בהחלט קשה לעיכול.
ב מ וו 1300.jpg
על מה לעזאזל חשבתם, פאן אמריקה של הארלי?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הראו למעצבים הסיניים מי בוס.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
האייטם המלא:
בב.מ.וו מציגים את ה- R 1300 GS ADV - גרסת האדוונצ'ר היוקרתית (יותר) לדור החדש למשפחת ה-GS רבת-המכר, עם עיצוב שונה, יותר אלקטרוניקה ואביזרים, ואופציה לגיר וקלאץ' אוטומטיים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%...e%d7%98%d7%99/
למה חלק מהנשים מנפחות שפתיים, שדיים, ישבן, מרכיבות עדשות צבעוניות ונראות כמו בובת מין גרוטסקית?
כי רוב הגברים אוהבים את זה, מסתכלים על זה או מדברים על זה.
אני לא מדבר על העיצוב הבוטה אלא על ערימת האלקטרוניקה שדחפו כאן.
אני בטוח שהמתלים המנוע והשלדה מצויינים ומודה שמתלים מתכווננים מחממי ידיים ישבן וקרוז קונטרול יכולים לעשות שמח במצבים עצובים.
אבל זה לא העיקר באופנוע
אופנוע חזק צריך ABS TC וזהו.
כל נושא האקטרוניקה והתצוגה לא מעניין, לא העיקר ולא סיבה שמישהו שאוהב לרכוב יקנה אופנוע.
זה סתם מייקר, מתקלקל, מכביד ומסרבל.
אבל מסתבר שאופנוענים אוהבים את זה כי אני בטוח שמחלקת השיווק של הגרמנים עשו שיעורי בית.
מה לגבי התרעת זווית חריגה למיקום רגלית צד?
ביטול הנעה אם הארגז כבד ב 300 גרם מהמקסימום המומלץ?
ולמה בכלל לתת לרוכב לבלום לבד אם המערכת יודעת להבחין בסכנה ואיך בדיוק צריך להתנהג?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אופנוע די מכוער.
אותי הכי מעצבנים לוחות השעונים בכלים החדשים - הכל הופך למסך טאבלט.
בעיני זה לא נוח ולא יפה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Screenshot_20240706_085733_Chrome.jpg
אחים שהופרדו בילדותם
https://www.facebook.com/reel/1546440706289223
כשמלבישים את היצור הזה בציוד מקורי של החברה שבטח יעלה כמו אופנוע נוסף המראה שלו מתחיל להראות קצת יותר
הגיוני, בתכלס כל הזיזים התפסים והדברים המשונים כשהוא ערום יש להם משמעות לעיגון ציוד.
נו מה חשבת?.. סתם עשו את כל התפסים האלו לכלום? (כמו הווסטים בצבא - אתה חושב שכל התפסים והתנינים שנתלים מכל פינה סתם שם, עד שיש לך כל מיני ציינים/אמר"לים/משקפת/מדונה/624/עכבר/רחפן/מחק את המיותר..)
קיצר, אם זה היה במת סיני, זה אכן היה סתם לשופוני.. פה זה הכל הכנות למזגן כדי להוציא עוד כסף מהכיס שלך![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אז אחרי הבאזזזז הגדול וכל התגובות מהבטן ברשת, ואחרי צפייה בעשרות סרטונים של חובבנים ומקצוענים כאחד ואחרי שאבק הסערה חלף
ניסיתי לחשוב בצלילות על ה- GS1300A.
בשביל להבין את המהות של האופנוע הזה, כפי שאני תופס אותה מנקודת המבט שלי, זה לא אופנוע לכל אחד (עזבו לרגע את המחיר). נניח ובעולם
מושלם יכולת להרשות אותו לעצמך (נשים וגברים כאחד), הוא פשוט לא מתאים ל-90% מכלל הרוכבים, אחיו ה-GS הרגיל כבר פוגע רחב יותר ומפזר
את קהל הלקוחות הפוטנציאלים אבל האדוונצ'ר החדש נבנה כאופנוע לתכלית אחת. אופנוע חוצה ארצות. וביננו מי כבר יחצה איתו ארצות באמת?
