בעיקרון, אתה יכול לעבוד עם 2 מהסוג הזה (או דומה). אחד בכניסה לבית (אחרי השעון) והשני לפני כניסת המים הקרים לברז המטבח (או למטבח בכלל). בראשון אתה שם מסנן חלקיקים, כמו זה שהבאת את הלינק שלו או עדין יותר (כמו, לדוגמה, זה). בשני אתה שם סנן פחם פעיל (כמו, זה למשל).
כמובן שהלינקים שהבאתי הם לא איפה את צריך לקנות אלא דוגמאות למה שאני מתכוון. יש שוק גדול בטווח מחירים לא קטן וצריך פשוט לחפש.
אלטרנטיבית, במקום הפילטר הראשון (אחרי השעון) שצורך החלפת קרב כשהוא נסתם (כל כמה זמן תלוי במים שמספקת העירייה) אתה יכול להתקין משהו כזה. זה מאפשר לך לנקות את הפילטר בשטיפה הפוכה (ע"י פתיחת הברז למטה) בלי צורך להחליף קרב מסנן כל פעם עם אי הנוחות הכרוכה בזה (לסגור את המים בשעון, להיאבק עם ההברגה של ה"כוס", לשחרר אוויר וכו').
את פילטר הפחם, אם הוא מותקן בכניסה למטבח, צריך להחליף פעם ב-6-12 חודשים.
למערכת שאתה קנית יש את שני הפילטרים הללו (בצורה מקומית) + מחליף יונים (קצת כמו בריטה). ממליץ לך לבדוק חומציות לפני שאתה משתמש בהם עם קומקום שיש לו גוף חימום גלוי. זה ייתן לך מי שתייה באיכות טובה (בלי לשנות כלום לגבי שאר הבית) אבל נדמה לי שהתחזוקה שלו יחסית יקרה והוא מקומי בלבד, כלומר, לא נותן לך הגנה על הצנרת בבית.


ציטוט ההודעה בתגובה