הטרייסר נמכר ובמקומו הגיע מולטי 1260S GT בצבע אפור מט עם שלדה אדומה ומזוודות צד מקוריות, שנת 2020 עם 17,500 ק"מ. דוגמן בכל קנה מידה.
המולטי היה נהדר, מהנה ואמין - ב-28,500 ק"מ התקלה היחידה היתה מד דלק שהוחלף באחריות.
לאנשים כמו שושנה שרוכבים הרבה בזוג זה יכול להיות האופנוע המושלם, נוח וספורטיבי במידה שווה, ומבלי שהדברים יבואו אחד על חשבון השני.
כמי שרוכב בדרך כלל ללא מורכב/ת לא היה לזה ערך מוסף בעיני והתחשק לי משהו קליל יותר. מלכתחילה בכלל לא חשבתי על המולטי וכל הקניה שלו היתה די במקרה. פרסמתי אותו וקיבלתי מבול של טלפונים, ברגע שגם הסכמתי להתפשר במחיר הוא עף.
לעניין הרכיבה בזוג - זה האופנוע היחיד שלא הרגשתי את המורכבת, ובלחיצת כפתור (מעבר למצב מתלים של רכיבה בזוג), היא כאילו נעלמה ורכבתי בקצב המוכר בכבישים המוכרים, כמו שאני לבד על האופנוע. פשוט מדהים. בכלל כל מערכת המתלים של המולטי מדהימה, ספורטיבית ונוחה מבלי שהדברים יבואו אחד על חשבון השני.
לפני חודש הזדמן לי לרכוב על GS1250 אדוונצר במשך יום שלם ועל 1300GS במשך יומיים, ולדעתי המולטי הרבה הרבה הרבה יותר מהנה לרכיבה.
המעבר ל-10 הוא כמו מעבר מ-AMG כלשהו לאימפרזה טורבו STI. בינתיים אני מאד מרוצה מהשינוי. בדיוק מה שדמיינתי ורציתי.
לפעמים שואלים כאן על אופנועים שונים והתשובה היא שאין מקום להשוואה ושמדובר בסגמנטים שונים, אבל זה בדיוק היופי באופנועים - אפשר גם לחפש אופנוע לפי תקציב מוגדר מכל הסגמנטים ולחוות דברים כל כך שונים. הסגמנטים אולי שונים אבל המחיר, הכח וההנאה די דומים, למרות ההבדלים הגדולים בין הסגמנטים השונים. ההחלפה אגב היתה ראש בראש, בדיוק במחיר שנמכר המולטי נקנה הימאהה.