לינק לתמונות ב-GDrive כי פאק האתר ההוא איטי:
https://drive.google.com/drive/folde...mL?usp=sharing
מהבן אדם שניסה למכור לכם קטנוע איטלקי כחול, קבלו אופנוע איטלקי אדום.
מפרסם גם פה ת'כלס בשביל לסכם למתעניינים מ-yad2 ומה-Marketplace (אבל בשביל שלא תמחקו את הפוסט, הנחה מיוחדת לגולשי האתר).
---
מוכר מכונת טיולים משומנת היטב עקב מעבר לחו"ל. מדובר על דגם ה-E5 (טיובלס, 5 מצבי רכיבה ועוד כל מיני תיקוני "שנתון הבא").
עליה לכביש: 10/2022.
קילומטראג': 38k.
בעלות: שלי, חדש מהיבואן.
טסט עד: 10/2025.
תוספות: הזעקה האחרונה (למרות שלא בטוח שאפשר להעביר), מגן מנוע, ארגז אחורי וארגזי צד מאלומיניום, ג'ק אמצע, משקף גבוה מקורי וידיות מחוממות. כמובן שכל מה שהגיע עם האופנוע במקור נמסר איתו. בנוסף, יש ארון מלא בציוד ואבזור שאני לא צריך שיוצע לקונה המאושר בחינם.
נקודות נוספות:
ל-tl;dr: תיעוד טיפולים מלא, טופל אצל עופר חיפה ואח"כ בפודיום בחולון, ללא תאונות, נוסע פגז (בשביל גוצי).
ביותר הרחבה: טיפול גדול אחרון היה 30k בעופר ביולי 24' ועבר תקין. מסתבר שלא סגרו טוב אטם וב-35k זה נזל - בזה טיפלו במוסך הפודיום בחולון במרץ 25' ומאז שום דבר מיוחד.
מבחינת אירועים יוצאי דופן, שבוע אחרי הקניה (בק"מ ה-800) הפלתי אותו בעמידה ומאז יש את הסימן למזכרת על מגן הגחון מצד שמאל (משמאל לבורג). בערך ב-34k (פברואר 25') נפל בחניה מהרוח (60+ קמ"ש) בלי הארגזים, כי השארתי אותו על הרגלית ולא על הג'ק - מגן המנוע ספג את זה והוא נשלח לפודיום לבדיקה, שם בדקו הכל ואמרו שהיה רק צריך ליישר קצת את הכידון.
מבחינת צמיגים, הוא עדיין על המקוריים. בפודיום נאמר לי שיש להם עוד בשר ולא צריך לרוץ להחליף, אז מעריך שישרדו עד 45k.
מחיר מבוקש: 39k. גמיש, אבל לא זונה - תבואו עם טיעונים ענייניים ("לא תמכור אותו בחיים אבל ב-30k אני קונה מחר" מעניין לי ת'ביצה).
מתחייב לשטות של ההתחייבות, מוכר כנגד העברה שלא ניתנת לביטול - לא להחלפות, לא במזומן, לא בזהב ולא מסחר תמורת תרנגולות.
שלחו הודעה פרטית אם מעוניינים.
(קליק לרזולוציה מלאה; תנו לזה כמה שניות להיטען)
![]()
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
לינק לתמונות ב-GDrive כי פאק האתר ההוא איטי:
https://drive.google.com/drive/folde...mL?usp=sharing
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Saucony Triumph 2024
נמכר.![]()
Saucony Triumph 2024
כן, המחירים של הסוכנויות ביד2... לא יודע באיזה סרט הם חיים.
הערכה שלי לשווי הייתה 40k לכלי ועוד 5k לציוד. בהינתן שהצמיגים עייפים, הוא לפני טיפול ואני עוד חודש עף מפה לאירופה, רציתי להזדרגג עם המכירה כמה שפחות.
ת׳כלס אני יותר שמח שהאופנוע נמכר לבן-אדם שאשכרה אוהב את הכלי ורוכב עליו מאשר לעשות עליו כסף. מתוך ה-15-20 איש שפנו אלי, מלבד שניים, כולם היו סוחרים דוחים או אנשים לגמרי חולי נפש בלי טיפת כבוד בסיסי.
Saucony Triumph 2024