רק יפני
היי לכולם,
אני מתלבט בין כמה אופנועים כאופנועים הבאים וכרגיל יותר מאשמח לחוות דעת
ההתלבטויות הם בין:
Cbr650r
Tuono 660
אני אישית מאוד התחברתי למה שיש לאפריליה להציע ואני רואה מלא reviews חיוביים ביוטיוב, אבל מפחיד אותי השוק יד 2 שלו... בעקרון המחיר מהחנות של הטואונו באיזור ה78 אלף, וכבר יש אופנועים ב54 משנת 2022, ירידת ערך מטורפת.
אשמח גם אם למישהו יש הסבר למה אפריליה מאבדת מחירים ככה
תודה לעונים
ורק במחסני חשמל.
פונקציה של ביקוש, או שיש איזו תקלה סטייל ״בחירה הנדסית״ שנפוצה בדגם שמגלים בדיאבד.
באופן כללי נראה שאיטלקים אקזוטיים נהנים מירידת ערך פסיכית בארץ (וספה, דוקטי, גוצי, אותו סיפור), אז אתה קונה יד ראשונה או מאהבה, או להרבה זמן, או סתם כי אתה טחון.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
אז תקנה כזה משומש בן שנה-שנתיים, ותהנה מהחיסכון...אבל מפחיד אותי השוק יד 2 שלו... בעקרון המחיר מהחנות של הטואונו באיזור ה78 אלף, וכבר יש אופנועים ב54 משנת 2022, ירידת ערך מטורפת.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הטואנו 660 יפיוף אבל יש לו מנוע משעמם. על ה-CBR650 לא רכבתי אבל הוא מגיע עם 4 בשורה שצפוי להיות מעניין יותר.
תעשה נסיעת מבחן על שניהם ותראה מי מהם מהנה יותר.
בואו ננתח את התגובה הזאת מכותב שהוא חבר ולכן אין פה ביקורת אישית אלה דווקא על תפיסת מציאות בגלל התנהגות עדר.
גילוי נאות אני רוכב וותיק רישיון רכיבה משנת 1982 (גיל 16) ורכיבה על מגוון גרוטאות מרשים עד היום (גיל 58) רצוף.
"מנוע משעמם" "אופנוע משעמם" שמעתי את המושגים האלה המון פעמים, מנוע 4-בשורה משעמם? פעם מזמן רוב בוחני הרכיבה
המיתולוגים היללו ושיבחו את המנועים האלה במיוחד של היפנים, אלה היו פסגת האופנועים שכל רוכב דו"ג היה חולם עליהם, ואז
היה קונצנזוס שזה המנוע הכי בן יונה שיש...העדר רעה במגרש הזה... אח"כ קמו חובבי האקזוטיקה וקבעו נחרצות שדווקא אלוהים
חי ונושים במנועי ה-4V וה- 16 שסתומים או מנועי ה-V או אולי אלוהים דובר איטלקית שוטפת... רגע אולי זה היה גרמנית, אוסטרית.
בקיצור חרא על כולם במיוחד אלה שרוכבים בעדר, רכבתי על ווספה ספרינט 1969 ונהניתי מכל רגע, הייתה לי ג'אווה 82 ואז הייתי
משול למצורע בין "מביני העניין" והאופנוענים ועדיין חרשתי את כל הארץ, היה לי בוקסר אספנות שנתקעתי איתו שם ופה ועדיין אהבתי
כל רגע, חרשתי אספלט עם הוי מקס, והורסיסים, עם קטנועים ואופניים עם מנוע עזר, אנגליים מטפטפים, ואפילו היה לי לכמה ימים
הארלי עצלן לכל אחד היה הקסם שלו, מה שקובע את רמת השעמום זה הרוכב ולא הכלי ומה שרץ אצלו בראש.
בכלים המודרניים בכולם מה שמגביל את היכולת הוא הרוכב ולא הפלטפורמה, אחיזת כביש אלה לא הצמיגים, אלה החמור שמסובב אותם.
משעמם לכם לכו לפתור סודוקו, הבימר שלי מודל 2000 מנוע 650 וצמיגים לשטח נותן פייט מעולה לכל הרוכבים הספורטיביים בכביש טכני
ובסביבות ירושלים, הוא לא הכי מהיר בישורת הוא לא הכי יציב בסיבובים אבל הוא מלא פאן ולא משעמם בכלל.
כולם נהיו לפתע רוכבי GP, עשו קורס רכיבה מתקדמת ומרגישים שיכולים לתת בראש, האופנוע הזה קטן עליהם את זה מיציתי ואני חייב
165 כ"ס או שלא אגיע לעבודה... פחחחחח.
יאללה משעמם, יאלללה מיציתי, מי שמספר לכם סיפורים כאלה, לא מבין דבר וחצי דבר.
אופנוע צריך להתאים לבעלים בתקופת הזמן הנוכחית, הוא צריך להתאים לו בכל כך הרבה מישורים שמה שחושב רוכב אחד, מתאים רק
לעצמו ולא לייתר הרוכבים, משעמם לך סבבה לגמרי אבל דווקא האופנוע המשעמם הזה תפור בדיוק למישהו אחר.
זהו פרקתי ביחד ננצח או לפחות לא נפסיד.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
רגע, הבימר חזר לחיים?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021