האופנוע הזה ללא הזיווד המלא הוא קולב וככה צריך להתייחס אליו, עליו יותקנו במחירים משוגעים כל האביזרים שצריך לחצות איתם את כדור הארץ,
והאופנוע הזה מסוגל לשאת אותם ללא בעיה. הרוכב חייב להיות מיומן ברכיבת אנדור ושטח קשה, גדול וחזק (אל תקנו את כל החשמל וגמדי העזר)
כי לקחת ציוד נתלה על האופנוע בעוד 100 ק"ג ברוטו ומורכבת שהיא לא דוגמנית אנורקסית זה להתנייע עם קרוב לחצי טון על שתי גלגלים.
לרכוב ללא הציוד הזה זה כמו להשאיר מקרר ריק פתוח, אתה יודע מה הפוטנציאל אבל נישאר רעב. ועזבו כבר מכוער מתלכלך וכד' ומה שאומר בעצם
שזה כמו ג'יפ שנוסע בסופי שבוע לקפה השכונתי ולא יורד לשטח, סוג של בזבוז.
לדעתי נדבקו שם בב.מ.וו אופנועים בקנאה במחלקת הרכב שלהם שמוכרת רכבי פאר/על במחירים אסטרונומיים ליחידי סגולה ומישהו אמר לעצמו גם אנחנו
יכולים. בואו ניצור אופנוע אולטימטיבי לשטח חוצה יבשות (אפריקה-אוסטרליה-דרום אמריקה) ונמכור בהרבה כסף חלום להמונים שירכבו איתו לעבודה
באיירפורט סיטי או באחד ממגדלי ההי טק במרכז הארץ. וונה-בי.
יופי הוא בעיניי המתבונן, גם אימא גורילה חושבת שהבן שלה הכי יפה, אבל זו כבר פסיכולוגיה, שמעתי כבר אנשים שאחרי כמה ימים אמרו שהעיצוב נראה
להם פתאום בסדר, העין התרגלה וזה מתחיל להיות...אופנוע. אז אם נגענו בפסיכולוגיה נניח לרגע שהיצרן היה ספק סיני עלום שם ולא אלוהיי המוטוריקה
הבאוורי מישהו היה מעיף מבט שני לכיוונו?
עכשיו מגיע השוס הכי גדול, המכורים יעלו על הגל ומשקלם הסגולי יעצים אותו, יוכיחו לך באותות ובמופתים שזה בדיוק מה שאתה צריך וחייך אינם חיים
בלעדיו, כי ברגע שהוא יהיה אצלך בחנייה אתה (וואסגו דה גמא) תהפוך למגלה ארצות מסוקס עם יבלות בציפורניים וגבר העולם.
BMW GS1300A - כי אף אחד לא באמת שלם בלעדיו.
תסתכל יותר טוב, וכמה פעמים ויותר על כל ההיבטים שלו בתמונות וסכמות הצביעה (הטרופי כבר דיי סוג של "יפה"..לדעתי), לאט לאט יעשה לך בבלוטות האופנוענות משהו.
וכמו קודמיו, שהיו ועדיין בהמות כבדות גדולות וגבוהות (ה ADV תמיד היה כברירת מחדל יותר גבוה - מתלים וכו') אבל עובדה שהכלים האלו מסתובבים שנים בכבישים ע"י רוכבים ממש לא צעירים/חזקים/גבוהים ומסוקסים, רובם הגדול בכלל לא יורד לשטח מעבר לשבילי עפר קק"ל פה ושם גג.
וכמו קודמיו, שגם הם היו יקרים לעייפה עם כל התוספות, הוא יימכר !!
Don't you worry
שיווק שיווק שיווק ומיתוג !!! זה שם המשחק (תראה מה קורה בעולם נגדנו, כאילו לא היה פה טבח נוראי :-(( )
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מזכיר לי קצת את הדיון שלנו על החלומות שלי
GMC SICLON (לא ממש הצליח להמכר )
לא באמת צריך את זה ועדיין אחד הטנדרים הכי שווים שיוצרו.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שימו לב איך צביעה שונה משנה את האופנועScreenshot_20240712_072424_Facebook.jpg