אחרי כמה שעות היית רואה את השמן צף.
מים ושמן לא מתערבבים.
https://ibb.co/Stxsqnw
החלפתי היום שמן גיר לדיון טאון אחרי 5 אלף קילומטר וזה הצבע. זה נראה כמו ערבוב של מים ושמן וזה אומר שחובה להחליף מחזיר שמן? יש לציין גם שהייתה לי הזעה ממש קטנה שלא יחסתי אלייה חשיבות לפני כמה חודשים והיא הפסיקה. איך נכנס לשם מים? מה שטיפות? זה נורא? זה יכול לפגוע? ויש איזה קומבינה שאפשר לעשות אולי לפרק את הגלגל האחורי ולמרוח סיליקון למה בטח להחליף מחזיר שמן במוסך עולה הרבה.
אחרי כמה שעות היית רואה את השמן צף.
מים ושמן לא מתערבבים.
אם מים היו נכנסים דרך מחזיר שמן היית רואה נזילת שמן.
מה הקשר למנוע?
אם המחזיר שמן לא טוב - נוזל ממנו שמן.
אולי זה פשוט השמן.
הורס לנסוע עם מים, לא בטוח שזה מים.
פשוט תחליף שמן פעמיים ליתר ביטחון עם רכיבה קצרה באמצע.
מה זה קצרה 1000 קמ? למה אתה כזה שולל שזה מים? אם המחזיר שמן לא טוב ויש גשמים או שוטפים את האופנוע מים יכולים להיכנס פנימה אין לזה הסבר אחר זה מערכת סגורה
קצרה זה להזיז את השמן בגיר.
אפשר לתת קצת על הרגלית, ממש לא 1,000 ק"מ.
עד כמה זה מסובך להחליף מחזיר שמן? לפי מה שאני יודע המחזיר שמן קודם ומאחוריו המיסב. הפשוט להוציא אותו עם מברז ולשים חדש? וכמה מחזרי שמן אמורים להיות? 2? יעני מחזיר שמן ואז מיסב ואז עוד מחזיר שמן?
אני רק באמת לא מצליח להבין אם לא נוזל שמן איך נכנס אז מים? יש לציין שאני שוטף עם צינור עם זרם לא הכי חזק אבל עדיין מוזר מאוד כל העניין הזה.*מים זה בטוח כן* הוצאתי את הבקבוק מהפח והוא נהפך לצבע שחור נורמלי כמו שתמיד צריך להיות ניערתי אותו חזק שוב פעם אותו הצבע המוזר הזה. אולי אני יאטום בעת שטיפה את החיבור בין הגלגל לציר עם איזולירבנד פעם הבאה שלא יכנס מים ואז אני יבדוק בהמשך