ה-800MT-X החדש של CFMOTO רוצה שתסתכלו עליו כאדוונצ'ר אמיתי שיכול להתמודד עם כביש סדום-ערד באותה הטבעיות שהוא יכול במדבר יהודה; וכל זה ב-60 אלף ש"ח; מבחן דרכים מההשקה המקומית; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a9%d7...5%d7%93%d7%94/
ה-800MT-X החדש של CFMOTO רוצה שתסתכלו עליו כאדוונצ'ר אמיתי שיכול להתמודד עם כביש סדום-ערד באותה הטבעיות שהוא יכול במדבר יהודה; וכל זה ב-60 אלף ש"ח; מבחן דרכים מההשקה המקומית; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a9%d7...5%d7%93%d7%94/
"הסינים שם" חוזר הרבה בווידאו אבל מה בדיוק סיני באופנוע הזה? מפעל ההרכבה בסין? איזה R&D הסינים עשו באופנוע הזה? הכל נלקח מקטמ, וכמו שאמרת אפילו הפונטים במסך מקטמ אז מה בדיוק נשאר?
מה שאני לא מבין הוא מה הדיל בין קטמ לCF MOTO כי קטמ נראה שרק מפסידה כאן
אני לא חושב שהכל נלקח מק.ט.מ. חלק של ק.ט.מ, חלק כנראה פיתוחים משותפים (אלקטרוניקה, מסך וכו'), חלק לגמרי של CFMOTO.
בכל מקרה, זה בדיוק העניין שאני אומר שהסינים שם, שת"פים גלובליים ואיכות ייצור גלובלית.
אני מניח שגם ק.ט.מ מרוויחה מזה, ככל הנראה מהפיתוחים המשותפים וממפעל הייצור בסין שמקצץ לה עלויות והופך את האופנועים זולים ונגישים יותר.
https://wxylmt.en.made-in-china.com/
800 דולר לאופנוע ואפילו מגיע עם סטיקר של סינית דקיקה בפוזה מפתה. נראה כמו עסקה סבבה בסה״כ.
צריך צמיגים? צריך טיפול? לא צריך - מחליף לאופנוע חדש. פעם אחת סוקולי נינג׳ה, פעם שניה סוקולי סקואט, פעם שלישית סוקולי סטריטפייטר. ככה אפשר לראות עולם...
אנחנו מדברים על החברה הזו שנמצאת במצב של פשיטת רגל והסיבות שהיא עדיין בחיים זה משום שההודים מבג׳אג׳ הזרימו לה קצת כסף והסינים מCFMOTO העבירו מסרים שהם מתכוונים להשתלט על החברה ולהחזיר לנושים חלק מהחובות שלהם?
אני החזקתי במשך כמה שנים אופנוע כזה של ktm. תאמין לי שהיתה לסינים לא מעט עבודת מו״פ כדי להביא אותו למצב סביר ועד כמה שיכולתי להתרשם בפורומים, הכלים מייצור סיני הם ממש בסדר, בניגוד לאוסטרים. הם גם פחות מכוערים...
כולם משתמשים בבלמים, בולמים, צמיגים, שרשראות, ABS ועוד מחברות שמתמחות בזה אבל הליבה של האופנוע, הטכנולוגיה שלו היא של היצרן ואם היא לא אז לפחות מבחינתי האופנוע לא מייצג את יכולות אותו יצרן.
מחכה לראות מנועים שפותחו בסין עם שילדה וגאומטריית מיתלים שפותחה שם, זה יהיה האינדיקטור אם הם הגיעו לרמה של האירופאים והיפנים.
יהיה מעניין לראות את האיכות של הקרוזר של גאוקין עם 1000 סמ״ק הוא התחיל להימכר באנגליה.
העיצוב הוא של חברה שעושה עבודות גם ליצרנים האחרים אבל האופנוע עצמו אמור להיות סיני לכל דבר.
תאכלס יש מצב שבעוד עשור התעשייה הסינית תעשה בית ספר לשאר היצרנים כמו שהרכבים היפנים עשו לכולם ואחריהם הקוראנים זה סוג של מעגל שחוזר על עצמו
הבעיה הגדולה ביותר היא שלא ניתן לדעת דבר וחצי דבר על האיכות האמתית של המוצר כיוון שהם עושים הכל (הכל) על מנת להוזיל את המחיר ושם התחרות שלהם.
יש רף תחתון של עד כמה ניתן להתפשר על איכות לפני שהא פוגעת בדברים אחרים ואצל הסיניים קשה מאד לדעת איפה הוא עובר.
שלא תבינו לא נכון, הטכנולוגיה והיכולת יצור קיימת במידה שיכולה לשים אותם במקום הראשון בעולם, אבל רק בתשלום נאות, שיתחרה ברמת המחירים האירופאים
הגבוהים, אבל כרגע הם מעדיפים להיות ברף המחירים התחתון. המיסוי על יבוא מסין משתנה כרגע וגורמים כלכלים עולמיים משפעים ישירות על המחיר ובשביל.
להישאר תחרותיים הם נאלצים לקצץ בהרבה מקומות אחרים שלא עולים בקנה אחד עם איכות חומרים או בקרת איכות.
שלדות נשברות ומחלידות, ברגים ופלסטיקים מאיכות נמוכה, צבע ירוד, שימוש בחומרים זולים מאד וקיצורי דרך משפעים על איכות המוצר גם אם הוא עומד בתקן
ביום היבוא, המסקנות צריכות להיות אחרי כמה שנים של שימוש...
בקיצור כבדהו וחדשהו זה בדיוק נאמר בנושא הזה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!