שלום חברים,
אשתי סוף סוף מוציאה רישיון.
מחפשים לה מורה נהיגה בחולון (במרכז הרישוי).
השאיפה היא A1 ידני (אופנוע, חשוב שיהיה נמוך היא 1.60) אבל אם היא פחות תתחבר אז A1 אוטו' (קריטי שלמורה יהיה קטנוע כחלופה).
במידה ואסור לתת פה המלצות, אז אשמח להתייעץ לגבי הצעות מחיר לשיעור שקיבלתי:
עבור 40 דק' שיעור - 170 שקל
האם אלה המחירים היום? סטנדרטי? אני קצת בהלם
ואם מותר לתת המלצות, מאוד נשמח על מורים
יאללה חברים, עשו אותי מאושר, אחרי לא מעט שנים אולי נחזור לדו"ג.
תודה רבה על העזרה וימים שקטים לכולנו.
בחר אחד קרוב לבית, הכל אותו חרא, לא מלמדים כלום חוץ מלא להפיל את האופנוע בקו ישר (ת׳כלס גם זה לא).
אם יש מודיעין, אז את ההכי מקומבן שלא תצטרכו לעשות טסט פעמיים.
לגביי האופנוע, הם כולם נמוכים וקלים - כנראה תקבל CF-MOTO, או Ninja אם זה בי״ס עשיר.
אגב עדיף להוציא רישיון על ידני; לא כזה מסובך לשליטה אחרי כמה שעות ומציע הרבה יותר מבחר בטווח הרחוק (+ניסיון אם תרצו לשדרג ל-A בעתיד הרחוק).
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
אהיה יותר ממאושר אם היא תעשה A1 ידני, אם היא באמת תתחבר לנושא ותרצה ביום מהימים להגדיל גם לA זה יהיה בכלל בלתי נתפס.
בנוגע למורה נהיגה, בקיצור יאללה ללכת לעשות כמה שיעלה כדאי עכשיו ולא אח"כ וגם ככה לא מלמדים כלום (נעשה לה אח"כ קורס רכיבה).
תודה חבר'ה, אם למישהו יש מה להוסיף מבורך.
ניר נירו גבריאל, אם עדיין מלמד בחולון.
בחוויה שלי שונה ממה שתואר פה.
אנסה. כל מה שכותבים פה על מורים, כולל פה בשרשור כגון:
"לא מלמדים כלום" לא היה בחוויה שלי.
מלמד, גם דגשים לגבי התנועה שחשובים לטסט וגם נותן טיפים, קולט את שפת הגוף של התלמיד ומתקן. גם מרגישים שאוהב את התחום.
*למדתי לפני כמה שנים.
האם הקנה לך תנוחת רכיבה נכונה (כריות הרגליים ולא העקבים על הרגליות, ברכיים נעולות על מיכל הדלק, מרפקים מעט פתוחים, ידיים מגיעות בקו ישר לכידון)?
האם לימד שימוש בבלם הקדמי? אם כן - האם הסתפק ב"תבלום על שני הברקסים" או שהסביר על העמסת הקדמי בבלימה?
האם נגע/הסביר/הדגים מהו היגוי הפוך?
אם התשובה היא "כן" - אז מצאת מורה חד-קרן...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual