מסכן הסוס המת הזה שממשיכים לבעוט בו
לפני כחודשיים, לאחר 90 יום של הליך ארגון מחדש, בק.ט.מ קיבלו את האישור לחזור לייצור ולהמשיך בהליך ההבראה; כעת החברה נאלצת לעצור שוב לשלושה חודשים; וגם מפסיקים לשווק את CFMOTO באירופה; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7-%d7%98-%...6%d7%95%d7%a8/
מסכן הסוס המת הזה שממשיכים לבעוט בו
האמת, חבל.
אמנם אני לא מתחבר לקונספט של אופנוע אירופאי עם מנוע מסין, אבל עדיין - בעשור האחרון ק.ט.מ הביאו לנו המון כלים מעניינים תחת המותגים ק.ט.מ והסקווארנה.
נשמע שהתנהלות עסקית זהירה יותר הייתה חוסכת את זה.
מצד שני - מי שמוכן להסתכן מעט, יוכל כנראה לרכוש עודפים של נורדן 901 בהנחה יפה, עוד יד2 במחיר שחיטה.
אם המנוע לא היה סיני הייתי שוקל בחיוב :-)
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני לא מכיר מנוע מסין בכלים שלא מיוצרים בסין. זה קיים אצל ב.מ.וו אבל לא אצל ק.ט.מ.
ואין צורך לחכות. ממה שאני מבין, שוכבים כאן כלים כאלה בני כמה שנים טובות, תוצרת אוסטריה, מיד יבואן ומחכים לקונה במחירי רצפה (הכוונה לק.ט.מ., אני לא יודע לגבי הוסקוורנה).
אבל לפני כן אני מציע לבדוק בפורומים את ההנחה שהתוצרת האוסטרית טובה יותר. הייצור בסין התחיל לפני שנתיים וכבר יש מספיק נתונים בשביל לקבל התרשמות ראשונית... סביר להניח שזה ישכנע אותך לקנות רק את התוצרת הסינית.
ככל הידוע לי, כל מנוע ה-790/890/הסקווארנה 901 מיוצרים בסין ע"י CFMOTO, גם אם האופנוע עצמו מורכב באוסטריה.
ואני בכלל מעדיף דוקאטי. שם הכל מיוצר בבולוניה איטליה.
הק.ט.מ שהכי קורץ לי מהשנים האחרונות זה ה-1090, שמשום מה ירד מייצור מהר מאוד.
הטווינים המקביליים שהחליפו אותו - לא כוס התה שלי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני עוקב אחרי המחירים של קטמ בגרמניה והם עדיין לא ירדו מתחת למה שמקובל בקניה של אופנוע חדש בן שנה שנתיים.
הבעיה בקטמ זה שהאופנוע לא אמין ויש חשש שקטמ תסגר זה סיכון גדול לכן גם אם המחיר ירד חזק זאת לא תיהיה מציאה
שביואל סגרו המחירים דווקא עלו ליחידות האחרונות כי האמינות הייתה טובה והארלי דווידסון הבטיחה זמינות חלקים ל10 שנים קדימה
https://www.advpulse.com/adv-news/kt...-china-rumors/
before we move on, KTM confirmed these units, including their engines, were all built at the Mattighofen factory in Austria, not in China by their partner CFMoto,.
היחידים שמיוצרים בסין הם מנועי ה790, מהשנתיים/שלוש האחרונות, שמורכבים בכלים שמיוצרים בסין (וכמובן בכלים הסיניים של cfmoto וkove).