רישיון A1. ללא ניסיון. מחפש אופנוע לשימוש יומיומי קל של כ-15 ק"מ ביום - להגעה מהבית לרכבת, סידורים בעיר, לחדר הכושר וכו'.
השימוש העיקרי יהיה בעיקר בסופי השבוע - בערך 45 ק"מ.
אופנועי דו"ש, כשמם כן הם - נותנים עבודה בכביש, ונותנים עבודה בשטח.
נסיעה של 15 ק"מ ביום (מניח שמדובר בנסיעה בעיר, או נסיעה פרברית בכבישים שאינם מהירים - כמו למשל, רחובות-יבנה) היא לגמרי בטווח השימוש של דו"שים ולא מצדיקה רכישה של אופנוע מוטה כביש על חשבון יכולות השטח.
ההונדה CB500X הוא לא אופנוע שתוכל להינות איתו בשטח. ברגע שתנסה לזוז משבילים לבנים שעבירים לפרייבט ממוצע, האופנוע יקשה עליך מאוד.
היתרונות שלו הם בתחומי התיור בכביש - יכולת לבצע רכיבות ארוכות (של כמה שעות), גם בזוג, בנוחות סבירה. לפי ההודעה הראשונה שלך אין לך כוונה לבצע רכיבות כאלה.
לכן, הייתי מחלק את זה לשניים (בהנחה ואנחנו מדברים רק על אופנועים חדשים, והמשומשים מחוץ לתחום):
- אם נסיעות בכבישים מהירים (כמו כביש 1, 443, 521 וכו') הן חלק מהתפריט - לך על הק.ט.מ 390 אדוונצ'ר. זה הרבה אופנוע בסכום סביר, ויכולת השטח שלו סבירה גם מעבר לשבילים לבנים. רק תשקיע במיגון האופנוע.
- אם אין לך כוונה לרכב בכבישים מהירים, תשקול את ההימליאן. הוא אופנוע מגניב, שיאפשר לך לעשות טיולי שטח ארוכים בכיף, ויסתדר מעולה בנסיעות עירוניות-פרבריות.

אופציה נוספת: אם אתה מעדיף את יכולת הכביש של ה-390 למרות שאין לך צורך או רצון בטיולי כביש ארוכים, ואתה לא מתכוון לרכב בכביש המהיר על בסיס קבוע - אתה יכול לשקול את האח הקטן שלו, האדוונצ'ר 250. משום מה אני לא רואה את הדגם באתר של ק.ט.מ, אבל אתה יכול לבדוק ישירות מולם האם הדגם עדיין מיובא.