הווג 525DSX מגיע אלינו מסין, והוא אדוונצ'ר מרשים למתחילים שגם נראה טוב מאוד, גם מצויד במכלולים טובים וגם מאובזר היטב; מבחן דרכים; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...1%d7%99%d7%9f/
הווג 525DSX מגיע אלינו מסין, והוא אדוונצ'ר מרשים למתחילים שגם נראה טוב מאוד, גם מצויד במכלולים טובים וגם מאובזר היטב; מבחן דרכים; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...1%d7%99%d7%9f/
אין לי דרך להעריך האם הסינים סגרו את הפער באיכות (איכות אצלי מתפרשת בעיקר כאמינות),
אבל מתן הדוגמא של שימוש במנועים שלהם בקטנועי bmw, הוא אומדן לא טוב. הקטנוע הכי לא אמין שתיחזקתי היה bmw c600. כמות התקלות במנוע ובמערכת החשמל היתה הזויה. הקטנוע היה חדש מהחברה, טופל אך ורק במוסך היבואן הראשי בתל אביב.
הוא בילה יותר זמן שם מאשר בנסיעה.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 08-03-2024 בשעה 09:30.
אני חושב שכל סדרת ה-900 מגיעה עם מנועים שלהם
לונסין (בעלת ווג) מייצרת את כל הטווינים המקבילים של במוו, המנועים מגיעים שלמים למפעל בברלין ומורכבים על השילדות בלי שום בדיקה כי זה נעשה בסין שלא כמו הבוקסרים שלפני שמשתדכים לשילדה עולים על עמדת בדיקה ומקבלים מיני הרצה גם בסל"ד גבוה, אבל זה לא משנה אמינות במוו זה מיתוס, מסין או מגרמניה.
הכל סבבה חוץ מהפיל שבחדר ואולי פספסתי את המשקל.
ולמה 19 קידמי? או ששמים 21 לשטח או שמקטינים לטובת זריזות וטורינג..
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
ברור לי שאני ארגיז מישהו
אבל מהניסיון שלי אם רוצים אמינות הסיכוי טוב יותר שנמצא אותה אצל היפנים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אכן, ולמדתי את זה על בשרי ולא רק בגלל אופנוע אחד אבל לטובת האירופאים אני יגיד שהם יודעים לעשות אופנוע מרגש.
אם לא הייתי צריך אופנוע שיקח אותי לצרפת וחזרה בטיולים של 3000-4000 קילומטר הייתי היום על דיאבל או מוי אוגוסטה טוריסמו.
למרות הנ"ל עם קצת שיבצורים הבאתי את הטרייסר למצב שהוא נותן פייט לאירופים
הטרייסר אחד האופנועים הכי ורסטיליים שהיו לי
הכל הוא עושה מצויין ובלי להרגיש שאני רוכב על פשרה.
כשהבונוס הגדול זו האמינות פנומנלית ( למעט נושא תושבת המאותתים אבל למדתי להיזהר לא לגעת בהם אז הם פחות נושרים).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI