חברים חברות,
נוכח שהלוחית עלולה לעוף ולאיים על חיי הרוכב שמאחורי,
קרה לעוד מישהו.הי?
תודה על ההתייחסות
חברים חברות,
נוכח שהלוחית עלולה לעוף ולאיים על חיי הרוכב שמאחורי,
קרה לעוד מישהו.הי?
תודה על ההתייחסות
נשברו לי הלוחיות כמעט בכול אופנוע שהיה לי.
גליוטינה זה כנראה לא יהיה אלא אם ישבר עם שפיץ או חוד יפה.
בעיקרון כשהיא תעוף אז זה יהיה עם המהירות היחסית של האופנוע.
ככה שיחסית קצת פחות מסוכן למי שנוסע בכביש, הולך רגל זה סיפור אחר לגמרי.
נפוץ זה לא. לא זכור לי ששמעתי אי פעם על מקרה בארץ.
@mudale222
הלוחית בסבירות גבוהה תיפול על הכביש, רכבים עלולים לטפס עליה ולהעיף אותה, הפעם לאחור, ומהירות הפגיעה ברכב עוקב תהיה סכום מהירותו וזאת של הלוחית.
מאז שעברו ללוחיות קטנות, במקום שלטי החוצות שהיו לפני,
כבר כמעט לא נשברות לוחיות. מי שמחבר למחרשה לא מקורית או לא משתמש בבורג שלישי בחלק התחתון, מגדיל את הסיכוי לשבר.
נ.ב.
לא לתת לחאפרים במכון רישוי לקדוח כמו בתמונה עם פחפח בקצה הלוחית. אין סיכוי שהלוחית תאריך ככה ימים.
ועדיף עם ברגים מקוריים עם אום ניילוק.
יש דיסקיות עם גומי ששמתי אצלי, משמש כמו בולם זעזועים
mt-07
כשהלוחית מתחילה להקרע אני קונה לוחית חדשה ומחבר מעליה ( האמת שאני לא דורך במ.מ.מ ושכבר באתי פעם אחת באופן ספונטני אחד הבוחנים הציק לי על זה והבנתי למה אני לא דורך אצלם)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
קנה ברגים בכל חנות אספקה טכנית. בקש במכון שישימו לך לפי החורים שבמחרשה המקורית. באופנוע זה קל כי יש גישה מצד שני.
ושים עוד בורג אחד לפחות (עדיף שניים) בחלק התחתון, שוב, לפי מיקומי החורים המקוריים במחרשה.
תיכף אשלח תמונה.
20240902_165738.jpg
תסתכל מאחור כמה מקומות יש לברגים. ומה אתה יודע, אצלי זה אפילו לא ניילוק ועדיין מחזיק. (כמובן שאם כבר קונים,עדיף שכן).
20240902_170321.jpg
לגבי התגובה המתריסה שלך כלפי מי שמנסה לתת לך קצת מנסיונו, אני אתעלם. אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אולי יהיה מישהו שהפוסט הזה יעזור לו.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 02-09-2024 בשעה 17:08.
ראיתי לוחית מתעופפת בזמן אמת. צפיתי את זה קורה (טיול קבוצתי) וכשזה קרה לא התרשמתי שזה היווה סכנה מיוחדת.
כשעפה לוחית מרכב לפניך, לא קורה לך כלום. סתם נבחרה כותרת קליקבייט לשרשור.
מי שחווה מנסיונו ארוע שיכול להפריך את הטענה לעיל, מוזמן.
וכן, התגובה המועילה היחידה פה היא של ayalzo - מי שחושש שהלוחית שלו יכולה לעוף, שיקח ברגים ואום ניילוק ויחבר אותה יותר טוב ממה שהיא מחוברת כרגע.
אוסיף גם את השנקל שלי - יעזור מעוד להעיף לפח את מחרשת הריזומה ה"מקוצרת" ביותר מדי כסף, ולהתקין בחזרה את חלק הפלסטיק שהגיע במקור עם האופנוע.
לא יודע מה איתכם, אבל אצלי בדוקאטי המספר (ה"מפרש" הישן) יושב על האופנוע כבר 9 שנים לפחות (אולי יותר, לא יודע מה היה לפניי) ועדיין במקום.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
החלטתי בעקבות הנאמר כאן שכאשר יהיה לי קצת זמן אפתח תלונה אצל מבקר המדינה ואדרוש שמכון התקנים יסיר את התקן למממ